Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 39 lat

no to teraz ja odpowiem na wszystkie pytania

Polecane posty

czy wkładałeś penisa miedzy żeberka kalaryfera? albo robiłeś sztuczną pochwe ze skarpetki do skarpetki wkładałem plastry boczku zeby czuc sie jak w prawdziwej pochwie.. :P

Gość Baśkaa,
ale ale co ja widze..? ktos tu jeszcze nie odpowiedział na pytanie o żeberkach i skarpetce.

lubisz alkohol? teraz coś pijesz? odpowiedz juz była ale powtórzę chetnie praktycznie nie pije alkoholu a teraz pije mineralną z gazem :)

Gość mega stella
lubisz gdy podczas sexu kobieta jest w wysokich szpilkach?

Gość Baśkaa,
a po tej mineralnej nie obawiasz sie nocnych gazów? spierdziałeś się kiedyś przy kobietce? fajnie tu u was, chyba jutro też was odwiedze a teraz musze iść bo stary jeszcze nie śpi i może w związku z tym posmyra mnie po pleckach do snu:)

lubisz gdy podczas sexu kobieta jest w wysokich szpilkach? lubię, choc nie miałem tego za wiele

a po tej mineralnej nie obawiasz sie nocnych gazów? spierdziałeś się kiedyś przy kobietce? obawiam sie ale trzyma kołdre zębami można powiedzieć ze nie.. a jesli, to było to bardzo przypadkowe zjawisko jak to sie mówi "poza kontrola"

Gość mega stella
byes kiedyś na randce z osoba poananą w necie?

Gość mega stella
czy nadal utrzymujesz z nią kontakt?

Jakiej urody lubisz kobiety? blond włosy, jasna cera, niebieskie, szare, zielone oczy, nie tak bardzo szczupłe, przede wszystkim kobiece. delikatne..

w związku z wyczerpaniem pytających odmeldowuje się :) dobrejnocy i kolorowych snów wszystkim życzę.

tutaj, tzn w tym topicu? no nie chciałam psuć romantycznej atmosfery, bo panie Cię tak ładnie wzięły na spytki ;P

Masz ochote na pogaduchy z kobieta, ktora publicznie pokazala cycki? :D

Gość dlaczego chcesz odpowiadac
na jakiekolwiek osobiste pytania nieznamym ludziom? nakłamałes trochę w odpowiedziach? mnie interesują twoje kompleksy i zahamowania

Gość ...zaciekawiona...
a ja się zastanawiam czemu facet "idealny" siedzi na kafe i zwierza się.. co chciałbyś tu znaleźć???

na jakiekolwiek osobiste pytania nieznamym ludziom? nakłamałes trochę w odpowiedziach? mnie interesują twoje kompleksy i zahamowania mam ochote bo chyba nie mam nic do ukrycia na poziomie tak anonimowym a pewne sprawy poprzez zadane pytania sam sobie uzmysławiam nie nakłamałem pytaj o wszystko co Ciebie interesuje.

a ja się zastanawiam czemu facet "idealny" siedzi na kafe i zwierza się.. co chciałbyś tu znaleźć??? nie jestem żadnym facetem "idealnym" niczego nie szukam poza odrobiną rozrywki i odmiany w codziennosci.

Gość ...zaciekawiona...
nie pijesz nie palisz zajmujesz się dziećmi lubisz wschody słońca i jeszcze parę rzeczy by się znalazło. facet idealny :) a dlaczego umieściłeś swój temat akurat na "życiu erotycznym"?

no wypada mi chyba podziękować za określenie mnie mianem idealnego. choc uwazam sie za zupełnie zwykłego. a dlaczego umieściłeś swój temat akurat na "życiu erotycznym"? bo chyba tego życia mi najbardziej teraz brakuje..

Gość ...zaciekawiona...
a może skusiłbyś się na miłą niezobowiązującą rozmowę "w cztery oczy" oczywiście wirtualnie

a może skusiłbyś się na miłą niezobowiązującą rozmowę "w cztery oczy" oczywiście wirtualnie skusiłbym sie