Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokink

ile placa tym ludziom co sie zwierzaja w Fakcie,ze ich zaatakował klozet?

Polecane posty

Gość gvebaebharbh
mnie osłabił pierwszy artykuł o ptaszysku, które porwało yorka. I do tego ta dziewczynka w sukience komunijnej dla dodania dramaturgii:) Ci to mają fantazję:P Czytałes o gościu, który nie śpi w nocy, bo musi trzymac kredens?

Gość skad ja to znam!!!!!
buahaha oni sobie jaja robia w tym fakcie ze mi juz rece opadaja jak czytam te pierwsze strony jak jest FAKT wywieszony na kiosku :O

Gość mała czerwona ciemka
Myślałam, że się posikam, czytając o klozecie :D :D :D

Przypomniało mi się, jak kiedyś(nie jestem na 100% pena, czy to Fakt, ale chyba tak) był artykuł zatytułowany "Mąż orał mną pole".

miało być pewna :)

Gość skad ja to znam!!!!!
buahaha byly rozne inne lepsze! zdjecie calej rodziny w jednej wannie (golych (!) ) ze oni sie musza kapac wszyscy w jednej wannie razem bo za droga woda, kiedys pisali TRAGEDIA bo syn zapomnial kupic masla!! no istna parodia!!

Gość gvebaebharbh
to o masle to było w faktoidzie, oni tam parodiują artykuły z faktu. Macie tu gościa od kredensu: http://patrz.pl/zdjecia/fakt-nie-spie-bo-trzymam-kredens Jeszcze ten podpis: "2.00 w nocy. Gdy inni słodko śpią Andrzej Jakiśtam trzyma kredens":D:D:D Fantazję to mają:)

Gość gvebaebharbh
A teraz hardcore: spróbujcie sobie wyobrazić, że idziecie do sklepu, a tam na ladzie lezy fakt i na okładce, np. wasza babcia (wymieniona z nazwiska i miasta) w artykule w stylu tego od deski sedesowej:D:D:D

Mnie to kiedyś rozjebał tekst o rodzinie, bodajże dwunastoosobowej, no i zapytano o jedzenie a matka na to że na kolację to czasem pójdzie chleb lub półtorej :o

o maśle też słyszałam, był też temat o tym, jak to papier toaletowy zabił przyjaźń, a cola chciała kogoś zabić

jakaś starsza kobiecina opowiadała w fakcie, że napadł ją wampir, nawet była narysowana jego twarz

Gość gvebaebharbh
niedawno tez grasował bodajże w bielawie małpolud, który porwał jakiegoś chłopca. Serio czytałam w internetowym wydaniu (czasem czytam dla śmiechu):P

Gość gvebaebharbh
A ktoś wie dlaczego oni w kazdym artykule podają wiek osób w nim występujących? Nawet wypowiadający się policjant ma podany wiek w nawiasie:)

Gość szokink
Juzek,redaktorzy dostaja kase,nie sa takimi debilami,zeby w to wierzyczawsze maja alibi,ze to ludzie im powiedzieli o tych cudach :D swoja droga,to naprawde trzeba miec IQ 0 zeby w to wierzyc,ze czytelinicy fakty jakies minimalne IQ musza miec,wiec Fakt nie szanuje czytelnikow:-)

Innej kobiecie kurz złamał rękę.

Gość gvebaebharbh
moja babcia wierzy:( Wykształcona osoba, z doktoratem, to starosc powoduje, ze człowiek takie historie łyka. Wkurza mnie, ze oni zarabiają na naiwności tych ludzi.

Gość szoking
babcia z doktoratem? to z czego ona robila ten doktorat,z szydelkowania? nie wierze, ze starosc robi z ludzi idiotow chyba,ze ma alzheimera

Gość gvebaebharbh
ma ponad 80 lat, nie masz krewnego w tym wieku? Zdziwiłabyś się co starośc potrafi zrobić z człowiekiem.

Gość szoking
mam dziadka 80 lat,czasem zapomina o pewnych sprawach bo ma demencje starcza,ale nie jest idiota i nigdy nim nie byl....

Gość gvebaebharbh
ej, ale nie przesadzaj i nie nazywaj mojej babci idiotką, ok? To, ze twoj dziadek ma się dobrze to fajnie i oby jak najdłużej, ja gdybym 15 lat temu pokazała babci fakt to pewnie smiałaby się razem z nami. A teraz cóż. Ludzie są różni i kazdy starzeje się w innym tempie.