Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerek21

schudnac do wakacji kto sie przylaczy?

Polecane posty

Gość eklerek21
nic :P

Gość papu
EKLEREK, SPOKO... 1200 moze byc... ale spacer spacer czy spacer marsz? wiesz ja codziennie mam ok 2 h spaceru - z dzieckiem :P z checia bym na rowerku pojezdzila ale ktos sie nie bal i zaje**ł :(a na nowy niestety brak funduszy... zawsze bym mogla chociaz do pracy i z powrotem troche pojezdzic...

Gość zdeterminowana_017
ee z tym "nic" to może nie przesadzajmy ;p ja postaram się ograniczyć kcal tak do 1200 maksymalnie :)

Gość eklerek21
taki szybszy spacer

Ja to moglabym byc na tym 'nic' tylko nie chce sie wyniszczyc.. Powiem wam ze kiedys jak wazylam 70 kg to jak widzialam jakies dobre jedzonko to musialam to zjesc pomimo ze nie bylam gloda a teraz nawet mnie to nie kreci;) moze stac przede mna cokolwiek a mi nawet slinka nie kapnie;p

Trzeba ograniczyć kalorie..i tyle...ja do 1000 staram się dziennie...a z ćwiczeń...to klepanie w klawiaturę:PP A tak poważnie to troszkę jeżdżę rowerem...ale mało to regularnie postaram się zmienić jak tylko pogoda będzie łaskawsza..bo na razie to u nas tak zimno....niby słonko - a pizga:)

Czesc Dziewczyny chętnie do was dołącze jesli sie da,ogólnie staram sie już dośc długo w miare zdrowo odżywiac,ale teraz chciałabym jeszcze przejsc na dietke 1000-1200 kcal.codzien cwicze ok 40 min w przewadze skacze na skakance.Mam 164 i waze 58 kg mój cel to 53-54.

Gość zdeterminowana_017
noo to dzis ok 30 min biegu i ok 45 na rowerku :) wieczorem może jeszcze porobie brzuszki. Co Wy na moją wcześniejsza propozycje żeby wspólnie ćwiczyć A6W?

Dzień dobry odchudzaczki:)) Oj wczorajszy dzień zaliczam do zdecydowanie udanych:)Wszystkie zasady diety zachowane...tylko z tym ruchem ciężko:)ale może dzisiaj rowerek??Pomyślimy:))) A jak tam u Was?:) Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka:)

Gość koleczka98
hej dziewczyny. Chciałabym sie do was przyłączyć bo w lipcu a dokładnie 22 jade nad morze. Jestem szczupła bo przy 169 cm waze 52 kg. Ale... brzych mam brzydk został mi tłuszczi. Muszę ćwiczyć i mam nadzieje ze dam rade ładnie go wyrzebić przez te 2m-ce.

Gość 47latka
ja jestem na diecie szwedzkiej od tygodnia, zostało jeszcze 6 dni. Poszło póki co 4 kg, wiec pewnie do końca tez pójdzie jeszcze 4kg. fakt dieta jest rygorystyczna,ale daje rade, potem przechodze na diete 1200 kcal. mam 170cm wzrostu a przed dietą wazyłma, wstyd sie przyznać 88kg.Chce osiagnać 68kg a potem 65kg.

Gość eklerek21
czesc dziewczynki :) jak tam sie trzymacie? ja jakos daje rade :P 1200 kcal wczoraj i godzinka spaceru . dzisiaj niestety nic nie pocwqicze bo jutro zaliczenie z ginekologii mam ;/ i musze sie uiczyc

Gość zdeterminowana_017
witam wszystkich ;) wczorajszy dzien podobnie jak twoj Aneta.83 bardzo udany. Dziś godzinka na rowerku i wieczorem troszku pobiegam :) eklerek21 noo nauka przede wszystkim.

Gość zdeterminowana_017
hmm,ale tu puściutko ;p

witam laseczki. chętnie się dokleje do tego zacnego grona jeśli można. dzis mija tydz mojej diety 1000 kcal i ciagle nadal. do togo codziennie rowerek stacionarny. :D

Hej dziewczyny:) Wczorajszy dzień także zaliczam do udanych:)Tylko moja teściowa - zasiała rzodkiewkę i wczoraj zebrała pierwsze plony...nawaliła do tego śmietany???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i taką malutką kanapeczkę....no zjedz...no maluśka...dobrze że to była taka raptem jak długość kciuka:)) YYY...dzisiaj od rana koktajl...a teraz kawka:) A jak tam u Was...??? Eklerek???z ginekologii???:)))trzymamy kciuki:)))OOOO Tak mocno:)))) Pozdrawiam i miłego dzionka:)))