Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Gość petina
juz sama nie wiem.....

Gość szaramaj
wiesz wizyta u lekarza nigdy nie zaszkodzi. Co do wmawiania to ja moge miec podobnie . Ale z drugiej strony to właśnie jakieś 2 tyg.przed @ zarodek się zagniżdza i wtedy organizm otrzymuje ogromną dawke hormonów .Z tego możesz się tak żle czuć. Ja w sobote żle się czuła co chwila słbo mi się robiło ale człowiek sobie powtarza że upał

Gość xiqui
u mnie wczoraj padal deszcz a zas w niedziele bylo cieplutko!!! wiesz naprawde dziwnie sie czuje ale ja nie wiem juz sama wczoraj naprawde bylo mi okropnie zle mdlalam tak mnie glowa bolala i jeszcze nudnosci i wogole sama juz nie wiem ja zaczelam myslec ze to zapalenie drog moczowych bo od niedzieli mam wrazenie ze wysiusiam 5l a jak ide do wc to dwie kropelki

Gość petina
slonce xiqui to ja petina

Gość szaramaj
a zwykle dobrze reagujesz na deszcz?

Gość petina
nie mam problemow wiesz czasami troszku sennie ale chyba to normalne nigdy nie mialam problemow moze troszku ze zwiazku z zmianami z ciepla na zimne glowa mnie bobolewala ale nie tak mocno

Gość szaramaj
Przykro mi że tak żle się czujesz ma tylko nadzieje że nie na darmo. Ja mam teraz też inny problem. Wiem że ten mj by się ucieszył bo już rozawialiśmy że chcemy mieć dzidziusia choć nie teraz. Ale jak go wczoraj spytałam czy się ze mną ożeni to nie umiał odpowiedzieć. A ja nie zamieszkam z nim bez ślubu a niby jak mamy mieć to dziecko i nadal mieszkać osobno?

Gość szaramaj
czarno to widze i teraz zamiast czekać z nadzieją to czekam ze strachem

Gość petina
no w sumie masz racje troszku dziwnie,a jesli by kochal to chyba by potrafil odpowiedziec bez problemu ale w sumie dla facetow jet trudno podjac takie wyzwanie jak zareczyny slub czy cala reszta ja mialam te szczescie ze jednak moj jet strasznie nie wiem romantyczny i wogole wiesz ja mieszkam za granica i my polki wiele potrafimy wiez mi i mamy inny tok myslenia wiec z innych krajow im sie to podoba moj maz jest prawie 12 lat starszy ale nie widac roznicy i byl w siudmym niebie jak mu golabki zrobilam z reszta lubie gotowac a on lubi dobrze zjesc nie duzo ale dobze i co jeszcze za kazdym razem gada jakie to dobre bylo i wogule i przed kolegami sie chwali jak to ja gotuje a taka mlodziutka bo tu te dziewczyny nawet lozka poscielic nie potrafia

Gość petina
Szaramaj ale jakbys byla co ci z calego serduszka zycze to by go zmusilo do jakis krokow na przod nie sadzisz???

Gość szaramaj
Wiem że by się nami napewno zaopiekował ale nie wiem czy by sie ożenil. Jest po rozwodzie tamta go naciągała i okradała i zdradzała . Kiedyś mi powiedziałżę nigdy sie nie ożeni a wczoraj że to trudne pytanie i nie ma nic wspólnego z tym co do mnie czuje a wiem i widze że bardzo mnie kocha. Ja teem po rozwodzie i sporo wycierpiałm ale nie chce żyć na kocią łpe potrzebuje czuć sie bezpiecznie. Moąe powinna mu to powiedzieć w prost? A może poczekać i jak nie będe w ciąży to bede brala tabletki by nie wpasc

Gość szaramaj
Przepraszam musze uciekac pisze z pracy. Bende jutro ok 12. Napisz co powiedział lekarz i trzymaj sie -buziaczki

Gość petina
szaramaj to to troszku wycierpial i moze boi sie ze znowu sie powturzy po slubie ta sama sytuacja.ja mialam sytuacje ze bylam z chlopakiem polakiem i strasznie zle mnie traktowal jak zamieszkalismy wiesz nauczony ze kobieta powinna sprzatac gotowac i td az raz sie sprzeciwilam prawie by mnie zabil tak mnie upadlam udezylam glowa o chodnik i mialam 9 szwow tak sie skonczylo i uwiez ze moje meza wiele pracy kosztowalo abym sie otwarla abym mogla sie zaczac spotykac i miec zaufanie do faceta kilka lat sie o mnie staral

Gość petina
musze leciec do pracy wpadne tu jak skacze buziolki

Gość karola346
Czesc dziewczyny :) ja ciagle senna wlasnie wstalam .. bylam dzis u lekarza i stwierdzil ze jesli jestem w ciazy to jest to dopiero drugi tydzien wiec nie zobaczy tego jeszcze na usg...mam zglosic sie za 10 dni.. ale sie Boje ... a jesli znowu cos bedzie nie tak...?

Gość petina
Karola trzymam za ciebie kciuki a jak wykrylas ze jestes w ciazy??? co ci bylo?

Gość karola346
Wiecie co gdyby nie brak okresu to bym nawet pewnie na to uwagi nie zwrocila... okresu nie mam juz 5 dzien.. na dodatek bola mnie sutki i przez pierszwe dni czulam sie jakos dziwnie ociezala.. a teraz to minelo teraz tylko nie mam okresu i ten bol sukow.. dlatego troche sie martwie..

Gość iiike
dziewczyny, jak tak poczytacie na forum inne kobietki starające się o dzieci to zobaczycie, że co druga ma takie objawy jak wy, a w końcu okazuje się że nie są w ciąży. Bardzo wam życzę żeby wam się udało, sama marzę o dziecku i wiem, jak bardzo ekscytujące może być czekanie, ale w takim wypadku najważniejsze to zachować spokój, obserwować swoje ciało ale nie nakręcać się za bardzo, bo potem jest jeszcze bardziej przykro jak się nie uda:( ja z utęsknieniem czekam na @ po wraz z nowym cyklem muszę zrobić badania hormonalne. Życzę wam powodzenia i dzieci :D

Gość szaramaj
Hejka dziewczynki ! Karola 346 GRATULUJE. I nie zamartwiaj się ja w poprzednich ciążach nic nie czułam. iiike- wiem że to może nie być TO ale nigdy się jeszcze tak nie czulam a kochałam się w pełni w dni płodne wienc chcąc nie chcąc myśle tylko o tym. Dziękuje za miłłe słowa :-)

Gość petina
witam was moje panie drugi dzien nie potrafie sie dobudzic wczoraj strasznie puzno sie polozylam i teraz dopiero sie wygrzebalam z wyrka az wstyd sie przyznac!ja za17 powinnam dostac miesiaczke i tez czuje sie ociezale ale nie chce sobie nic wkrecac!jak dostane miesiaczke sie rozczaruje sie ale wole abym dostala w terminie niz po bo czeka mie podroz i bede musiala przejechac 5h autokarem autobusem a potem samolot i do polski fruuuu jejku strasznie sie boje nie bylam 6lat w polsce i chcialabym mojemu panowi pokazac polskie i skad jestem hihihi w tym miesiacu same stresy

Gość petina
ja z obliczeni tez kochalam sie w dni plodne i prawie zadnego nie opuscilam!

Gość szaramaj
Wienc teoretycznie powinno sie udac:-) Stresy też rórznie działają na kobiete ale ja jestem ciekawa czy intuicja nas nie zawodzi ale to sie okarze w przyszłym tyg. W niedziele chce zrobić test gdzieś czytałam że któraś zrobił w 21 dniu cyklu i wyszł jej 2 bladziutka kreska no i był w ciąży. Ale niektóre pisały że dopiero 7 dni po spodziewanej@ im wyszła 2 krecha

Gość petina
szaramaj wiesz z kazda kobieta inaczej jet ja jeszcze poczekam albo przejde sie do lekarza bo jakos tak sie zle czulam w czesniejszych dniach ale juz wszystko ok ja tez zaczelam myslec ze to stres ostatnio wiele pracuje denerwuje sie z tym wyjazdem do polski i czy nie bedzie problemow bo moj jet obcokrajowcem i wogole czy mu sie spodoba i jeszcze z tym calym zamieszaniem z ciaza mam nadzieje ze sie uda i moze za wiele se wyobrazam i wogole! ale wiem ze sie kochalam w dni plodne a teraz musze poczekac , ciekawe jak to wyjdzie wszystko teraz 3 dni mam dziwny sluz taki mleczny i dosc sporo wczesniej bylam suchutka!

Gość petina
no i troszku tak delikatnie boli mnie tak jak na okres ale do 17stego jeszcze wile zostalo! a zawsze mialam bole 4/3 dni przed okresem

Gość szaramaj
To tak jak ja. Bule zwykle mam przed 1 dziń i w trakcie. A treaz ciągle czuje miednice a wczoraj jak sie kochaliśy to mnie kuło w trakcie i dostałam potem silnych bóli jakby skurcz macicy. Sluz też mam taki białawy ale4 nie wiem czy zawsze nie wystempował bo nie zwracałm uwagi. Mierze sobie temoerature w pochwie od 3 dni i zauważyłam z karzdym dniem troche wzrasta

Gość petina
aj ja tez zaczne mierzyc juz myslalam o tym ale ostatnio jestem troszku pogubiona i zalatana wiec jakos mi sie zapominalo

Gość petina
a na jakiej zasadzie to jet??? ile powinnysmy miec normalnie stopni???? a jesli mam podwyzszona????

Gość szaramaj
przepraszam od 4 dni mierze i zawsze o tej samej godzinie z rana jeszcze na lezonco-wiem tylko ze przed samą @ powinna zaczac spadac a jak nie lub rosnie to może być ciąża. A ty nic sie nie martw Polska jak narazie wszystkim sie podobała a z jakiego miasta jesteś jeśli moge spytać?

Gość petina
tarnowskie gory

Gość szaramaj
No to ładnie ja znad morza. Musisz go nakarmić po Polsku na świerzym powietrzu a nigdy tego nie zapomni ha,ha :-)