Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Grube kobiety są zawistne wobec szczupłych.

Polecane posty

dżdżownica _ Wydaje mi się, że jednak drobny biust w obcisłej bluzeczce z dekoltem wygląda niebo lepiej niż sadło wylewające się z bluzki, i na pewno estetyczniej. 🖐️

dżdżownica _ - nastepna krytykantka małobiuściastych:) A ja będe nosić bluzki z dekoltem choćby mnie miały wszystkie kobiety świata obgadać.

Gość kfjgkhh
ja tez wole miec maly ksztaltny biust, niz wielkie wiszace tluszczowe wory

BMI to nie wszystko. Ja prawdopodobnie mam odpowiednią wagę dla mojego organizmu. To zależy czy całe życie się ma niedowagę i przy jakim BMI rozpoczęło miesiączkowanie. Jeśli w pewnym momencie życia ktoś stał się chudszy i nie może przytyć to niekoniecznie już tak dobrze (tarczyca itp) Całe gimnazjum i prawie całe liceum nie pokazywałam nóg bo uważałam, że są brzydkie i za chude. Grubszym nie mam ochoty nic mówić, po prostu miło by było by czasami ludzie stulili pysk i nie wygłosili "Boooosze niedługo wiatr Cię zdmuchnie" Ogólnie wygłaszanie jakichkolwiek opinii na temat czyjegoś wyglądu jest nieco bezsensowne

Najłatwei powiedzieć, że chude są puste 🖐️ Jakoś na grube nikt nie mówi, że są puste mimo że np. nie znają zasad zdrowego odżywiania :D

Gość ja jestem gruba
i nie mam nic do szczupłych czy chudych dziewczyn bo sama taka kiedyś byłam. Fajnie jest być szczuplutkim,pamiętam jak to jest,a teraz to tragedia :(

no fakt masz racje :) rozgryzłaś mnie nxelia jestem transwestytą :>Po 1 zdjęciu nie ma co oceniać, ale tak jest łatwiej :) Przez Ciebie chyba zmienię fotkę, na bardziej damską :D

ja jestem gruba Ojoj, to szkoda, że przytyłaś, ale może uda Ci się szybko schudnąć :)

albo nie zmienię ;p Bo wg mnie nie mam męskiej mordy :> przeca się ogoliłam.

kfjgkhh 170 cm... Zaczelam tyc wieku 22 lat, po powrocie z USA:/ Pozniej studiowalam i mialam malo kasy na jedzenie, wiec szly zupki w proszku i inne tego typu badziewia do jedzenia. Pewnie ze lepiej miec maly biust niz walki tluszczu ;)

Gość kfjgkhh
nie zauwazylam zeby margirit sie nosila, a po drugie do piet jej noxelia nie dosiegasz

Gość yeti istnieje... wiem to
Co do tych wielkich biustów - mam otyłą koleżankę z gigantycznym biustem. Żaden stanik na nią nie pasuje (nawet te staniki - namioty sprzedawane na rynkach są na nią za małe), na ramionach ma wyżłobienia od ramiączek stanika, siadł jej kręgosłup, cyce wyglądają jak tłuszczowe bezkształtne wory i leżą na brzuchu. Lekarz zaproponował jej operację zmniejszenia biustu a ta wariatka twierdzi, że nie zgodziła się bo tak wielki biust optycznie wyszczupla jej sylwetkę :O A ona nie przejdzie na dietę bo kocha jeść :O Masakra :O

co do noszenia to ja się tak nie maluję na co dzień :> i do lasu bym się tak nie ubrała normalnie :p

Gość jestem normalnej budowy
Więc się nie zaliczam ani do chudzielców ani do grubasów. Natomiast w paczce znajomych mam zarówno dziewczyny przy kości jak i dziewczyny które wyglądają jak anorektyczki (mimo że nimi nie są ale mają fantastyczną przemianę materii!). I do szewskiej pasji doprowadzają mnie wywody właśnie tych bardzo szczupłych typu "ojej ja to jestem taka gruba... spójrz na ten tłuszcz na brzuchu. Ale ze mnie spasiona krowa!" Skoro one są tłustymi krowami to w takim razie kim ja jestem? Wielorybem?! I jeszcze na temat dekoltów - Jak dziewczyna ma mały biust to nikt tego dekoltu nie zauważa bo sie kojarzy z małą dziewczynką. Więc może nosic nawet dekolt do pępka. Natomiast jak dziewczyna grubsza, (nawet nie otyła) go założy to już są gadki że "szmata, dziwka". Po prostu wiekszy biust jest bardziej kojarzony z kobiecością. Więc nie może sobie pozwolić na tak dużo jak płaskie dziewczyny - wszystko ma plusy i minusy. I moja uwaga odnośnie tematu - jeszcze nigdy nie spotkałam się z nagonką na szczupłe a nawet chorobliwie chude dziewczyny! Natomiast na grubsze i normalnej budowy bardzo czesto! ps. używając słow "anorektyczki", "grube", "płaskie" nie chciałam nikogo urazić - po prostu stwierdziłam fakty :) Ale przez to nikogo nie szykanuję!

Gość kfjgkhh
Karolina, to ja odwrotnie, jak na studiach nie mialam za duzo kasy, to bylam szczupla bez problemu, nie jadlam zupek w proszku, tylko normalne rzeczy, te zupki nawet drozej wychodza... a teraz musze sie kontrolowac z zarciem

Gość ja jestem gruba
trudno jest schudnąć,a jeszcze trudniej utrzymać wagę,trudno,tak jest. Pozdrawiam wszystkie szczuplutkie dziewczyny. TAK TRZYMAĆ!!!

Gość dżdżownica _
mnie się cholernie nie podoba płaska dziewczyna bez tyłka bez biustu w obcisłych ciuchach tak samo jak nie podoba mi się biust do pępka opona na brzuchu i odsłaniające niedoskonałości figury ciuchy. Tak wiec przegięcie w żadną stronę nie jest dobre żeby pokazać to trzeba mieć co pokazać :p

Ja bym się tam zamieniła z kimś na włosy, bo mam straszne siano :< Kolor spoko, ale wolałabym mieć mięciutkie i lśniące :>

Gość kfjgkhh
margirit, no co ty!!! przeciez na zdjeciu wygladaja na piekne

bo są wyprostowane i nasmarowane jakimś gównem :> a jak wysuszę i na tym się skończy to jest masakra

Gość kfjgkhh
noxelia zazdrosne brzydkie babsko z wielkim kinolem

doooobra.. może dziwne, że ja to mówię, ale wg mnie noxelia ma normalny nos.Nie podlizuję się, bo nie potrzebuję :) stwierdzam fakty..

Gość Kejta26
margirit to inteligentne i ładne dziewczątko, miała okazję wejść z nią w polemikę w innym wątku. a złośliwości kierowane do niej wynikają z zazdrości. tak już mają te, które 'muszą' ograniczać się z jedzeniem, żeby nie przytyć. takie to dopiero są złośliwe..

Gość rururuurllll
noxelia może chamsko ale stwierdziła prawdę. margirit - naprawdę ma męską twarz....