Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość gcgnvng
gdcgc jazda modlic sie do mnie!!!!!!!! bo gc matka patelnia tłukła to nie jego wina ze taki durnowaty o kurwa nigdy nie poznacie Boga :(

Gość wszyscy sa szczesliwi
Twierdzenie jakoby żywe organizmy wytworzyły przez przypadek mózg czy skrzydła można przyrównać do twierdzenia, że starożytni Egipcjanie przez przypadek (lub może na drodze prób i błędów) wynaleźli komputer czy samolot odrzutowy. Równie dobrze można stwierdzić, że bomba atomowa czy żarówka powstały przez przypadek. Przypadek może zadziałać tam gdzie mamy do czynienia z czymś niezbyt złożonym, a metoda prób i błędów jest przydatna tylko wtedy, jeżeli istnieje jasno określony cel badań a badacze dysponują olbrzymią wiedzą. W przyrodzie napotykamy jednak na systemy i rozwiązania, które można dogłębnie zrozumieć dopiero po wielu latach badań, a które są przecież wykorzystywane przez bezrozumne i mało inteligentne organizmy. Ponadto, liczba narządów, których funkcja w danym organizmie nie jest jeszcze znana jest znikoma: jeszcze sto lat temu wymieniano niemal 200 organów w człowieku, które określano jako bezużyteczne (np. gruczoł tarczycowy czy gruczoł grasicy, wyrostek robaczkowy, migdałki, kość ogonowa itp.), podczas gdy obecnie wiadomo już, iż każdy z nich spełnia określoną - mniej lub bardziej istotną - funkcję w ciele ludzkim. Skoro wszystkie narządy są doskonałe i wykonują określone zadanie nie ma mowy o przypadku - nawet w skamielinach nie znajdujemy poczwarnych istot z połowicznie rozwiniętymi czy też bezużytecznymi częściami ciała.

Gość gcgnvng
Ja też wolę zwierzęta. A ludzie się rżną za przeproszeniem gorzej niż konie, srają sobie do ust i takie coś by bóg stworzył? człowiek ma wolną wolę

Gość 536363
Nie cierpie ludzi- kocham zwierzeta

Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; już wiesz dlaczego dzieci chorują na raka

Bóg Ojciec dał ludziom łaskę wolności, która okazała się dla ludzkości zbawienna. To jest wybieranie w wolności bez karania przez Boga Ojca. Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca.

Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. Ten czas już niedaleki, bardzo bliski. Nie spostrzeżecie się, z której strony nadejdzie klęska... Już rozpoczął się czas panowania szatana, on teraz zbiera swoje żniwo. Walka o Królestwo Boże już się rozpoczęła. Tchórzostwo ogarnie niektórych z was tak dalece, że będziecie sprzedawać swojego Boga za srebrniki, by uratować skórę. Ci, co tak uczynią, pójdą na zatracenie, ci zaś, co w głodzie pozostaną wierni Samemu Bogu, będą doznawać łaski oczyszczenia i zbawienia.

Gość gcgnvng
Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; no myślałem że się niedoczekam

naukowe dowody akurat otwiera sie na całunie turyńskim http://wiara.us/prawda_o_ca%C5%82unie_tury%C5%84skim

Gość gcgnvng
Bóg Ojciec dał ludziom łaskę wolności, która okazała się dla ludzkości zbawienna. To jest wybieranie w wolności bez karania przez Boga Ojca. Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. a to jest katechizm kk z którego staram się nie czytać

Gość gcgnvng
aha, choroby mogą być zesłane przez Boga ale nie muszą

Gość 536363
religianamiawia do zła ,przemocy , cierpien, bólu, okrucieństw i obrzydliwych karygodnych zachowan

Gość gcgnvng
Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; aha, słowa : "karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą" odnosiły się tylko do żydów

Gość olerrova
gdy pismo mówi że Bóg stworzył świat w 7 dni to jest symbol stworzenie jednostki jako człowieka mogło sie toczyć tysiąc lat pismo jest obrazem poetyckim kumulującym całość z Pisma wiemy że Bogowi sprzeciwił się Anioł o imieniu Szatan dlatego na świecie jest bój pomiedzy dobrem a złem człowiek ma własną wolę, sam o sobie decyduje i nikt mu nie nakazuje to że jest rak,wojny,krzywdzone są zwierzęta to dlatego że istnieje też szatan czyli diabeł, gdzie w rysunkach dla dzieci przedstawia go sie jako człowieka z rogami żyjącego pod ziemią - ale to tylko taki obraz -przenośnia szatan namawia nas do złego, do łatwizny - my wybieramy a później będziemy sie z tego przed Bogiem rozliczać, ujrzymy swoje życie

Gość gcgnvng
religianamiawia do zła ,przemocy , cierpien, bólu, okrucieństw i obrzydliwych karygodnych zachowan która religia ? co mówi Bóg i o jakim bogu myślisz?

Gość gcgnvng
to nie jest katechizm tylko objawienia argasinskiej Eucharistic miracle in Naju cud nagrany lub robota lucyfera

ale my jesteśmy żydami jezus nie załozył nowej religi tylko wypelnił przekształcił jezus był żydem Maryja terz była żydówka został obrzezany i ochrzczony po żydowsko chrzest jest to rytuał żydowski

Gość gcgnvng
gdy pismo mówi że Bóg stworzył świat w 7 dni to jest symbol skąd wiesz ?

Gość 536363
namawia do przemocy- bicia dzieci-...kto nie załuje rózgi ten nie kocha syna..przez takie przesłania ludzie jak zahipnotyzowani uzywają swojej władzy rodzicielskiej bo tak pismo swiete głósi, i przez to tryle dzieci jest bardzo dotkliwie bitych i znecvanych sie nad nimi Pokazywanie gdzie jest miejsce kobiety, czyli jest podrzedną i posłuszna posłannica do płódzenia dzieci, nie ma prawa głosu, Kary chłosty były jak najbardziej wskazane, tortury ludzi, KAZIRODCZE kontakty- takze sa w pismie swietym ujete Szkoda ze nie mam tych sttatow przy sobie

a na jakiej podstawie twierdzisz ze to robota szatana on nie ma takiej mocy tylko Jezus ma moc taką to jest ciało i krew jezusa

Gość gcgnvng
ale my jesteśmy żydami nie do końca

Gość gcgnvng
a na jakiej podstawie twierdzisz ze to robota szatana na podstawie Biblii , ale jeszcze nie znam jest dokładnie

Gość Patriot
Ty ale to zdecyduj sie albo robisz prowo o pedofili albo o Bogu bo takie 2 w 1 jest slabehehe

Gość tomaszwojtylo
gcgnvng jest ignorantem,syneczkiem niemadrej matki, boga nie widział,nie potrafi NIC o nim napisac ale uparcie wierzy w bajki,no to miłego baju baju na dobranoc ;)

Gość tomaszwojtylo
Ty ale to zdecyduj sie albo robisz prowo o pedofili albo o Bogu bo takie 2 w 1 jest slabehehe miało byc o pedofilii ale grcj pierdoli cos innego,wcina sie,niech dybil ząłozy swoj topik albo idzie lizac matce dziure

Gość gcgnvng
namawia do przemocy- bicia dzieci-...kto nie załuje rózgi ten nie kocha syna..przez takie przesłania ludzie jak zahipnotyzowani uzywają swojej władzy rodzicielskiej bo tak pismo swiete głósi, i przez to tryle dzieci jest bardzo dotkliwie bitych i znecvanych sie nad nimi Pokazywanie gdzie jest miejsce kobiety, czyli jest podrzedną i posłuszna posłannica do płódzenia dzieci, nie ma prawa głosu, Kary chłosty były jak najbardziej wskazane, tortury ludzi, KAZIRODCZE kontakty- takze sa w pismie swietym ujete Szkoda ze nie mam tych sttatow przy sobie robią to ludzie którzy wyrywczo interpretują Biblię

Gość gcgnvng
gcgnvng jest ignorantem,syneczkiem niemadrej matki, boga nie widział,nie potrafi NIC o nim napisac ale uparcie wierzy w bajki,no to miłego baju baju na dobranoc to ty jesteś ignorantem

Gość pppppppppppppppppppppppps
Juz ci mowili ze biblie znieksztalcili ksieza!!!!!Dodali swoje a ty tepy w to wierzysz i sie stosujesz do ich nauk,a przeciez tak ich nie lubisz.Slepy jestes.

Gość pedofilia
pedofilia tak naprawde czesciej wystepuje u kobiet