Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pytanie do dziewczyn. Jak często zaczepiają was faceci na ulicach?

Polecane posty

Gość nie te czasy
Kiedys tez jeden chlopak w sklepie stal za mna w kolejce.Powiedzial,ze slicznie wygladam :0 (bylam w ciazy) podziekowalam i wyszlam w nadziei,ze nie idzie w te sama strone co ja.On wyszedl zaraz za mna i biegl za mna:P Zobaczyl,ze jestem w ciazy(niezly mial zaplon) i zaczal mnie przepraszac i mowic,ze zauwazyl ale numer telefonu i tak chcial wydebic.Innym razem ide chodnikiem,a tu jakis chlopaczek wyskakuje z autobusu i zaczyna isc krok w krok obok mnie i nawijac.Buzia mu sie nie zamykala.Ten byl zwyczajnie nachalny,bo nie mogl zrozumiec dlaczego bedac z kims w zwiazku nie chce sie spotykac z innymi(czytaj z nim).Ale w koncu zrozumial i sobie poszedl w swoja strone.Ogolnie duzo jest takich sytuacji.Polowy juz pewnie nie pamietam:)

Gość nie te czasy
nie zauwazyl mialo byc:P

IMO - nie i raczej się nie odważę do niego podejść, eh... Przez ost. dwa tyg. go nie było, aż tu nagle dzisiaj hehe Ale dzisiaj stanelam przed nim pozwolilam popatrzec na swoja pupe :classic_cool:

Gość ciapanadciapami
Ja czasami bezwiednie zaczepiam facetow, jednemu kiedys zrzucilam na glowe ciezki sok 2L, akurat sie schylal po cos. Myslalam, ze bedzie zly a on sie usmiechnal:) fajny byl, ale to nie bylo zamierzone. Innego malo nie przejechalam samochodem:o wysiadlam zobaczyc czy nic mu nie jest, na szczescie wstal i tez sie usmiechnal, powiedzial ze nic sie nie stalo. Oj, duzo mialam takich sytuacji, straszna ciapa ze mnie:o

Gość likez
Pokazesz nam swoją pupę? :)

Gość tylko jestem sama haha
pani wasza...

Gość Awanturnik autobusowy
złudzenie_optyczne IMO - nie i raczej się nie odważę do niego podejść, eh... Przez ost. dwa tyg. go nie było, aż tu nagle dzisiaj hehe Ale dzisiaj stanelam przed nim pozwolilam popatrzec na swoja pupe http://www.voila.pl/438/0yf0j/?1 Ale po co mu pokazałas swoją pupę?????? No foto wyglądasz raczej na taką pulchną, a nie na zgrabną. A gdzie go tak podrywasz? To znaczy w jakim mieście, czy w jakim autobusie? W sumie to sa różne gusta. A on na ciebie spogląda, albo się uśmiecha?

Gość Czarna Mamba??
dość często zaczepiają.. ostatnio usłyszałam ,że mam ładne nogi :D akurat mnie to ucieszyło bo mam straszne kompleksy na tym punkcie :P .. czasem idąc ulicą jakiś facet się zatrzyma i zagada lub uśmiechnie Nie zawsze jednak te zaczepki są miłe.. Czasem zdarzają się chamy i lecą teksty których sobie nie życzę typu "wylizałbym Ci stópki " , "ale tyłeczek" , "fajne cycki" i tego typu...

Gość pudelkaaa
jak bylam mlodsza 17-23 lata to zaczepiali. teraz juz ni://// a nie zmienilam sie za bardzo. czasami jakis 3latek w sklepie mnie zaczepi.

Gość likez
A dlaczego nam nie? 😭

Gość mała Angelika
przynajmniej 3 razy dziennie albo auto trąbi albo ktoś zagwizdnie jak jestem w wiekszym mieście to czesto spotykam się z słowami typu ' = ale łania, jaka niunia, albo po prostu podchodzą i pytają czy mogą się przejść ze mną albo usiąść koło mnie

Gość nie te czasy
ogolnie najbardziej nie lubie takich zaczepek typu trabienie,gwizdanie i glupich tektow w stylu"fajny tylek" itp.Trabienie jednak wkkrza najbardziej,bo jak jedzie jakis wiekszy samochod to sie mozna niezle wystraszyc,a ja nie lubie podskakiwac do gory ze strachu:/

Gość mała Angelika
do nie te czasy- ja tak samo mam często podskakuje ze strachu a to kierowców bawi, gorzej jak tirowcy jadą i np mówią coś przez mikrofon to wtedy wstyd ogromny :)

Gość hahahahah
Mala Angelika i takie prostackie zaloty ci sie podobaja.Prosze cie!

Gość mała Angelika
czy ja gdzieś napisałam że mi się podobają? wręcz przeciwnie obrażają mnie jako kobietę czuję się jak jakaś dziwka

Gość r...........
nie te czasy - gdzie mieszkasz, że takich bezpośrednich ludzi spotykasz?:)

Gość nie te czasy
w UK

no właśnie ostatnio czesto zaczepiają mnie starsi dobrze ustawieni faceci fakt,że nie są to chamskie zaczepki tylko takie bardziej "na poziomie" ale i tak zawsze odnoszę wrażenie ,że szukają "dupy do miłego spędzenia czasu" wrr

Gość Gościówa7777
Mnie to bardzo często różne typy zaczepiają na ulicy :P Mam 19 lat, wszystko zaczęło się, jak poszłam do LO. Co rusz na ulicy zaczepiały mnie jakieś dziadki i zapraszały na kawę.Koleżanki sugerowały, że podobno mam taką niewinną twarz, i najwyraźniej dlatego. Pamiętam, jak taki jeden starszy pan podchodzi do mnie i mówi:Dzień dobry! Ja sobie myślę, że a nuż mnie skądsik zna, więc grzecznie mu odpowiadam. A on:Czeeeść, może się gdzieś spotkamy? Odparłam tylko:Oczywiście, że nie! po czym lekko wzburzona poszłam w swoją stronę. Potem zaczęłam przyciągać i przyciągam do tej pory facetów od trzydziestki wzwyż. Najczęściej propozycje od nich są czysto erotyczne i padają zwłaszcza na wakacjach. Nie noszę krótkich spódniczek ani spodenek, bo po prostu nie mam idealnej figury, ale jestem bardzo opalona, latem moje włosy stają się prawie blond, na dodatek mam jasne oczy,usta pełne, no i co tu dużo mówić, ciała mi nie brakuje, nie mam co prawda dużego biustu ani jakiegoś wypukłego brzucha, jednak wszystko idzie mi w uda, tyłek i biodra, w typie moich rówieśników nie jestem, bo oni preferują długie i zgrabne nogi, ale jak idzie taki dojrzały facet to sobie myśli tak:Tyłek i bioderka to ona ma do łóżka idealna. I jeszcze jaka opalona taka Kubaneczka trochę. A te oczy. A że Kubanki kojarzą się z temperamentem, faceci od razu sobie wyobrażają, że ja to chyba jestem seksualnie pozytywnie nastawiona, i tak oto przyciągam samych bezczelów.

Gość Emilka233333
czasem się zdarza ;) nie codziennie ,ale dość często