Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bahus

Kilka pytań do kobiet.

Polecane posty

słyszalem już na swoj temat tak skrajne opinie, że już chyba nic mnie nie zdziwi, dawaj:)

Gość a ja jak
dobrze oceniłaś bardziej trafnie

nie migać się kobity tylko odpowiadać proszę :)

Gość Olejek cynamonowy
0. Nie generalizuj 1. Zwracam wielka uwage na meski charakter, ale nie moge sie z facetem nudzic 2. nie mam pojecia 3. dlaczego spotykasz sie z kobietami ktore maja wahania emocjonalne, lubia grac i kokietowac, czemu wybierasz wlasnie takie, a pozniej, czemu masz pretensje do ogolu i generalizujesz? 4. nie mam pojecia, moge powiedziec tylko kogo ja szukam. Mezczyzny w moim wieku lub kilka lat starszego / mlodszego i posiadajacego dokladnie takie cechy, jakie mam ja, a mianowicie inteligencje, zaradnosc, uczciwosc, poczucie humoru oraz kreatywnosc. Do tego najchetniej podobne zainteresowania 5. watpie by kobiety wolaly drani, niestety jednak wiekoszosc drani posiada inteligencje, urok osobisty i z poczatku udaje osobnikow "do rany przyloz" - mozna sie nabrac Zrozumiec mechanizmy postepowania kobiet to jak zrozumiec mechanizmy postepowania Europejczykow czy ludzi w ogole. Generalizacja nie oddaje prawdy ani zlozonosci osobniczej. Zazwyczaj gdy faceci z kafe narzekaja "czemu wy kobiety postepujecie tak a tak" mam ochote odpowiedziec: "ja tak nie postepuje! moje kolezanki, przyjaciolki, matka, ciotka - tez nie! to Ty zadaj sobie pytanie, czemu wybierasz wlasnie te kobiety, ktore traktuja Cie nie tak jakbys chcial!"

OLEJEK, jest tak, nie generalizuję tylko pytam o przypadki, ktore mnie spotkaly, po drugie, kiedy zaczynasz się z kimś spotykać to jeszcze nie wiesz jak bedzie się zachowywać w związku, jak jest lipa to się rozstaje i trwam w taki ukladzie, chciałem tylko wiedzieć dlaczego w ogóle kobity tak się zachowują

jutro bahus przy kawce napiszę z spokojem ;-)- będziesz miał co czytać - tylko później nie pokazuj różków :)

hmmm raczej nie ale będą twarde słowa ;-)- nie każdy umie przyjmować kogoś zdanie o sobie :)--- poza tym ja mogę ocenić słowa osoby która pisze ale nie w 100%- bo każdy na żywo pewnie jest inny prawda?

A JA JAK, ja chyba też mialem trochu racji w swej ocenie, skoro nie ma chętnych do polemiki, to udaję się na spoczynek, dobranoc:)

Gość a ja jak
ja już pisałam w skrócie że ze względów finansowych

Bahus, sławny topik Szukania to stare dzieje, więc nie wiem, czy by Cie zainteresował. Ale jeżeli coś się ruszy, to sam wypatrzysz :)

Gość a ja jak
na dzień dzisiejszy tak

A AJ JAK, nic dziwnego, że nie jesteś zwolenniczką szukania swojego "ideału" skoro jesteś z facetem dla kasy, chociaż to też pewien ideał, tak więc nawet jeśli byłabyś wolna to bym się z Tobą nie umówił, mam alergię na materialistów

Gość a ja jak
bahus ale mnie wkurzyłeś .Nigdy nie byłam materialistką i nie jestem . Nie mam teraz czasu ci więcej napisać

zaraz, zaraz, miałaś napisać z jakich powodów jesteś ze swoim facetem i napisałaś, że ze względów finansowych, to nie jest materializm? a co, uczucia? nic o nich nie wspomniałaś więc czemu się unosisz?

no i gdzie moje koleżanki DOBRZE i LUSINDA?:)

Koleżanka Luśka jest zmęczona, zapracowana i niewyspana, więc żaden z niej pożytek byłby (dziwne to pisanie w trzeciej osobie, ale jednorazowo niech tam) :)

o, jest jedna koleżanka a gdzie mój portret psychologiczny?:P

no właśnie dzisiaj cały dzień myślałam ...ale jakoś na kafe nie mogłam posiedzieć w spokoju ;-) jak mija wieczór ?

bahus nie śpij tam bo sama zaczynam ziewać ;-)

Gość deduktor
Bo istnieje pewien porządek rzeczy niezależnie od tego czy komuś się to podoba czy nie, czy ktoś to akceptuje czy nie. Natura narzuca pewne standardy, których nie da się przeskoczyć, ominąć czy zignorować. Większość ludzi sama do takiego wniosku dochodzi, inni żyją na przekór ale na finale błądzą jak wielu facetów tutaj. Jakoś do nich nie dociera, że rodzina powinna mieć dach nad głową, dzieci i żona co jeść, ubrania, transport, edukacja. To kosztuje. Kobiety są teraz bardziej niezależne, wyzwolone, bla, bla, ale w głębi duszy pragną mieć kogoś, kto nie będzie się zbytnio rozczulał tylko trzymał ważne sprawy w swoich rękach, podejmował decyzje oraz dostarczał bezpieczeństwa w sensie materialnym oraz miał siłę, psychiczną siłę. To się nie zmieni w 40 lat, ani w 140, ani w 1040. Trzeba wiedzieć czego i kogo się chce. Poziom rozwoju techniki, nauki, kultury nie zmieni praw natury, jedynie je opisze. Zmienia się tylko jakość życia, system podziału pracy, wiele różnych czynników. Ale życie rządzi się cały czas takimi samymi prawami. I tak zostanie. Gdzie tu są wynurzenia to nie wiem.

sorki DOBRZE ale zaczytałem się w kolejne wynurzania DEDUKTORA, koleś jest naprawdę ambitny i nie wiedzieć czemu zawzięcie chce mnie przekonac do swoich racji :) a jakie słownictwo wyszukane, chyba kolega teoretyk

Gość było tego trochę
bahus wczoraj jak robiłam sobie dobrze, to myślałam o Tobie :) Natychmiast doszłam :)

Gość było tego trochę
dziekuję 👄