Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Gość petina
karola 346 za chwilke wracam!!! musze leciec do banku

Karola - miałam podobne objawy mniej więcej zaraz po zapłodnieniu. Oczywiście wmawiałam sobie, że to nie to, że @ się zbliża, bo nie chciałam sobie robić nadziei. A zrobiłam sobie żarcik na prima aprilis :)

Gość petina
singri to co sie dzilo???? ja nie wiem ale sie czuje ciezko i caly czas siusiam ale wydaje mi sie ze troszku za wczesnie !! a tobie co sie dzialo???

Gość karola346
to ja lece do apteki... ale sie boje..

Gość petina
Karola lec i od razu pisz cio wyszlo !!!!!

Bóle takie jak na @. Mdłości po kawie, takie straszne że do dziś na kawę nie mogę patrzeć. Bardzo obfity śluz. Nadwrażliwe piersi, ale to krótko. Straszna ochota na mięso. Potem, już w drugim miesiącu, musiałam jeść co 2 godziny bo robiło mi się słabo. Wszystkie koleżanki w pracy mówiły że widać, że bledsza jestem itp. Ale każda ciąża jest inna. Każda może mieć inne objawy.

Zapomniałam o senności - ledwo się zwlekałam do pracy, a drugiej zmiany nie mogłam pociągnąć, bo kończyła się o 22, a ja o 20 już spałam.

Gość petina
wiec mnie zastanowilo bo w niach powinnam miec delikatny sluz taki jaki w pni plodne a tu mialam taki obfity a na drugi dzien prawie nic taka sucha bylam sama nie wiem czy mozna zauwazyc zaplodnienie!! ale ja sie strasznie senno czuje i zmeczona i chyba mam troszku podwyszona temp.ciala

petina = może sobie wmawiasz, a może nie. Ciężko to przewidzieć. Wyluzuj. Jak jesteś w ciąży to się w końcu dowiesz, a jak się tak będziesz napinać to możesz maleństwu zaszkodzić.

Gość karola346
dziewczyny!!!!!!!! sa 2 kreski !!!!!!

GRATULUJĘ!!!!!! Niech się zdrowo chowa i kocha mamę!!! Petina, za Ciebie też trzymam kciuki.

Gość karola346
nie moge dziewczyny w to uwierzyc...

Ja uwierzyłam jak zobaczyłam USG, to był siódmy tydzień, mała miała centymetr. Muszę dodać, że byłam wtedy tak spanikowana tymi bólami, że poleciałam na ostry dyżur, wróciłam ze zdjęciem małej w portfelu, mam do dziś. Nigdy nie zapomnę miny lekarza, gdy spytałam go, czy może mi ten wydruk z USG skserować, a on popatrzył na mnie, nacisnął guziczek i dał zdjęcie ze słowami "Ja pani tego nie dałem..."

Gość petina
a to w polsce nie daja zdiec z usg????

Normalnie dają, ale na ostrym nie, zdjęcia musiały zostać jako dokumentacja, dlaczego mnie nie przyjęli do szpitala. Późniejsze zdjęcia dostałam normalnie przypięte do opisu, ale tamto ma dla mnie szczególną wartość, bo jest pierwsze. Jak będzie duża to jej pokażę. Niech wie, że na nią czekałam :)

Gość petina
powinni tez dawac!!! tak masz racje pierwsze zdiecie najwazniejsze!!!

Gość petina
singri ja juz sama nie wiem tez bym chciala ale czasami sie boje a teraz czekam z taka wielka nadzieja!! ale minelo malo czasu zeby co kolwiek wiedziec teraz a nie ukrywam ze chcialabym juz wiedziec!!! dzis tak sie troszku dziwnie czuje tak jakos mi nie dobrze

Dlatego tamten lekarz się zlitował i mi dał. Bo widział, że ryczę ze szczęścia. Chusteczkę też mi dał :) Boże, wracałam do domu i całą drogę płakałam. Do chłopa się nie mogłam dodzwonić, więc zadzwoniłam do mamy, wygadałam całą kartę, mama oddzwoniła, wygadała swoją kartę, kupiłam jeszcze dziesiątkę, zadzwoniłam i też wygadałam.

petina - niewykluczone że też Cię zapyliło, wiosna w pełnym rozkwicie, wszystko się rozmnaża, na nas też czas.

Gość petina
nie dziwie sie!!! ja chyba bym tez tak zrobila

Gość szaramaj
Witam ! Chciałabym się dołączyć. Też czekam z niecierpliwością na @ ma być 15. Ale właśnie jakoś inaczej się czuje i mam pobolewania od 1. Może poczekamy razem na tym forum? Nie mam z kim pogadać o swoich przypuszczeniach

Gość petina
ja mam miec 17 stego i tez tak jakos dziwnie sie czuje sama juz nie wiem chyba zglupieje czytalam na internecie ze do 2 tyg nie ma sie oblawow ale wiadomo kazda kobieta inna

Gość karola346
eee daja... wiec nie wiem czemu lekarz tak zareagowal... bylam np w szpitalu i dziewczyny normalnie przynosily zdjecia ;)

Gość petina
ja tu juz bylam na porodowce z kolezanka polka bo nie potrafila jezyka razem z nia rodzilam dziewczyna 23 lata wszyscy sie dziwili ze taka mloda ze nie wiadomo co szkoda gadac

Gość karola346
moje objawy zawsze zaczynaly sie zaraz przed samym okresem trzymam za was kciuki ;) ja jutro lece do lekarza ;)

Może w tym konkretnym szpitalu ich za to jadą? Bo papier do USG drogi? Jak mi kiedyś w restauracji KFC kierownik kazał oszczędzać środki czystości przy sprzątaniu i wydzielał ściereczki i ręczniki papierowe to mnie już nic nie zdziwi w tym kraju.

Karola - ale uważaj na druty i wysokie kominy! Ciesze się razem z Tobą, serio.

Gość petina
tutaj tez juz tak jest bo cryzys nieziemski ale co zrobic ci co maja kasy chca wiecej nic na to nie mozna poradzic

Gość szaramaj
No waś nie na test też za wcześnie .Ja jako takich objawów też nie mam. Kłuje mnie ,krzyż boli i brzuch jakiś spuchnienty. Niby objawy na @ ale inne niż zawsze . I co mnie dziwi przed @ też miewałam bóle brzuch i krzyzu a nawet kości bioder ale najwyżej 3 dni a teraz jakoś tak łagodniej no i już 6 dzień z rzędu bez przerwy. Może to TO?

Gość szaramaj
Dziewczyny jak się zaczernić?