Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila szattt

czy sa tu mamy lub znacie przyapdki gdzie zdrowe dzieci robily w pieluchy do ok

Polecane posty

Gość kamila szattt

do około 3 lat?

Gość jestem jaka jestem :)
dziecko mojej kolezanki sika w pieluchy noca, a ma juz 6 lat...ehm ilu ona lekarzy "zwiedzila"i psychologow...terapie nie dzialaja, a inni twierdza, ze nie ma co panikowac bo wyrosnie...a dzieciak zdrowy, usmiechniety i bardzo zdolny- coz czasem tal bywa, wiec nie martw sie:)

mojej siostry syn miał pieluchę do 3 rż. normalny zdrowy chłopiec :) mój syn zaraz skończy 2 lata i za chiny nie mogę go nauczyć załatwiania na nocnik...zobaczymy ile to potrwa

Gość noxxxxxx
do pani od 6 roku zycia! ale pieluchy nosi to dziecko do 6 roku zycia czyli kupa i siku w pieluchy? czy mowisz oi nocnym moczeniu sie? bo to to co innego przeciez

moj maly prawie do 4 lat chodzil z pampersem, powoli uczylam i pokochal w koncu nocnik , jako jego prywatnosc, potem dal sie namowic na toalete

oj znam :) wszystkie dzieci w grupie mojego synka w dwulatkach nosza pieluchy, a wiekszosc juz skonczyla 3 lata. kolegi syn ma 3 i pol i tez caly czas w pieluszce. kolega oduczyl syna od pieluch jak mial isc do szkoly czyli mial juz 5 lat. ale nie mieszkam w pl i tutaj trzylatek w pieluszce to normalne zjawisko. owszem sa i dwulatki bez pieluch ale przewazaja jednak trzylatki w pieluchach.