Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość gcgnvng
Nie,to ty mnie nie pie**ol mi o jakims wymyslonym bogu kiedy katuja niewinnych na swiecie.Spadaj sie modlic o mozg do krzesła.TEMAT ZAKONCZONY no i co z tego że katują ? co ty wiesz o Bogu ?

Gość olexandrow
to juz dzi**a tirówka jest bardziej moralna niż taki ksiądz hihi popieram

Gość gcgnvng
a zakonnice walą konia księżom albo sami sobie pod prysznicem zwalają bo przecież ksiądz to facet, też produkuje sperme która musi ujść a dużo ich lubi młodych chłopców zauważyłam w ogóle księża to sie chyba od pedałów wywodzą ministranci to tylko chłopcy, nie żenią się tworzą swoją zboczoną społeczność to juz dzi**a tirówka jest bardziej moralna niż taki ksiądz co ma Bóg wspólnego z Jezusem ?

Gość gcgnvng
to juz dzi**a tirówka jest bardziej moralna niż taki ksiądz hihi popieram no co to ma wspólnego z Bogiem ?

Gość Widelecwiwaldiego
Widzę, że rozmowa z potężnymi argumentami o potężnych sprawach z potężnymi adwersarzami.

Gość gcgnvng
Widzę, że rozmowa z potężnymi argumentami o potężnych sprawach z potężnymi adwersarzami. zgadzam się. nikt nie podał żdnego argumentu na nieistnienie Boga

Gość gcgnvng
No niestety, księża tez myslą o seksie i tego nie da się uniknąć. A że nie moga, to potem się to kumuluje i rzucają się na dzieci, cóż. to znaczy że Boga nie ma ?

Gość werontika
tacy księża pouczają kobiety o świetości,że seks po ślubie,że to grzech jak ma przyjemność przez taką religię to dużo kobiet w ogóle w życiu nie wie co to ORGAZM - a to cudowne uczucie i człowiek ma chęci do życia jak ma super orgazmy :) i to nie jest zboczenie a taki przygłup ksiądz wali sobie konia w łóżku i ma orgazm a innym żałuje podrywają szczególnie dzieci , dzieci ich jarają , banda pierdoIonych zboków w sytannach

Gość omgoodbuhaha
nikt nie podał żdnego argumentu na nieistnienie Boga na istnienie tez nie

bo droga Noxelio, każdy wie że ty masz swój świat, masz Boga w d*upie to i on ma ciebie. Zreszta mam swoje spostrzeżenia na ten temat, trochę doświadczyłam w życiu i wiem, że Bóg jest, pomógł mi nie raz. ale ja można utwierdzać się w przekonaniu że jest inaczej jedynie opierając się na fakcie, że bóg nie ratuje każdej pokrzywdzonej istoty... może i wydaje się to okrutne ale nic nie dzieje sie bez powodu. Ktoś musi cierpieć aby kto inny mógł żyć. inaczej nie byłoby na świecie współczucia, ani miłosierdzia.

Gość pomagajzwierzetomkochajkarm
widzial ktos Boga?

Gość gcgnvng
co byście chcieli wiedzieć odemnie o Bogu ?

Gość gcgnvng
widzial ktos Boga? tak

Fakt.Zgadzam się,tak to wygląda. Nie ma co atakować dziewczyny za to,że jest inteligentna. Nie ma Boga i taka jest prawda. To tylko wymysł. Zebyście byli grzeczni.

Gość gcgnvng
Tak jak pisałam... reanimowano mnie dwa razy i twierdzę na tej podstawie, na podstawie odczuć iż boga nie ma. Jak widzę ofiary wypadków, martwe dzieci, zniekształcone płody i wszelakie wynaturzenia cielesne, to tez uważam za argument przeciw. Są miejsca, gdzie rodza się potworki a władze to ukrywają. Świat nie jest różowy a "pan bóg" nad nami nie czuwa. masz rację, ale kto ci powiedział że Bóg nad tobą ma czuwać ?

Pedofile są wszędzie, ale najgłośniej jest wtedy gdy okaże się nim ksiądz. o wszystkich innych się nie mówi bo to już nie taka sensacja jak fakt że jakiś tam proboszcz wykorzystał chłopca. ksiądz to jednak nie jest żaden bóg, to zwykły człowiek który popełnia błedy jak inni. Ale takich psycholi powinno sie kastrowac. nie wszyscy ksieża staja sie nimi z powołania.

Gość gcgnvng
skąd czerpiecie informacje o Bogu ?

Opisz jak wygląda Bóg bo ja nie wiem. Może się podzielisz.

Gość gcgnvng
nie widziałem Boga

Gość cowypiszecie
Pedofile są wszędzie, ale najgłośniej jest wtedy gdy okaże się nim ksiądz. o wszystkich innych się nie mówi bo to już nie taka sensacja jak fakt że jakiś tam proboszcz wykorzystał chłopca. ksiądz to jednak nie jest żaden bóg, to zwykły człowiek który popełnia błedy jak inni. Nie zgadzam się. Ksiadz ma ponoć kontakt z Bogiem,ma prowadzić wiernych dobrą ścieżką a nie brudną i patologiczną.Ksiadz to nawiedzony a nie zwykły.

Gość werontika
ja uważam że JEŚLI BÓG ISTNIEJE to na pewno nie ma nic wspólnego z księżmi, z tymi jezusami budowanymi w świebodzinie itp może jest taka materia,której my swoim umysłem nie możemy pojąć bóg to nie człowiek który siedzi na chmurce w niebie sami nie wiemy jak to jest , bóg zawsze był, jest i będzie , tak jak CZAS -nie wiadomo kiedy sie zaczął i nigdy sie nie skończy tak jest z bogiem ale nie ma nic wspólnego z tą bandą zboczuchów w sutannach

Gość gcgnvng
Ksiadz ma ponoć kontakt z Bogiem, a co on prorok ?

Gość cowypiszecie
werontika ja mysle dokladnie tak samo

Gość gcgnvng
Ludzie po prostu cholernie boją się przemijania, umieranie, gnicia. Boję się tych procesów i dlatego rozpaczliwie szukają opcji, która pozwoli im uwierzyc w niesmiertelność duszy. buhaha jest całkiem inaczej

Gość cowypiszecie
owszem ksieza uwazaja sie za prawie swietych wiec niech sie tak zachowuja a jak nie to powinni isc do wiezienia za seksulane wyskoki

Gość werontika
powtarzam jeszcze raz : ja uważam że JEŚLI BÓG ISTNIEJE to na pewno nie ma nic wspólnego z księżmi, z tymi jezusami budowanymi w świebodzinie itp może jest taka materia,której my swoim umysłem nie możemy pojąć bóg to nie człowiek który siedzi na chmurce w niebie sami nie wiemy jak to jest , bóg zawsze był, jest i będzie , tak jak CZAS -nie wiadomo kiedy sie zaczął i nigdy sie nie skończy tak jest z bogiem ale nie ma nic wspólnego z tą bandą zboczuchów w sutannach

Gość gcgnvng
owszem ksieza uwazaja sie za prawie swietych wiec niech sie tak zachowuja a jak nie to powinni isc do wiezienia za seksulane wyskoki masz racje

Gość cowypiszecie
Ludzie po prostu cholernie boją się przemijania, umieranie, gnicia. Boję się tych procesów i dlatego rozpaczliwie szukają opcji, która pozwoli im uwierzyc w niesmiertelność duszy. Dlatego Bóg,raj itp.to nadzieja i pociecha,ze po smierci bedzie lepiej i nawet nagroda,o naiwni!

cowypiszecie - nadmieniłam tez, że nie każdy facet idzie do seminarium z powołania, czujac potrzebęs tania się duchownym. niektórzy księża to czasem zwykli ludzie którzy poszli nie ta droga i nie nadaja sie na księży, lub zwyczajnie (znam taki przypadek) dla wygodnego zycia. Są, naprawde sa księża porządni.

Gość cowypiszecie
ja uważam że JEŚLI BÓG ISTNIEJE to na pewno nie ma nic wspólnego z księżmi, z tymi jezusami budowanymi w świebodzinie itp może jest taka materia,której my swoim umysłem nie możemy pojąć bóg to nie człowiek który siedzi na chmurce w niebie sami nie wiemy jak to jest , bóg zawsze był, jest i będzie , tak jak CZAS -nie wiadomo kiedy sie zaczął i nigdy sie nie skończy tak jest z bogiem ale nie ma nic wspólnego z tą bandą zboczuchów w sutannach a ja sie pod tym podpisuje :)