Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Gość szaramaj
Hejka ! Jak narazie nie ma @ czekam jak do 17 nie bendzie kupie test i w niedziele zrobie. A co u was?

Gość szaramaj
Brzuszek jakoś dziwnie spokojny,za to piersi nabrzmiałe i sutki sciemniały i kują. A i zgaga czasem łapie po jedziniu. A jak jakiś problem nawet mały to rycze odrazu.

Gość karola346
u mnie w porzadku.. co az mnie martwi... jutro do lekarza i wszystko bede wiedziec

Gość szaramaj
A który to twój dc?

Gość karola346
okres spoznia mi sie juz tydzien i test wyszedl pozytywny...

Gość karola346
czyli ok 3 tygodnia ciazy

Gość szaramaj
a ja myślałm że tyg.sie liczy od 1 dna @ to wtedy jak by ci wychodziło? Jak test pozytyw to SUPER

Gość karola346
ciaze liczy sie od pierwszego dnia okresu masz racje... ale moj lekarz podaje od dnia zaplodnienia czyli od kiedy ciaza sie rozwija i moze byc widoczna na usg

Gość szaramaj
Ok. to już jestem w domu:-) Tak czekaa na ten dzień a teraz mam mentlik w gowie. Siedze jak na szpilkach a przecież każdy wynik mnie zadowoli.

Gość karola346
nie wiem jak dziala twoj organizm ale skoro @ jesczez nie przyszla to jest szansa ...

Gość szaramaj
Szansa jes tym bardziej że czuje się inaczej niż przez ostatnie lata nimo przyjmowania tab. Od stycznia nie brałam a takie objawy mam teraz dopiero.

Gość szaramaj
Petina i jak nerwy już puściły?

Gość beetiika
Hej dziewczyny...:) My z mężem również staramy się o dzidziusia..:) To już od roku... ale ciągle nie wychodziło:( Okres dostawałam dokładnie co 27 dni.. ale tym razem się spóźnia już o 6:) Na dole brzucha parę razy na dzień mam jakieś bolesne paro - sekundowe skurcze, strasznie bolą mnie piersi, wydzielinę mam białą i strasznie gęstą.. Myślicie że to już...?? ale postanowiłam że z testem zaczekam do soboty...

Gość karola346
masz takie same objawy jak ja... zadnych mdlosci??/ mi okres sie spoznia tydzien :D

Gość beetiika
dzisiaj w nocy nie mogłam spać bo miałam jakąś zgagę czy coś w tym rodzaju:) ale mdłości jako takich nie mam:)

Gość szaramaj
Jak tak czytam to chyba norma ten biały śluz ja nie mam takiego tylko wodnisty i to w dużych ilościach ż mi tam bulgoce czasami. Szkoda że nie pamientam jak to było ze mną 9 lat temu z poprzednią ciążą :-(

Gość beetiika
no tak, ale ja zawsze przed okresem byłam strasznie sucha... a tu tak mokro...:) aj, chyba za bardzo się nakręcam:)

Gość szaramaj
beetiika-znalazłam Cie na forum z dziwnymi objawami-cześć karola346-zajżj fajnie piszą Niestety nie umiem wklejac :-(

Gość beetiika
piszę jeszcze na drugim forum:)

Gość petinka
aj jestem wkurzona i to strasznie nawet siebie nie poznaje!!!! jeszcze na dodakek poszlam kupic bilety do madrytu i co musze kupic o 24.30 co bede na lotnisku juz o 5 albo 6 rano a samolot mam na 15.30 szkoda gadac jestem wkurzona na maxa!!! mi jak narazie nic sie nie dzieje ale chyba nic z tego nie wyjdzie mam przeogromnego pecha i wszystko pod gorke wiec juz nie licze na nic!!!1 dzis nawet mi sie do pracy nie chce isc!!!

Gość beetiika
Petinka: Jestem nowa na forum:) Nie czytałam wszystkich stron ale który to cykl starań...?? My z mężem staraliśmy się prawie rok. Teraz jest jakaś szansa:) Trzymam za Cb kciuki:)

Gość petinka
ja 3 teraz sie kochalismy prawie co drugi dzien ja juz sama nie wiem czy moge miec jaka kolwiek nadzieje

Gość beetiika
Kiedy masz dostać @..??:)

Gość petinka
17

Gość beetiika
Trzymam kciuki:) Ja tym razm straciłam już nadzieję... a tu masz:) okres spóźnia mi się już 6 dni:) nie chcę jeszcze robić testu, boję się rozczarowania:/

Gość petinka
ja bylam u lekarza w poniedzialk i patrzyl paskiem na mocz bo mialam problemy szlam do wc tak jakbym miala 5l wysiasiac a tu 2kropelki i patrzyl czy nie mam infeccji ale nic mi nie powiedzial wyszla by ciaza? ja juz sama nie wiem glupieje juz chyba

Gość szaramaj
Buzka Petinka. Jak masz pecha tam to tu może szczęście dopisze jeszcze 2 dni i będziesz w ty miejscu co ja. HaHa Tak Tak mówiła że test w niedziele ale nie wytrzymam jutro robie i już

Gość beetiika
Wiesz, ja przez rok miałam problemy z pęcherzem. Infekcje i te sprawy. Uspokój się:) Bo stres na pewno Ci nie pomoże, wręcz przeciwnie:) Chociaż wiem, że łatwo mi mówić... ale też to przechodziłam:) nie mogłam znaleźć sobie nigdzie miejsca:) teraz jestem dziwnie spokojna:)

Gość szaramaj
Chyba by nie wyszł tak wcześnie

Gość szaramaj
Uciekam dzisiej. Miłej nocki życze wszystkim .