Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Gość petina
zmierzylam temperature i mam 36,87 nie wiem czy to zle czy dobrze jaka powinna byc narmalnie???

Gość petina
ja mam rodzine w walbrzychu i na mazurach w sume jetesmy porozuceni po calym swiecie!! no ja mysle zaeby go wziac do krakowa do wieliczki i do oswiecimia zeby poogladal

Gość szaramaj
Na forum pisały kobitki że 37 wiencej ale nie wiem od kiedy ja 5- miałam 35,08 6-36,3 7-36,5 8-36,6-zawsze rano o 6:45 Myśle że raczej chodzi o to by wzrosła i już nia spadła a jaka to chyba już indywidualna sprawa

Gość szaramaj
Co do wycieczki to dobry pomysł. Wpadnijcie kiedyś też nad morze Sopot jest przepiąkny szczególnie wieczorami

Gość szaramaj
Na dziś musze uciekać-do zobaczenia jutro ! Kolorowych snów !!!

Gość petina
witam was moje drogie panie dzisiaj jakos ciezko mi usnac w sumie chyba to normalne spedzilam w lozku do 14.00 tak na obiad sie przebudzilam hahah no wiec dzien minal mi bardzo szybko w sumie polo dnia przespalam ale pod wieczor mialam zgage wiem ze to za szybko aby co kolwiek zauwazyc bo w koncu za tydzien powinna przyjsc miesiaczka mam nadzieje ze jej nie bedzie! kochalam sie z mezem i po wszystkim odczulam uklucia w pochwie moze przesadzam moze teraz dopiero zwracam duzo az za duzo uwagi jak sie zachowuje moj organizm dzis sie tak zastanawiam moze wczesniej tych rzeczy nie zauwazalam a mialam je a teraz zauwazam i wszystko jet mi podejzane w sumie juz sama nie wiem w koncu to za wczesnie aby miec jakies objawy!! a jak tam u was moje kochane?

Gość petina
witam was kochane dziewczynki co u was slychac?????

Gość szaramaj
Witaj Petina :-) Dziś czuje sie dobrze ,po przebudzeniu na krótko zrobiło mi się niedobrze ale potem ok. Temperaturka lekko w góre 36,75

Gość petina
hej slonce saramaj ja dzis po przebudzeniu mialam 36.73 a ciala 36.1 dzis tez po 13 meczyla mnie zgaga nigdy wczesniej nie mialam nie skarzylam sie na na i duzo siusialam ale tez duzo wypilam wiec to sie nie liczy ale w sumie chyba nie powinnam miec zadnych obiawow jeszcze tydzien mi zostal do miesiaczki ale w tamtym miesiacu mialam ja dosc skapa robilam test 3dni przed *glupota*i wyszedl niegatywnie ja juz sama nie wiem chyba oglupieje hahaha

Gość szaramaj
To zgłupiejemy razem ha ha. Ja cały czas czuje cały mój narząd i chociarz nie boli to jakoś tak ciądnie i przypomina o sobie a i czasem czuje takie pieczenie skóry w pachwinach co mi sie nigdy nie zdażyło. Mleczny śluz też jest choć nie dużo . 15 mam mieć @ jak nie dostane to test zrobie 17 . Pożyjemy zobaczymy. A zmenczenie jak mi dokuczało przez ostatnie tygodnie tak teraz czuje sie wspaniale i mam wiencej siły

Gość szaramaj
Nie moge pisać po 17 bo ten Mój przychodzi po mnie .Będe jutro po 13. Napisz jaki objawy miałaś dziś i jutro rano. Trzymaj się cieplutko-buźka

Gość petina
mierzylam znow temperature 37.3 juz nie wiem co mam myslec!!! do okresu 7 dni a ja juz warjuje

Gość petina
ja tez juz lece do pracy ja jestem strasznie zmeczona a w nocy spac nie moge, ale to mi sie juz zdazalo nic mam nadzieje ze jutro troszku popiszemy nie wiem jak wruce musze jechac kupic bilety aby dotrzec do madrytu bo mi juz tylko 19 dni do wyjazdu zostalo juz nie moge sie doczekac a z drugiej strony troszku sie boje juz w polsce nie bylam 5 lat no i jeszcze ten dodatkowy stres!!!

petina - może jesteś w tej ciąży, taka senna jesteś, to był w moim przypadku pierwszy objaw:) powodzenia!

temperature mierzy się rano po przebudzeniu o tej samej godzinie, zanim wstaniesz z łóżka. inaczej pomiary są nic nie warte.

Gość petina
witam was moje kochane dziewczynki,co tam u was??? ja sie dobrze czuje, ale wczraj mialam zgage,nie wiem czy dzi uda ni sie jeszcze tutaj zajzac bo bede dzis zalatana musze leciec wyrobic karte zdrowia na cala europe, kupic bilety a jeszcze w pracy bede miec urwanie glowy,jak sie pokarze to puznym wieczorem.szaramaj cio tam u ciebie??? dziekuje jordan mam nadzieje ze sie uda,zmeczenie chyba mam przesto ze sie nie wysypiam i mam ciezki moment teraz.

Gość szaramaj
Witamy nową Panią :-) Petina nie stresuj się życie jest na to za krótkie. Ja na dzień dziszejszy nie mam objawów raczej . Pełna energi jestem jakby mi ktoś coś przełączył. Do środy jakoś wytrzymam ale ze względu na moją sytuacje to niewiem czy bym chciała być w tej ciąży. Jestem ostatnio niespokojna i brak mi poczucia bezpieczeństwa. Chociaż ten Mój zachowuje się jak zwykle to lepiej bym sie czuła jakbym wiedziała że będziemy razem. Jordan.pl- a ty jakie jeszcze miałaś objawy w ciąży?

Gość petina
ja tez dzis mam taki smutny nastruj bylam dzis tak zalatana i wysztkiego nie zalatwilam z pospiechu prawie bym adidaski zgubila!!! tak sie zastanawiam za ja sie za wiele wyobrazam , i nic z tego nie bedzie wszystko mam pod gorke i na pewno o malenstwo bede sie musiala miesiacami albo i latami starac a co dziennie wpadaja tyle kobiet.....

Gość szaramaj
A ja wierze że nie bendziesz się długo starać. Tylko musisz wyluzować zająć sie uprawianiem miłości a nie płodzeniem dziecka. Będzie dobrze!

Gość szaramaj
Ja już się poddałam teraz myśle że lepiej by było nie być w ciąży. Mam doła ten mój kochany jeszcze nie udzielił mi odpowiedzi i chyba unika tematu zaczynam myśleć żę wcale mnie tak bardzo nie kocha :-(

Gość petina
oj wczoraj nie mialam nawet czasu by tu zajzec jestem strasznie zmeczona wykoncza mnie praca jutro na szczescie wolne juz nie moge sie doczekac nie wyjde z lozka!!! ja mysle szaramaj ze jednek dziecko was bardziej zblizy a tez twoj facet ma uraz zeby sie wiazac po tym co przeszedl wiec trzeba bedzie delikatnie.cio tam u ciebie szramaj?

Gość szaramaj
Hejka! Pisze jak jestem w pracy bo dlatego w niedziele mnie nie było. Porzuciłam myś o ciąży temperatura zaczeł spadać. Brzuch aktywny kuje czasami i piersi zaczeły boleć bardziej z boku a śluzu prawie nie mam. W niedziele nie wytrzymałam i zrobiłam test-negatywny :-( ale zdaje sobie sprawe że za wcześnie.Teraz czekam do 15 na @ i się zobaczy. Petinka a jak Ty się czujesz?

Gość petina
witam cie szaramaj!!!wczoraj troszku olalam internet moj kochany mial wolne,wiec razem spedzilismy dzien!wydaje mi sie ze troszku moje dyndalki sie powiekszyly,mierze temp zaraz po przebudzeniu i 37 y troszku.bylam u lekarza bo sie troszku balam ze mam infekcje moczu nie wiem jak sie po polsku to nazywa.ale wszystko ok nic mi nie powiedzial czy wogole moglabym byc w ciazy, moze ja sobie za wiele nadzieji zrobilam!moze to jeszcze za wczesnie?zostalo mi 14dni do polski z utensknieniem czekam!ale tez troszku sie przejmuje nie wiem ile kasy wziac starczyloby mi ook 3.500 na 12 dni???szaramaj ja tez mam watpliwosci teraz tutaj jest straszny kryzys nie ma duzo pracy a jak sie znajdzie to wykorzystuja stasznie ale ja mysle ze nie ma na co czekac...

Gość karola346
Czesc dziewczyny chwile mnie tu juz nie bylo.. :) Wiecie co kochane ja mysle ze powinnyscie przestac tyle o tym myslec bo was to wprowadzi w obled.. jaa tez kiedys duzo myslalam o tym i nawet miesiaczka sie spozniala ok tygodnia ale testy wychodizly negaywne i zaraz po tym dostawalam okres :( a teraz?? wogole nie myslalam i nie mysle nadal.. niech zycie sie toczy wlasnym torem... w czwartek kolejna wizyta u lekarza i bede juz wszysko wiedziec.. :0 trzymam za was kciuki pozytywne myslenie dziewczyny ale nie zaglebijcie sie az tak bo same sobie wyszukujecie objawy.. ja jestem prawdopodobnie w 3 tyg ciazy oprocz czasem pobolewnia brzucha i bolacych piersi i oczywiscie braklu okresu zadnych objawow nie mam i ich nie szukam:) a i teraz coraz czesciej sie chce kochac z moim mezczyzna haha napiszcie co u was :) juz niedlugo i wy sie wszystkiego dowiecie bo dzis juz 14 :D

Gość petina
Witammm!!!! bardzo sie ciesze ze Tobie sie udalo!!! chyba masz racje ze objawy same sobie szykujemy bo chyba bylo by za wczesnie ja wczoraj bylam u lekarza bo cos mnie uciska jak siusiam ale nic mi nie powiedzialam chyba sie trylko ludze ze moze jestem sama juz nie wiem

Gość karola346
pettina nie trac nadziei.. racja na objawy jeszcze troszke za wczesnie chodz mnie piersi zaczely bolec zaraz przed samym okresem poza tym zadnych objawow wiec jeszcze nic straconego!!

Gość szaramaj
Hejka dziewczynki !!!! Gratulacje Karola !!!!!!!!!!!! Objawy objawami a ja lubie sobie myśleć że jestem przy nadzieji. Jak bende to sie zdziwie dopiero ha,ha

Gość petina
witam was moje kobietki! nie mialam zbytnio nastroju aby cokolwiek napisac!czuje sie dobrze czsami poboleje na dole brzuszka wydaje mi sie ze piersi troszku urosly ale moge sie mylic!wczoraj nie mialam fajnego dnia wkurzylam sie na maksa az mi rece sie trzasly!mam kupione bylety juz 7miesiecy i teraz dwa tygidnie przed wyjazdem co caly czas bylo gadane ze wakacje bedziemy miec 26 do 12 lipca szefowa oswiadcza ze wakacje beda od 20 do 5 lipca i ze mam zmienic bilety olbo nie jechac bo tak mamy wakacje normalnie szkoda gadac!!!poplakam sie po przyjsciu do domu jak to moze byc ze ludzie sa takimi egoistami powinni respektowac tym bardziej ze moja prace wykonuje dobrze! biletow nie moge zmienic bo jakbym chciala musi byc 4tyg przed a i z dnia na dzien nie kupie juz nic bo do poniedzialku zostal mniej niz tydzien a pojechac pojade bo nie chce stracic 1600e bo mi sie nie przelewa aby takie sumy placic! ale mam zalamke

Gość szaramaj
Witam Witam! Uszka do góry-pewie że jechać tak sie nie robi! Zobaczysz szefowa sama dojdzie do takiego wniosku jak wrucisz. Było ustalone i już a jak zmienia to niech pokryje koszty. Co ci ludzie sobie myślą?

Gość karola346
dziewczyny dzis 15 jak sytuacja z @??