Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Grube kobiety są zawistne wobec szczupłych.

Polecane posty

ta.. też mam kumpli metali, chłopaka, może nie metala, ale punkiem kiedyś był, teraz wyrósł z tego, ale muzyka została i też nie lubi pustych lal :) A chyba zauważyłaś, że zdjęcia nie są zdjęciami z pikniku. Koleżanka się interesuje pstrykaniem i robi mi i innym moim koleżankom zdjęcia, tematyczne. Myślisz, że się nosze w kieckach i czerwonych ustach po ulicy :) ? i też słucham mocniejszej muzyki kochana. Widzisz jak to te pozory mogą zmylić ;)

Gość rururuurllll
i przypomina susannah constantine :P

Gość kfjgkhh
ja nie wiem co to za nagonka codziennie na margirit.... same zadzrosne baska tu siedza

Gość kfjgkhh
juz lepiej chodzic w kolorowych sukienkach i z makijazem, niz brudnych czarnych lachach jak metale

cicho bądźcie bo zaraz każdy na kafeterii dowie się, że jestem transwestytą! :p

kfjgkhh_____ chyba uogolniasz ?..troszeczke..;)

Gość rururuurllll
nie nagonka. Ja nic do niej nie mam! Ale Noxelia (według mnie) stwierdziła fakty (chamsko bo chamsko ale powiedziala prawdę). Ty bronisz margirit a ja poparłam zdanie noxeli. Jak się wstawia zdjęcia na neta to trzeba być gotowym zarówno na krytykę jak i pochwały. Każdy ma inny gust przecież!

Gość hfghf
Cześć. Proszę Was o pomoc. Mam pytanie, którym za bardzo nie chciałam się dzielić, ale wszystko wskazuje na to, że muszę. Proszę Was wejdźcie na tą stronę : http://www.glitery.pl/polecam,NeoOomi a jak na niej coś nie tak się włączy to tutaj http://NeoOomi.gliteruje.pl. Potrzebuje Was !

ja się nie bronię :(( tylko mówię, że zaraz wyjdzie na jaw prawda o mnie :(

Gość Kejta26
złośliwe są te, które są głodne i wymierzają sobie kare za każdy kęs, zazdroszczą tym zdrowym i szczupłym, które natura obdarzyła drobną budową ciała.

Gość kfjgkhh
nie wiem gdzie wy tam meska twarz widzicie.....

A PRZEDE WSZYSTKIM. Nigdy się nie wywyższałam, że jestem szczupła. I często słyszę o mojej tuszy, co jest też wnerwiające.

Gość dfsdgsetsewt
to juz wiadomo czemy noxelia jest wredna, wyglodzona anorektyczka bez cyckow hehehe pewnie szlag ja trafia ze ona sie tam glodzi a tu laski jedza i tez sa chude hehe

Gość kfjgkhh
kejta, tez jestem troche glodna, bo musze 4kg po zimie zrzucic hehehe, ale zlosliwa nie jestem, jak ktos jest ladny, to nic mi do tego, milo papatrzec :)

no i mi się np takie panny jak Ania Rubik nie podobają też..

Gość inteligentna dziewczyna wie
wie kiedy przestać wdawać się w dyskusje która zmierza do donikąd. A wy? Jesteście siebie warte.

Gość Kejta26
margirit, nie przejmuj się :) widać, że jesteś zdrową, atrakcyjną dziewczyną. taką masz aurę, w odróżnieniu od Twojej krytykantki, od której bije depresja i smutek. i wcale nie chodzi o jej nos. tacy co noszą glany i czarne ciuchy słuchając metalu, myślą, że są lepsi, ale w rzeczywistości często borykają się z problemami psychicznymi..

Gość Kejta26
kfjgkhh , moja droga. polecam ruch, zamiast głodzenia się :))) stosuję i jestem super zadowolona :))

Gość anya rybyk191212
ja wspolczuje otylym kobietom przez choroby np tarczycy. moja szwagierka ma kolezanke ktora chorowala na nowotwor tarczycy a teraz musi brac leki po ktorych tyje niesamowicie. ale nie rozumiem tez czemu jest ogolna dyskryminacja otylych kobiet. kazdy jest taki jaki sie sobie podoba. jesli jakas lubi byc otyla to moze nia byc, napewno znajdzie sie amator takowej bo sa amatorzy puszystych kobiet. natomiast nienawidze gdy ktos wysmiewa sie z kogos z nadwaga np brzydki, cwel z konska morda o imieniu robercik ktory wozil sie jak sa chuj kiedy jeszcze bylam w liceum dopierdalal sie do moich dwoch otylych ale strasznie fajnych kolezanek. jak ja tego ciula nienawidzilam. konski ryj mial jak jakis mutant a innym wady potrafil wytknac. ale wiem ze dziala to tez w druga strone bo otyle kobiety czujac sie na celowniku i wysmiewane potrafia byc chamskie i agresywne dla potencjalnych "wysmiewaczy". ja sama jestem szczupla ale nie mam nic o grubszych dziewczyn i takie najczesciej byly moimi kumpelkami :) margirit ladna jestes i masz ekstra wlosy. nie to co moje 3 piorka na krzyz ktore aby byly dlugie i nie wygladaly jak straczki musze codziennie molestowac okragla szczotka i suszarka :( :D

Gość słusznie zauważylaś
że koleżanka zajmuje się pstrykaniem zdjęć A nie fotografowaniem.Jesteś ładną dziewczyną ale ten makijaż jak i samo ujecie jest nie do przyjęcia i mówię ci to jako" przyjaciółka " fotografii /

Noxelia czytałam już tu, że jesteś zdrowo popierdolona, ale nie sądziłam że aż tak. :O Nawet jeśli margirit jest brzydka, ma męską twarz, czy co tam chcecie, to co wam to daje, że jej to napiszecie? Na ulicy widzę masę paskudnych ludzi, mam podchodzić do każdego i mu wady wytykać? :D Zakompleksieni frajerzy z was i tyle. Nie macie na tyle odwagi, żeby wkleić swoje zdjęcie to musicie dosrać komuś. No idioci. :D A co do tematu, to też jestem poszkodowanym chudzielcem. :P Mam koleżankę, która może ma trochę tłuszczyku, ale wygląda normalnie i ma ładną figurę. Ciągle się mnie czepiała, aż sama się przyznała, że mi zazdrości, że mogę jeść wszystko i jestem taka szczupła.

ja też preferuję metal, rock, reggae i dub.. i czuję się normalnie :) i nie potrzebuję pokazywać jakiej muzyki słucham, po prostu wyglądam tak jak mi dobrze :>

Gość kfjgkhh
ruch tez stosuje :) a ogolnie to jestem wysoka i az tak bardzo nie widac tych kg

Gość Kejta26
ja też fotografuję, może ujęcie nie jest idealne, ale nie świadczy o walorach modelki, chciałabym widzieć facjaty, tych którzy krytykują

Gość malaPath
w sumie u mnie w szkole wszystkie dziewczyny ktore znacznie sie wyrozniaja od tych tzw, popularnych lasek zawaizaly pakt i teraz to my rzadzimy w klasie bo nad swoja pewnoscia siebie pracujemy bardzo mamy jedna bardzo dobra metode

Gość Kejta26
kfjgkhh , ja też do niskich nie należę, a ruch kocham :) polecam pilates, ładnie rozciąga mieśnie :)

Gość anya rybyk191212
grubsze kobiety sa wesole i pelne radosci bo niczego sobie nie odmawiaja i sa szczesliwe. ja tez nic sobie nie odmawiam wiec jadem nie tryskam tylko ze ja aby przytyc musialabym jesc dzien i noc :D mam 160cm i waze 50kg ale u mnie tego nie widac bo jestem grubszej kosci i wszystko idzie w tylek i piersi. brzuch mam ladny i nogi bo to co pozre nie chce za zadne skarby tam sie skumulowac. :D ale kiedys mialam anoreksje. wazylam 45kg a odchudzilam sie do 38.. na szczescie mi przeszlo bo chyba bym zdechla.

nowa fotka. Już trzecia :> też męskaCo do fotografii... koleżanka by się obraziła za te stwierdzenie :)Mi tam nic do tego, ja tylko się mam uśmiechać i nie robić głupich min ;p Jak to mówi moja koleżanka :)

margirit Jesteś urocza :) Wyglądasz jak filmowa sexi krupierka w jakimś poważnym kasynie :)