Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość gcgnvng
Co chce wiedziec o Bogu? Napisz cokolwiek, co wiesz Ciekawa jestem jak cholera interesuja cię cytaty ze źródeł czy moje wnioski ? a moze przestaniesz odpowiadac pytaniem na zadane ci pytanie? swoje wnioski, czekamy dobrze dam wam trochę wiedzy

Gość Boga nie ma
Ale na moją prośbę też odpowiesz?

Gość gcgnvng
Ale na moją prośbę też odpowiesz? a jaka jest twoja prośba ?

Gość realrealf
Dajcie jej,gcgnvng, spokój,co ma opisywac skoro nie wie.Ona tylko powtarza co jej rodzice kazali na wsi. Wiecej nie wie.gcgnvng nie martw sie,ze nie potrafisz opisac Boga bo go i tak nie ma ale mozesz sie łudzic jesli ci to pomaga przetrwac.Bóg czy tłuk ,nie ma róznicy,wazne ze wiara czyni cuda.A w co wierzymy to naprawde bez znaczenia.

Gość prosimyinic
Miałas napisac o własnych wnioskach.Wiedze naprutych to mamy w nosie.Cos od zywej osoby ale skoro to dla ciebie za trudne to szkoda.

Gość gcgnvng
uwaga. za chwilę dam wam światło bo go trochę pragniecie. przygotujcie się na bardzo długie czytanie

Gość Boga nie ma
"a jaka jest twoja prośba ?" Boga nie ma : Interesuje mnie wszystko, co obali moje przekonanie że Boga nie ma o Gcgnvng : ok. dlaczego chcesz obalać swoje przekonanie że Boga nie ma ? Boga nie ma : Bo chce, żebys wreszcie przedstawił/a swoje argumenty???? .. Gcgnvng : a jaka jest twoja prośba ?

Gość wakacyjnewspomnienie
ja sie modlic kiedys do czego,nie napisze do czego i pomogło,za kazdym razem i co? to tez bog? a to przedmiot znaleziony na plazy hihi

Gość ffaffarratt
moj ojciec był ortodoksyjnym Fanatykiem religijnym i mnie bił i molestował wiec wyparlam sie jakiejkolwiek wiary

Gość aaaaaassssssss
Nie,to miały byc twoje przemyslenia a nie wklejki z netu.Nie udawaj głupiej!!!!!

Gość Boga nie ma
Proszę o sensowne argumenty, napisane prostym językiem, JAK NAJKRÓCEJ I NA TEMAT.

Gość traaalllooaa
a ja niczego sie nie wypieram, do nikogo nie kłaniam,bo ludzie to i tak zera srajace na siebie jak ktos słusznie wspomniał

Gość wszyscy sa szczesliwi
tu macie wykład na temat bibli i dinozałry http://www.youtube.com/watch?v=zA8op-G_iNo W poszukiwaniu Świętego Krzyża Carsten Peter Thiede & Matthew D'Ancona W POSZUKIWANIU ŚWIĘTEGO KRZYŻA Cartsen Peter Thiede, profesor katedry historii Nowego Testamentu w Basel w Szwajcarii, wykładowca na izraelskim Uniwersytecie Ben Guriona, i dziennikarz Mathew d'Ancona odnaleźli fragment od dawna ignorowanego Titulus Crucis, niedocenianej przez wiele stuleci tabliczki z napisem z Prawdziwego Krzyża. Teraz przedstawiają dowody na to, że może on pochodzić z czasów Chrystusa. Przywiozła go do Rzymu święta Helena, matka cesarza Konstantyna Wielkiego, która według legendy znalazła Prawdziwy Krzyż w Jerozolimie w roku 326 n.e., w miejscu gdzie teraz stoi Kościół Grobu Pańskiego. Ta książka, zapis niezwykłej podróży śladami cesarzowej przez świat antyku i sensacyjne świadectwo istnienia relikwii Chrystusa - najświętszej od czasu Całunu Turyńskiego - podaje w wątpliwość większość tego, co wiemy o wczesnym chrześcijaństwie i o jego najpoteżniejszym symbolu. ta ksiązka jest na chomiku

Gość Boga nie ma
Nie chce wiedzy (wtf) tylko argumentów....

Gość gcgnvng
oto światło na oświecenie pogan i ateistów którzy pragną poznać Boga http://www.biblia.poznan.pl/PS/Biblia.htm "Miałas napisac o własnych wnioskach." na to nie zasługujesz bo pragniesz za mało, ale gdy twoje serce przepełnione ciemnością się oczyści i będzie miało taką potrzebę wiele odpowiedzi znajdziesz w tym http://www.biblia.poznan.pl/PS/Biblia.htm

Gość prosimyinic
Miałas napisac o własnych wnioskach.Wiedze naprutych to mamy w nosie.Cos od zywej osoby ale skoro to dla ciebie za trudne to szkoda.czekamy,nie zamierzamy sie smiac,napisz cos od siebie i nie kopiuj bo znajdziemy lol

Gość gcgnvng
moj ojciec był ortodoksyjnym Fanatykiem religijnym i mnie bił i molestował wiec wyparlam sie jakiejkolwiek wiary twój ojciec udawał religijnego

Gość prosimyinic
No widzicie?:))))I nic nie napisała bo co miała napisac :))))) dobre!!!!

Gość Boga nie ma
Kpi sobie z nas....

Gość gcgnvng
No widzicie? I nic nie napisała bo co miała napisac dobre!!!! nie wyświetla się link ?

Gość Boga nie ma
gcgnvng.... jesteś ograniczony/a

Gość Boga nie ma
gcgnvng, a co z moją prośbą?

Gość gcgnvng
"Miałas napisac o własnych wnioskach." na to nie zasługujesz bo pragniesz za mało, ale gdy twoje serce przepełnione ciemnością się oczyści i będzie miało taką potrzebę wiele odpowiedzi znajdziesz w tym http://www.biblia.poznan.pl/PS/Biblia.htm

Gość ffaffarratt
Nie, on jest wpełni oddanym wierze i kościołowi az do tej pory, dla niego Kler kosciół to całe jego zycie, spi z biblia, potrafił kiedys CAŁA WYPŁATĘ przekazac na remont koscioła a mu nie mielismy co jesc i za co oplacic rachunkow, i to nie jednokrotnie

Gość prosimyinic
a co ty wiesz o moim sercu,ja je mam a ty co? ty nie masz i nie masz wrazliwosci ,myslisz jedynie o sobie i masz w nosie inne istoty,ich cierpienie, tylko zresz i tłuszczem zapchałas sobie mozg, nasłuchałas sie bajek dla naiwnych ale opisac to juz ich nie potrafisz,jestes mała dziewczynka,która stosuje sie do zalecen naprutych zboków i naiwnie wierzy,ze wymyslił je jakis bog,ty mała niemadra dziewuszko,oj,oj

Gość Boga nie ma
Podajesz te argumenty czy nie? Jak ja mam do ciebie mówić? Jesteś fanatykiem? Wychodzi na to, że tak.

Gość realrealmadr
Dajcie jej,gcgnvng, spokój,co ma opisywac skoro nie wie.Ona tylko powtarza co jej rodzice kazali na wsi. Wiecej nie wie.gcgnvng nie martw sie,ze nie potrafisz opisac Boga bo go i tak nie ma ale mozesz sie łudzic jesli ci to pomaga przetrwac.Bóg czy tłuk ,nie ma róznicy,wazne ze wiara czyni cuda.A w co wierzymy to naprawde bez znaczenia.

Gość Boga nie ma
Czem sobie z nas kpisz? Potwierdziłaś, że przedstawisz nam argumenty i swoje przemyślenia. Chamstwo i kłamstwo to grzech :D