Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Gość petina
hej dziwczynki cio tam u was???? u mnie z samopoczuciem wszystko ok.tylko ta akcja z tymi wakacjami troche mnie dobila ale co z tego i tak pojade

Gość beetiika
No hejka:) Samopoczucie świetne:) @ nie dostałam:D - jutro z samego rana robię test:) no i również wyjeżdżamy na wakacje na 3 dni:)

Gość petinka
ja bede miec wakacje od 20 do 5 lipca kupilam bilety na 28 do 12 bo caly caz bylo w pracy tak spiewane a w ten wtorek ze od 20 i dobrze wszyscy wiedzieli ze jade do polski pojade i tak. ja dzisizj slyszalam tak jakby mi sie woda w brzuchu przelewala taki dziwny odglos hihihi nie sadze ze tym razem by mi sie udalo wszystko ostatnio mam pod gorke.

Gość petinka
caly czas siusiam

Gość beetiika
My już właśnie zbieramy się, ale postanowiłam zajrzeń jeszcze na kafe:) Za chwilkę idę robić test:P ale z tych nerwów jakoś nie mogę się wysiusiać:P Tak normalnie to leż latam co godzinę:P Petinka na pewno tym razem się udało:* Słyszałam że częste oddawanie moczu to równi9eż objaw ciąży:) Bąź dobrej myśli:* Ja już się żegnam:) Trzymajcie się dziewczyny:) Będę w poniedziałek:)

Gość karola346
czesc dziewczyny bettika napisz nam jaki wynik :D ja wczoraj bylam u lekarza no i jestem w ciazy !! ;0

Gość petina
ayyy to ja widze ze ja z was moje kobietki najpuzniej wstaje hahah ostatnio nie moge wczesnie sie polozyc siede do nocy a potem dobudzic mnie z rana nie idze!!jeszcze 10 dni i do polski jestem tak zdenerwowana nie bylam 5 lat i mam nadzieje ze sie mojemi spodoba!no dzisiaj prawdopodobnie bede miec niechciany okres,albo mi sie przesunie!!!!nic nie zauwazylam jajich kolwiek objawow tylko uciska mi pecherz jak sie przeciagam i duzo sisiam ale pije tez wode i to przez to!nie wiem czy isc kupic test moze poczekam w polsce pujde do ginekologa po 28 to juz bede wiedziala !nie sadze zeby sie udalo ostatnio dostaje od zycia same przykrosci wiec juz nawet nie licze na nic!

Gość szaramaj
Witam dziewczynki ! Właśnie przyszła @ i strasznie się ciesze już wiem co mam robić albo raczej jak pokierować swoje życie. Petinka ja jak u ciebie dziś miałaś mieć @ -życze Ci by nie przyszła.

Gość petina
szramaj przykro mi!!!moze jednak jakby sie udalo moze na lepsze.... ja juz nie wiem mialam miec dzisial ale jak na razie spokuj mam sluz taki mleczny ani nie rozowy ani nic tak jak to przed okresem sie zdarzalo!ale moze sie przesunac bo ost dwa tyg.jestem strasznie zalatana i wiele stresow wiec roznie bywa!!! ja juz sama nie wiem na nic nie licze zawsze mialam pod gorke i nawet bym sie nie zdziwila jesli tym razem tez!!! jakby cos wyszlo cieszylabym sie niesamowicie ciezko by bylo ale dalabym rade i tym bardzie ze bym sie nie omylila z osoba z ktora chcialabym miec bobaska kocham go nad zycie i on mnie tez bo to widze na kazdym kroku!!! moze nie wysztko mi wychodzilo ale osobe ktora mam u swojego boku mozna powiedziedz ze trafila mnie loteria!

Gość szaramaj
Petinka ja też mam całe życie pod góre i to z przeszkodami. Zawsze musialam godzić na to co los mi dał. A teraz jak spodkałam tego wlaściwego to chcialabym stwożyć z nim rodzine jaka zawsze mi sie marzyla i wkoncu poczuc sie bezpiecznie. Niestety ta sprawa z dzieckiem uświadomila mi że tak sie nigdy nie stanie i teraz lepiej ze nie jestem bo nie tak to mialo wszystko wyglagac a nie chce tez na sile go wiazac do siebie bo mamy wspulne dziecko. Postanowilam zrezygnowac i ide do lekarza po tabletki. Z calego serca życze Ci żeby sie wam udalo i wtedy po czesci spelnisz tez moje marzenia.

Gość szaramaj
Musze uciekać syn ma dzisiaj bal na koniec podstawówki. Buziaczki będe jutro po 12.

Gość szaramaj
Dziewczyny napiszczie co z wami i czy się udalo? Zdrowych ślicznych Bobasków dla Wszystkich !!!!!

Gość karola346
J tez czekam na informacje :)

Gość petina
jak narazie cisza @ miala przyjsc wczoraj a ni ma moze to tylko cisza przed burza !!! dzis jestem strasznie zmeczona i tak sie jakos kiepsko czuje jakbym miala zaraz zemdlec bola mnie troszku piersi ale tak mialam zawsze przed okresem !!! za pewne przyjdzie spozniona i na wyjazd bede ja jeszcze miala! a jak tam u was dziewczyny???

Gość petina
i ciagle nic

Gość petina
co tam u was moje kobietki????

Gość szaramaj
Hej ! W niedz. nie pisze bo nie mam w domu internetu. Ciesze sie że @ jeszcze do ciebie nie przyszla-bądz bobrej myśli. Ja chyba byłam w ciąży bo dostalam w trakcie @ strasznych skurczów i mialam duze skrzepy. W środe robie poziom prolaktyny by wiedzieć jak to moze dalej wygladac. Jak narazie odpuscilam sobie dziecko i przyzwyczajam sie do mysli ze juz nigdy nie bedzie ale ten moj nie chce sie zgodzic bardzo pragnie miec ze mna dziecko i jak ja mam mu powiedziec ze nie bendzie chyba ze sie ze mna ozeni. To tak jak bym go szantarzowala.

Gość petina
zrobilam test w polodnie ale pokazal jedna kreseczke a okresu ni ma nie wiem co mam juz myslec

Gość beetiika
Hej dziewczynki:) @ nie przyszła a ja zrobiłam dwa testy i na każdym z nich pojawiły się dwie grube krechy :D

Gość petina
no a ja moje drpgie panie tez zrobilam i niccc jedna kreska a okresu wciaz nie ma i nie ma za pewne dostane 27 albo 28 jak bede w podrozyy w sumie chyba az z takim opuznieniem nie mugl by przyjsc!!4 dni sie skubana spozna

Gość karola346
beetiika gratuluje ;D i witam wsrod ciezarnych :) pettina moze to za wczesnie chodz powinno wyjsc na tescie jesli sie dalej nie pojawi to wybierz sie do lekarza :) ja sie czuje swietnie bola mnie piersi apetyt tez ogromny a poza tym wszystko ok :)

Gość petina
i dostalam okres po 5 dniach spoznienia !!!!! zalamka totalna!!!

Gość szaramaj
beetiika-moje GRATULACJE,zdrowego maluszka życze. petina- bardzo mi przykro ,wiem jak bardzo czekałaś ale myśle że nic nie dzieje sie bez przyczyny i jeszcze bedziesz wspominac te chwile z bobaskiem na rękach. Trzymaj się cieplutko i czasem wpadaj tu do nas na strone.

Gość petina
nastepny miesiac staran!! kurcze ale obfity ten okres nigdy tak nie mialam ale dobrze ze teraz dostalam a nie w drodze do polski! w polsce pujde sie pobadac i wogole dala mi kolezanka numer dobrego ginekologa wiec wszystko sie dowiem kurcze caly czas bez zabezpieczenia i nic czemu tak jest???

Gość szaramaj
Cześć Petinka. Uszka do gry teraz może być lepiej. Może i psychika ma jednak dużo do powiedzenia w tej sprawie. Zrobcie sobie przerwe na jakies pol roku -po prostu cieszcie sie soba,odpocznijcie od tego wszystkiego. Bardzi serdecznie cie pozdrawiam!

Gość szaramaj
A zapomniałam dopisać że w zwiąku sie poprawiło i powiedzialam mu ze chce stworzyc rodzine ze slubem i wogole i teraz sie staramy o coreczke.

Gość petina
przepraszam ze nic a nic sie nie odzywalam ale troszku przykro mi bylo i do tego ta podroz i wogole jutro a zreszta juz dzis do polski lece mam takie nerwy ze szkoda gadac tyle lat juz nie bylam i nie wiem czego mam sie spodziewac tym bardziej ze moj jeszcze niegdy nie byl! ach nie masz pojecia jak sie ciesze ze sie zaczelo tobie ukladac mam nadzieje ze wszystko pujdzie po twojej mysli zalozysz dom bedziesz miec rodzine slub i wszytko a no to zycze by wam udala sie coreczka!!!!!

Gość szaramaj
Dziekuje za życzenia -Tobie też spełnienia marzeń. A co do Polski to wiele sie nie zmieniło troche przez tą Unie pobudowali i poodniawiali ulice ale tak to wszystko po staremu. Fajnie bendzie zobaczysz odżyla wspomnienia a Twojemu sie spodoba bo Polacy to gościnni ludzie.:-)