Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyneczka1921

Od Jutra glodówka!

Polecane posty

Łączę się w bólu - niestety ja do głodówki jestem zmuszony finansowo ! =/ eh... Studenckie życie ;D

No to trzymajmy sie razem:) Ja juz mówie od 2 miesiecy ze musze schudnac no moze cos tam opadlo, ale czuje sie jeszcze zle..

Do piątku jestem na zupce chińskiej i wodzie ... EW Kawie lub herbacie...

Teraz powaznie sie biore za siebie mam rowerek w domu bede na Nim jezdzila, robila brzuszki i pila duzo wody no i oczywiscie nie bede jadla:))

Gość boli ....
ja zaczynam od jutra!!!!ale bede pila syrop klonowy i kawe ...to co zaczynamy???

Bo we Lwowie milicja mnie dopadła na piciu w miejscu publicznym ... i jako łapówę rzuciłem całą kasę.

Gość boli ....
wczoraj spedziłam wieczór na czytaniu blogów pro ana....one to maja silna wole tez tak chce

boli- Ja czytam tez ciagle o tym :) Ja bardzo lubie jesc ostatnio nawet sobie pozwoliłam na kupna pizze a potem żałowałam ze Ja zjadlam!

Hmm... no w sumie ok - ale jak uda mi się coś podjeść od sąsiadek jak zostawią w koszu na śmieci lub na stole we wspólnej kuchni to nie moja wina - jedzenie jest silniejsze ode mnie! ='( Poza tym to nawet jakbym chciał to nie mam kasy na jedzenie :/

Gość boli ....
ja tez bede wam opisywac moje wzloty i upadki w drodze do ideału czyli do -5 kg!!!

Juz dodałam do ulubionych postaram sie codziennie pisać no i za każdym razem gdy będę mieć ochotę na jedzenie:)

Sputnik91- Uwierz ze Ja tez czasami nie mam co w domu zjesc nie ma czego sie wstydzic, Nie raz brakowalo nam chleba, to zloto sprzedawalismy a nawet Laptopa...

Gość boli ....
czyli od jutra zaczynamy!!!i opisujcie kochane swoje osiagniecia!!!!zycze wam i sobie powodzenia!!!ja tez kocham jeść ...słodyczu uwielbiam!!!!:)

dziewczeta , mnie bardzo czesto kusi aby cos zjesc sytego, do slodyczy to Ja taka nie jestem czesto jadlam kebaby, zapiekanki, i pizze zdarzało sie ze nawet o 23 w nocy.

Gość boli ....
zakupiłam syrop klonowy moze w trudnych chwilach pomoze!!!

boli ....- zarejestruj sobie Nicka bo znając zycie beda sie pod Cebie podszywac a znajda sie tutaj na pewno czarne owce

Wiecie co ? Tak z mojego punktu widzenia to chyba troszkę źle to robicie... nie powinnyście raczej NIE ROZMAWIAĆ o jedzeniu ? A wy sobie robicie tylko smaka co powoduje że bardziej wam się chce jeść i się męczycie Cytuję : "dziewczeta , mnie bardzo czesto kusi aby cos zjesc sytego, do slodyczy to Ja taka nie jestem czesto jadlam kebaby, zapiekanki, i pizze zdarzało sie ze nawet o 23 w nocy." To normalne ?

Gość boli ....
aby oszukac głod trzeba czesto myc zęby ,żuć gume do żucia bez cukru....mozna tez pić cole bez cukru