Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zwykła dziewczyna

Mojego psa potrącił samochód! ;(

Polecane posty

Dziś moj pies został potrącony przez samochód. Oczywiście został przewieziony do weterynarza. Pies ma niedowład tylnych łapek:(. Wet zrobił przeswietlenie, powiedział, że złamania zadnego nie ma, ani łap ani kręgosłupa, ale kręgi są przestawione i stąd ten niedowład.Powiedział również ze to jest dosc poważne. Piesek dostał zastrzyki i na razie spi. Powiedzcie mi kochani, czy jest szansa ze on z tego wyjdzie. Jestem strasznie do niego przywiązana, jest ze mną już prawie 10 lat. A ja od rana siedze i rycze.. Wesprzyjcie jakos:(

Gość pamietaj ze jak ma
sie meczyc to lepiej uspic.

Mieszkam w domu jednorodzinnym, mam spore podwórko to po co mi smycz? Pies nigdy nie uciekał z podwórka. Ktoś po prostu nie domknął furtki i dlatego się tak stało. Weterynarz powiedział, że po lekach może być lepiej ale powiedział również że może nastąpić pogorszenie. W najgorszym wypadku trzeba bedzie... wiadomo. Ale o tym nie mysle, wierze ze bedzie dobrze.

Pies dostał leki przeciwbólowe, na razie spi. Mam nadzieje że sie uda go wyleczyc i wszytsko bedzie ok.

Gość mala Mii
Przykro mi bardzo z tego powodu. Ucaluj psiaka w nosek ode mnie. czasami tak jest ze pies sie zerwie ze smyczy albo wyrwie sie .sama mam 3psy to wiem na co je stac ;) nie wiem jak to z psami jest,ja znalazlam kiedys kota potraconego przez cos nie chodzil i stracil wzrok.wet mowil zeby uspic a ja postanowilam poczekac i po ok 3dniach kot zaczal chodzic najpierw to jak pijak wracajacy do domu pusta ulica-zygzakiem-a pozniej coraz lepiej a po ok tygodniu odzyskal wzrok. mam nadzieje ze twoj piesek tez sie wylize. Trzymam kciuki

Nawet nie mysle o tym najgorszym bobym chyba nie przezyła. Ogolnie innych obrazen nie ma, tylko te nózki. Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok. W niedziele następna wizyta u weta. Mówił, że piesek bedzie leczony farmakologicznie.. Aby siedze i rycze.;(

Dobra przyznam się :o tak mocno ciągnęłam pieskowi laskę że złamałam mu kręgosłup :( Jestem głupią cipą :(

Za glupie podszywy dziękuje!!!

Moze ktos z was lub waszych znajomych miał taki przypadek z pieskiem?? Prosze wesprzyjcie jakos

Gość esio115
Ja miałem taki przypadek, ma złamanie wieloodłamowe z przemieszczeniem... jest w szpitalu na Sanockiej w Krakowie.

Gość właścicielka Kajtusia
ja też miałam podobny przypadek, piesek miał zmiażdżoną miednice :( trzeba było uśpić :( ale może z Twoim wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki

Gość gość
Mojego pieska też kiedyś potrącił samochód i miał łapkę zawinięta potem i leki i wyszedł z tego.Niestety już go nie ma z nami bo miał raka i operację a potem nawrót i umarł

Gość gość
lepiej go dobij kobieto.