Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Na górze jest opcja "zarejestruj się". Na głównej stronie forum chyba.

Gość petina
szaramaj ja wlasnie podobnie i dzis jakos tak mi slabo i nie dobrze i jest juz 8dnien od pierszego plodnego co sie kochalam nic moje dziewczynki musze leciec zaladowac telefon bo moj kochany maz juz sie strasznie przejmuje a nie moze zadzwonic nic te jego przewrazliwienie szkoda gadac,ale przynajmniej wiem ze jetem dla niego wazna

Gość iiike
wiecie co? czasami ma się objawy czysto ciążowe a tu potem okazuje się, że może to być wywołane jakimiś zmianami hormonalnymi :/ ja się ostatnio cały czas źle czuje, bolące piersi, senność itp i okazało się, że mam problem z owulacją, a właściwie jej brak

Gość szaramaj
No niewiem jak się zaczernić :-( Zmiany hormonalne mówisz -to i racja . Dlaczego jednak wole myśleć że co innego :-)

Szaramaj - Strona główna forum. Jest duży napis FORUM a pod spodem takie fioletowe "internautko, zarezerwuj swój nick (dla chętnych)". Tam klkasz, wpisujesz hasło i już

Gość szaramaj
Chyba sie udało. Jestem czarna ha ha :-)

Gość szaramaj
ups -pisali że zostałam dodana.:-(

Gość szaramaj
Pomarańczowy kolor też jest ładny. A przy okazji to jetem jakaś taka roztargniona ostatnio. Pogoda też robi swoje a człowiek już się wkręca

Gość petina
a ja juz jestem

Gość szaramaj
Hej ! Jak sie czujesz?

Gość petina
jakos tak mi nie dobrze dzisiaj chyba bede wymiotowala ta pogoda caly czas leje moze dobic czlowieka

Gość szaramaj
Pogoda czy ciąża ? Trzymam kciuki za to 2 :-)

Gość petina
u mnie caly czas leje boje sie ze w tym roku slonka nie zobacze a mieszkam w kraju co powinno byc cieplo wiesz slonce moze za badzo sie wyobrazam wszystko bo po tyg albo troszku wiecej nie bede miec objawow nie sadzisz ale tez moze byc bo kazda z nas jest inna

Gość szaramaj
Wiesz ja od piątku wertuje forum i szukam czy ktoś miał podobnie. I naprawde różnie-1 były w ciąż inne nie lub jakieś choroby. Niby nie ma co sobie obiecywać ale jak się czujemy inaczej to jest nadzieja większa. Zapisałam sobie to forum do ulubionych i napewno wpadne tu po 17 dowiedzieć się czy Ci się udało.

Gość petina
ja bym tak chciala!!! chcialabym zrobic mezosiowi niespodzianke jedziemy 28 do polski zeby pozwiedzal troszku i zeby zobaczyl skad jestem jeszcze nigdy nie byl, y wtedy bym mu powiedziala jakby tak mi sie udalo

Gość szaramaj
Doskonale Cię rozumie -To chyba najlepsza niespodzianka by była. Ja mojemu też bym chciała taką zrobić na rocznice 24.07 Wiem że by szalał z radości :-)

Gość petina
moj pewnie by sie rozplakal jak male dziecko hahahah to by bylo

Gość petina
juz mnie po brzuchu gladzi jak glupi ad bardzo bardzo dawna nie wiem co by bylo ale chyba by mnie na rekach nosil i nic nie pozwolil zrobic on jest przewrazliwiony ale wiem ze bylby najlepszym ojcem

Gość szaramaj
Przepraszam musze uciekać dziś będe jutro po16. A co do naszych Panów to się w pełni zgadzam i przez to też bym mu chciała dać potomka. Buziaczki

Gość petina
bardzo dziwmnie sie czuje dzis

Gość petina
jestem pewna ze chyba jestem w ciazy nigdy tak dziwnie sie nie czulam

Gość petina
strasznie sie zle czuje prawie bym zemdlala

Gość Nasturcja::
Dziewczyny tak sobie Was podczytuję i stwierdzam że fajne z Was babki że aż postanowiłam napisać :) Ostatnio w moje jak dobrze obliczyłam dopiero po fakcie dni płodne kochałam się z chłopakiem, bez zabezpieczenia bo tak jakoś wyszło :) no i nie wiem czy ja sobie to wmawiałam czy jak ale jkoś tak w nastepnych dniach to był środek cyklu strasznie się źle czułam, byłam senna nic mi sie nie chciało i miewałam napady bólu brzucha. Nigdy nie miałam takich w środku cyklu . 3 dni przed spodziewaną miesiączką wykonałąm test- negatywny. Dzień pożniej obudziły mnie mdłości. Wymiotowałam chyba ze trzy razy. No ale to raczej było zatrucie bo gdziesz wymioty po takim krótkim czasie. Dziś powinnam dostać ale nie ma jej. Pobolewa mnie brzuch i piersi troche jak to przed okresem, a co najlepsze zamiast okresu pojawił sie jakiś taki brązowawy śluz. Nie wiem co mam o tym myśleć. Wiem że pewnie napiszecie żebym zrobiła test no ale jest wieczór a najlepiej zrobic go rano.

Gość petina
zaczekaj jeszcze tydzien jak nie bedziesz miala miesiaczki to powturz test!

Gość szaramaj
Hej! Jest tu ktoś dziś?

Gość petina
witam cie szaramaj wlasnie wrocilam z pracy strasznie sie dzis zmeczona czuje wczoraj sie puzno polozylam a dzis cierpie

Gość szaramaj
cześć Właśnie czytałam że się wczoraj żle czułaś. Trzymaj się cieplutko ibardziej dbaj o siebie teraz jak masz podejżenia. Mnie dziś boli głowa a brzuszek się uspokoił a jak by się tam coś działo i jest twardawy.

Gość szaramaj
Możę nasturcja jeszcze coś dopisze i bendziemy mogły się wspierać w tym naszym czekaniu?

Gość petina
ja nie wiem chyba sie jutro do lekarza przejde bo wczoraj sie tak fatalnie czulam ze prawie mdlalam tak mi niedobrze bylo i bolala mnie strasznie glowa, i nie sadze ze po tyg albo gora 2 tyg bylo by cio zauwazalne albo miala jakie kolwiek obiawy jestem strasznie zagubiona sama juz nie wiem co myslec aaa i strasznie ciezko sie czuje tak jakbym balon polknela chyba se za wiele wyobrazam i przezto juz sama nie wiem!!! wczoraj sie az poplakalam