Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość werontika
tzn ja nie wierzę że człowiek był małpą wierzę że człowiek kiedyś był niższy,krócej żył,miał wiecej owsłosienia nawet w tym dobrym słowa znaczenia bo np jak sie ogląda fotki z roku np 1830 , obrazy to tam kobiety miały kopuły włosów na głowie - zauważcie i zwróćcie uwage na obrazach masa włosów , wieśniarki miały grube warkocze dwa długie,księżniczki były oplecione długimi lokami podobno płukały włosy deszczówką czytałam teraz kobiety tak nie mają :) - taka ciekawostka do śmiechu

Gość werontika
no nie pytaj balwochwalcze. jak smiesz. mam dosc tej waszej impertynencji. noxelia--- na kolana zdziro

Gość gcgnvng
tzn ja nie wierzę że człowiek był małpą skąd wiesz że nie był ?

Gość gcgnvng
No bóg sie do mnie na pewno nie kwapi, to akurat wiem. o ja pi e r d o l e kim ty do c h u j a jesteś żeby Bóg do ciebie się kwapił :O ?

Gość werontika
mowisz noxelia. fakt jestesmy kobietami ale jak nie masz komu sluzyc i kogo wielbic to bedziesz mi sluzyc pokornie. zakladam zwiazek z toba. nakazuje ci poslusznosc a teraz na kolana. tak jak mowilam wczesniej

Gość werontika
Noxelia - nie pisałam o żdzirze , ktoś sie podszywa i ma ubaw

Gość gcgnvng
Jestem skromnym ssakiem jak i ty ja jestem człowiekiem, bezczelny ssaku

Gość werontika
ktos dyskusje toczy z moim nickiem :O

Gość werontika
noxelia zaloz nowy temat to powiem ci co i jak....

Gość gcgnvng
a w ogóle to szukaliście Boga ?

Gość jaki zaaaaaaaal
Dzieci umieraja w męczarniach, są gwałcone, bite. Bóg to bajka, nie ma boga ale to nie bog je zabija gwalci itd to ludzie ludziom zgotowali taki los do nich kieruj zale..do tych mordercow i gwalcicieli

Gość werontika
no to ty napisz ladnie piszesz....

Gość gcgnvng
zgadnijcie czy chcę was nawrócić do Boga ?

Gość 536363
HAAHAAAA Nie wierze w kobiete dziewice ktora urodziła dziecko i pozostala dziewica -Nie wierze w to że jakis przychlast chodzioł po morzu na głebokoscki kilku kilometrow -nie wierze w żadne zmartwychwstania jedyniew smierci kliniczną -nie wierze że w kosmosie w przestrzeni kosmicznej są przestrzenie raju czyśca a pod moim ogrodkiem piekłóo (chyba że jadro ziemi) I WY MNIE NAZYWACIE W TEN CZAS OGRANICZONYM :D I kto tu jest ograniczonym czarnym móżdzkiem :)

Gość gcgnvng
Dzieci umieraja w męczarniach, są gwałcone, bite. wszyscy o tym wiedzą

Gość nainoscgłupotatwa
To kler wam wmowil,ze macie jesc zwierzeta a boga nie ma i nigdy nie było. Wszyscy pochodzimy od zwierzat a nie wymyslonych Ew,myslenie nie boli,naiwniaczki

Gość gcgnvng
HAAHAAAA Nie wierze w kobiete dziewice ktora urodziła dziecko i pozostala dziewica -Nie wierze w to że jakis przychlast chodzioł po morzu na głebokoscki kilku kilometrow -nie wierze w żadne zmartwychwstania jedyniew smierci kliniczną -nie wierze że w kosmosie w przestrzeni kosmicznej są przestrzenie raju czyśca a pod moim ogrodkiem piekłóo (chyba że jadro ziemi) kogo masz na myśli ?

Gość werontika oryginał
noxelia ja do ciebie nie pisze teraz ,masz chyba jakiegoś psychola który podbierając nicki innym ludziom przyczepia sie do ciebie

Gość gcgnvng
To kler wam wmowil,ze macie jesc zwierzeta a boga nie ma i nigdy nie było. Wszyscy pochodzimy od zwierzat a nie wymyslonych Ew,myslenie nie boli,naiwniaczki jak kler wpadł na ten pomysł ?

Gość gcgnvng
z wami to się dyskutuje jak z idiotami

Gość 536363
Mam na mysli tych ptasich mózdzkow ktorzy KAŻĄ nam w to wszystko wierzyc i wyznawać czyli zyc OBŁUDĄ aby wzbogacić swój majatek i miec wieczne dozywotnie utrzymanie od świeckich czyli nas Fajnie tak zyć na złócie i bogactwach wiec to jest korzysc wciskania ludziom takiego kitu

Gość gcgnvng
Mam na mysli tych ptasich mózdzkow ktorzy KAŻĄ nam w to wszystko wierzyc i wyznawać czyli zyc OBŁUDĄ aby wzbogacić swój majatek i miec wieczne dozywotnie utrzymanie od świeckich czyli nas Fajnie tak zyć na złócie i bogactwach wiec to jest korzysc wciskania ludziom takiego kitu czyli Boga nie ma ?

Gość nainoscgłupotatwa
Ludzie to cos gorszego do zwierzat.Ale tez zwierzeta,jak kopuluja,popatrzcie tylko. Jesli miałabym wybierac kogo ratowac wybrałabym wylacznie zwierzeta,ludzie niech sobie zdychaja ,sa podli i nie zasługuja zeby im pomagac. Nigdy nie dam im ani komórki ani nawet kału,to złe,głupie smiecie,takie tapki jak grt czy cos tam o tym nicku. Debil i juz.No,chyba ze tacy którzy nie zra pomordowanych.Tacy to ideał biblijny.Poczytaj o tym tłuku.Nie ma boga,mozesz sie do mnie pomodlic.

Gość nainoscgłupotatwa
olej debili N,to półgłówek,osobiscie zycze mu raka ten gdj czy co tam,co za debil o rany

Gość gcgnvng
zajebiście się z wami dyskutuje :) skąd wiesz że nie ma Boga ?

Gość wszyscy sa szczesliwi
Tak więc najbardziej światli uczeni przyznają, że samoistne powstanie życia jest niemożliwe z naukowego punktu widzenia - a mimo tego nadal w to wierzą. Jednakże w 1981 roku dwóch wybitnych badaczy - Sir Fred Hoyle (astrofizyk) oraz Chandra Wickramasinghe (profesor matematyki stosowanej i astronomii w Uniwersity College w Cardiff) - zaszokowali świat naukowy wynikami swoich obliczeń, które jednoznacznie negowały możliwość spontanicznego powstania życia. Ich odkrycie było kilkakrotnie opisywane w prasie (np. Daily Express w Londynie z 14 sierpnia 1981; The Sunday Mail w Brisbane z 20 września 1981): obaj uczeni, jeden niezależnie od drugiego, wykonali obliczenia, w których chodziło o przypadkowe utworzenie się początku 2000 protein jednokomórkowca-ameby (każda proteina składa się z setek aminokwasów ułożonych w odpowiedniej kolejności) - "Kiedy obaj skończyli, spojrzeli na wynik prawie z niedowierzaniem. Każdy z nich uznał, że owe prawdopodobieństwo powstania przypadkowo iskry życia na ziemi wyraża się, w matematycznym żargonie, jak 1 na 1040 000." Wickramasinghe, który dotychczas był ateistą, został szczególnie potrząśnięty tym odkryciem: Chandra Wickramasinghe ('The Sunday Mail' z 20.IX.1981 z Brisbane) "Czuję się w tej sytuacji całkowicie skrępowany z powodu stanu ducha, jaki teraz odkrywam w sobie. Nie ma jednak żadnego logicznego wyjścia z tego... Zwykliśmy mieć otwarte umysły; teraz zdajemy sobie sprawę z tego, że jedyną logiczną odpowiedzią na pytanie o powstanie życia jest akt stworzenia - a nie jakieś przypadkowe i losowe wymieszanie materii." Zaś Sir Fred Hoyle wyraził później to znikome prawdopodobieństwo (1 do 1040000) w bardziej obrazowy sposób: Sir Fred Hoyle "Prawdopodobieństwo powstania choćby jednego z polimerów żywych organizmów przez przypadek jest takie samo jak prawdopodobieństwo, że całkowicie wypełniający przestrzeń Układu Słonecznego niewidomi, obracający w rękach kostkę Rubika, ułożą ją prawidłowo i równocześnie." "Nie ważne jak olbrzymie środowisko jest brane pod uwagę, życie nie mogło mieć przypadkowego początku. Stada małp bębniące na chybił trafił na maszynach do pisania nie mogłyby wyprodukować dzieł Szekspira z tej praktycznej przyczyny, że cały dostępny obserwacjom wszechświat nie jest wystarczająco olbrzymi by pomieścić niezbędne hordy małp, niezbędne maszyny do pisania i, z pewnością, niezbędne śmietniki, do których wyrzucanoby nieudane próby. Tak samo rzecz ma się z żywą materią." Fred Hoyle and N. Chandra Wickramasinghe, "Evolution from Space: A Theory of Cosmic Creationism" (New York: Simon and Schuster, 1981), str. 148

Gość nainoscgłupotatwa
gdcgc jazda modlic sie do mnie!!!!!!!!

Gość nainoscgłupotatwa
bo gc matka patelnia tłukła to nie jego wina ze taki durnowaty

Gość jaki zaaaaaaaal
A ludzie ludziom zgotowali raka? Jak dziecko dwu letnie ma nowotwór. No raczej nie :D:D:D ile TY masz lat? 18? pewnie nie wiecej widac myslenie boli w Twoim przypadku

Gość 536363
Moim "Bogiem" jest mój ogrodowy Krasnal, zasze gdy mi jest źe, wygadam się do niego i jakies cuda sie dzieją bo już mi lepiej :p Nigdy w niego piorun nie strzelił, ale mnostwo razy dokoła niego :p