Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N I E Z A L E Ż N A

on niechche sie oswiadczyc...

Polecane posty

Gość N I E Z A L E Ż N A

jestem z moim chlopakiem 2 lata, za miesiac mielismy miec slub planowany rok wczesniej, musielismy go przelozyc -niby odroczyc bo musial zrobic auto. W styczniu pojechal do niemiec niby zarobic na ten slub niestety cala kase wydal na kupno motora i dalsza rekonstrujcje auta. Nie mowi o slubie, gdy byl w nimczech dzwonil ze jak tylko przyjedzie bedziemy wszystko zalatwiac, a tu nic.. niema o tym mowy. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. On ma juz 28 lat, co o tym sadzicie??

Gość N I E Z A L E Ż N A
no wiec po co wszystko zalatwial, musialismy wszystko odwolywac i sie wstydzic:( dla niego nic sie nie stalo

Gość N I E Z A L E Ż N A
wypowiedzcie sie

że nie chce ślubu??????? bo widocznie ma jakieś powody, że tak zwleka. no wiesz to motor, to auto... są ważniejsze sprawy a nie jakiś tam slub :P

Gość N I E Z A L E Ż N A
:(

Gość isdsfhguty
no i po chuj ci ten slub? zle ci głupia babo? chcesz sie popisac przed znajomymi? bo kolezanki maja mezow a ty nie? puknij sie w czerep, przeciez to i tak nic nie zmieni, jak bedzie chcial to i po slubie cie zostawi :o

Gość naatalkaa
Ja pierdole dziewczyno, a ty nie możesz wprost zapytać, co z tym jebanym ślubem, który ze mną planowałeś i na który niby pojechałeś zarabiać, a ja czekałam jak ta idiotka, wierząc, że taki jest prawdziwny powód? Prosto z mostu! Co masz do stracenia?

Rozumiem Cię. Tobie nie chodzi o sam "ślub" ale o fakt czy chce z tobą być. Porozmawiaj z nim, powiedz że chcesz ślubu i że jeżeli nie to koniec.... (ja bym tak zrobiła..)

Gość N I E Z A L E Ż N A
nie bede sie pytala chche zeby to wyszlo z jego inicjatywy

Gość naatalkaa
No to siedź i czekaj, śmieszna jesteś.

Gość N I E Z A L E Ż N A
nie jestem kobieta typu: wieszanie sie na szyji itp... to on ma zabiegac nie ja

Gość naatalkaa
A gdzie ja napisałam o wieszaniu się na szyi? Ja bym na twoim miejscu po prostu czuła się oszukana, skoro mówił co innego a zrobił co innego i bym mu wygarnęła. A ty siedzisz cicho. Twój wybór

Gość o kurde jaka wiocha
typowa głupia baba która psuje opinię normalnym kobietom. Chciałaby ale się boi spytać, on ma sie domyślać i zabiegać o księżniczkę.... która mu sama nie powie. Też bym Cie miała gdzieś na jego miejscu, z facetami trzeba konkretnie. Wsadz sobie między książki te pierdy o romantyzmie, to dobre dla 16 latek. ps. a ślub to akurat nic nie zmieni. Chyba że na gorsze.