twojasurykatka 0 Napisano Maj 23, 2011 sprawa jest taka - nie mogę się połapać. Wczoraj powinnam wziąć ostatnią tabletkę z blistra, jednak zgubiłam ją gdzieś... wzięłam tabletkę z nowego opakowania. Dziś powinnam zacząć tygodniową przerwę, ale chcę przesunąć okres i nie chcę jej robić - a więc co zrobić z tą jedną brakującą tabletką? czy mogę brać kolejne tabletki z nowego opakowania i skończyć blister dzień wcześniej, czyli wziąć jedną tabletkę mniej? Czy skuteczność będzie obniżona? Doradźcie, bo już sama nie wiem jak to rozegrać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twojasurykatka 0 Napisano Maj 23, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydaje mi sie Napisano Maj 23, 2011 ze skutecznosc bedzie obnizona. napewno przez 7 dni bedziesz musiala sie dodatkowo zabezpieczac. kazda kobieta ktora bierze tabletki powinna miec zapasowy blister wlasnie wrazie takich sytuacji.. powinnas kupic jeszcze jedno opoakowanie w razie "w" jak ci sie zgubi tabletka czy cos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twojasurykatka 0 Napisano Maj 23, 2011 mam kilka opakowań, ale trochę mi szkoda.. z powodu jednej tabletki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydaje mi sie Napisano Maj 23, 2011 ale wez pod uwage, ze taka sytuacja moze kiedys sie powtorzyc.. ja bym jedno opakowanie poswiecila na "zapasowe" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twojasurykatka 0 Napisano Maj 23, 2011 chyba tak zrobię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach