Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 39 lat

no to teraz ja odpowiem na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość Kobieta wieczorowa pora
Powinnam dac juz odpoczac od moich pytan;)

Powinnam dac juz odpoczac od moich pytan to nie było pytanie :) ja mam jeszcze czas i co najważniejsze chęć na odpowiedzi...

a czy wyższa partnerka - powiedzmy +5 cm + obcasy... stanowiło by to dla ciebie jakis problem?

a czy wyższa partnerka - powiedzmy +5 cm + obcasy... stanowiło by to dla ciebie jakis problem? nie, mimo to nie czułbym sie małym facetem

Gość tylko pana pyta
czy uroda to podstawowe kryterium jakim się kierujesz w wyborze kobiety, czy raczej patrzysz na charakter, styl życia?

Jak zachowujesz sie po sexie? A jeszcze mam kilka pytan;)

czy uroda to podstawowe kryterium jakim się kierujesz w wyborze kobiety, czy raczej patrzysz na charakter, styl życia? oczywiscie ze nie kieruję sie tylko urodą, patrzę na wszystko co moge dostrzec...

Gość poszedłeś
zrobić siusiu...;) to nie złośliwe:)

Gość poszedłeś
na kafe wszyscy chcą być odpytywani hahahaha

Jak zachowujesz sie po sexie? nie zasypiam natychmiast, choc oczywiscie sie tez zdarzało, ale raczej jeszcze bywam aktywny i przytulam partnerke.. cos tam szepne.. to wszystko kwestia pory dnia, sytuacji. A jeszcze mam kilka pytan smiało smiało..

To nam sie ideal trafil;)nie zdradza,wychowuje dzieci,sex nie jest zaliczaniem kolejnej niewiasty ...jaka jest Twoja najwieksza wada;)?(jedna)

Gość co taki facet...
robi sam tyle czasu? Przeczytałam odpowiedzi i stwierdzam, że dla większości kobiet jesteś obiektem pożądania? ;)

Gość co taki facet...
a ja mam pytanie - czy jest coś czego najbardziej się wstydzisz (chodzi o uczynek) oraz czego najbardziej żałujesz

Gość co taki facet...
czy miewasz leki związane z samotnym wychowywaniem dzieci?

jaka jest Twoja najwieksza wada ? na dzien dzisiejszy.. to chyba spedzam za duzo czasu przed monitorem.. a tak poza tym wada która nie podobała sie bylej to to ze czasem lubie sobie posiedzieć w smotnosci.. nie zawsze szukam towarzystwa, nie lubie ogladac tv nie łaze na piwo, ale nie zawsze aktywnie uczestniczyłem w zyciu domowym, po prostu czasem potrzebuje ciszy i tak jakby mnie nie było .. nie jestem zamknietym w sobie typem wrecz odwrotnie pracuje sporo z ludzmi i chyba przez to potrzebuje czasem zamknąc sie w sobie.

Gość co taki facet...
miało być lęki :)

co taki facet... robi sam tyle czasu? nie szuka, nie wystawia sie jakos specjalnie do odstrzału..

czy miewasz leki związane z samotnym wychowywaniem dzieci? nie miewam lęków. juz kilka lat przed rozstaniem wychowywałem dziec w duzej mierze sam. opannowałem to chyba dobrze nie sprawiaja mi młode kłopotu i mam z nimi wzorowy kontakt.

Gość co taki facet...
czy masz czasami poczucie osamotnienia, a może życie w "nie związku" nie stanowi problemu ?

Dzieci sa z Toba szukasz najpierw im nazwijmy ja"zastepcza mame"czy najpierw patrzysz na pryzmat wlasnych potrzeb?Samotne kobiety czesto kieruja sie dobrem dzieci na pierwszym miejscu a Ty? Doskwieraja Ci samotnie spedzone noce? Szukasz?A moze masz juz na oku "cel";)?

Gość co taki facet...
czyli masz duże poczucie własnej wartości?

czy masz czasami poczucie osamotnienia, a może życie w "nie związku" nie stanowi problemu ? oczywiscie ze mam poczucie osamotnienia mimo, że lubie czasem samotnosc uwielbiam tez towarzystwo... a juz tym bardziej osoby z która łaczą mnie jakies wyzsze uczucia.

Dzieci sa z Toba szukasz najpierw im nazwijmy ja"zastepcza mame"czy najpierw patrzysz na pryzmat własnych potrzeb?Samotne kobiety czesto kierują sie dobrem dzieci na pierwszym miejscu a Ty? Dzieci to juz prawie dorosłe osobniki wiec nie patrze przez pryzmat mamy dla nich wrecz sa chwile ze mam ochotę wprowadzić je w zupełną dorosłość a później zadbać o siebie. Doskwieraja Ci samotnie spedzone noce? doskwierają. Szukasz?A moze masz juz na oku "cel" ? nie mam na oku "celu".

Gość co taki facet...
czy praca jaka wykonujesz daje ci satysfakcje, spełniasz się czy jest koniecznością

Gość co taki facet...
czy pracujesz tez z kobietami?

Dla kobiety moglbys sie przeprowadzic jakies 100km?;)