Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petina

czy to juz ????

Polecane posty

Gość petina

witam was moje panie i mamusie!!! ja sie staram o dzidzie i zastanawiam sikochalam sie w dni plodne i nie plodne i tak jakos sie dziwnie czuje moze za wiele sobie wyobrazam bo bardzo malo czasu minelo ponad tydzien!! czy cos sie odczuwa jak sie zostalo zaplodniona???? czy moge miec nadzieje ze to dzidzia???

Gość no to skoro nie
kiedy masz mieć okres?

Gość petina
20 czerwca

Gość petina
moze ja juz za wiele sobie wyobrazam juz sama nie wiem

to jest nasza psychika ... ja sie kochalam 2,4,5 czerwiec same dni plodne ....i dzis tez jakos zle sie czuje ale chyba to od owulacji ... czuje klocie w podbrzuszu .... trzeba czekac tez siedze na szpilkach i trudno mi tak bardzoi chcialabym 22 czerwca czy bedzie ta @ czy nie wole oczywiscie zeby jej nie bylooooooooooo

Gość plummmmm
kiedy mialas ostatnia miesiaczke??

Gość plummmmm
kola, pytałam autorke

Gość jak masz mieć @
20 czerwca to dopiero teraz masz dni płodne, chyba że coś się poprzesuwało

Gość petina
a dni plodne mi wychodzilo od 3o do 6 czerwca

Gość jak masz mieć @
z czego Ci wychodzi? Z kalendarzyka, wyrzuć go do kosza. Dni płodne są 10-16 dni prze @, a że tego nie da się przewidzieć to trzeba obserwować

Gość petina
przepraszm miesiaczke powinnam miec 17stego opserwowalam sie moze mi juz odbija

Dni płodne to są mniej więcej w połowie między jedną miesiączką, a drugą - więc zależy jak kto często dostaje okres.

Gość petina
chyba za wiele sobie wyobrazam

Gość petina
koala a kiedy ty powinnas miec miesiaczke???

Gość no to skoro nie
ja proponuję się nie wkręcać bo naprawdę łatwo sobie wmówić objawy. Za pierwszym razem też byłam pewna że się nam udało a tu zonk -okres przyszedł jak w zegarku. A gdy faktycznie się udało to objawów nie było żadnych.

Gość petina
raczej nie zauwazylam sobie jakich kolwiek objawow tylko tak jakos dziwnie sie czuje moze masz racje ze sobie za wiele wyobrazam i moze tez tak byc ze zonk!!! tak jakos ciezko mi i bardzo zmeczona sie czuje ale to moze byc przez prace w koncu z dnia na dzien nie wystapia jakie kolwiek objawy!! prrzepraszam za ortografie nie mieszkam w polsce od malego

Gość petina
KOLA a ostatnia miesiaczka pierwszy dzien ostatniej???

26 MAJ ... lrwawienie krotkie 2-4 dni ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie ?

Gość petina
wychodzi ze dni plodne mialas od 4 do 12 ale wiesz to jest tak mniej wiecej kazda kobieta jet inna i zajscie w ciaze nie jet tez takie proste niektore od razu a inne po latach ja sie staram 4 miesiace i nie narzekam na wspolzycie moj maz naprawde jest goracym mezczyzna

no niestety jak sie czegos pragnie to wtedy tak ciezko to osiagnac .... zycze powodzenia ...

Gość karola346
Witam !mam maly problem bylam juz raz w ciazy jednak byla to ciaza poza maciczna.. zostal mi wyciety prawy jajowod od tego momentu minelo juz sporo czasu.. i wlasnie okres mam co 28 dni teraz spoznia sie juz 4 dzien do tego bola mnie sutki co nigdy wczesniej mi sie nie zdarzalo przed okresem.. na dodatek strasznie ociezala i zapachy mnie draznia.. i miewam pobolewanie brzucha takie jak na okres ale nie caly czas tylko kilka razy na dzien akie jakby skurcze.. co o tym myslicie dziewczyny??

Gość petina
moja droga czas na test !!!! moja kolezanka co studiuje medycyne mowila mi ze raz jeden jajnik dziala rza drugi tak na przemian i chyba jak mialas jeden wyciety to sie nic nie stalo !!! ja tez sie jakos tak ciezko czuje i zmeczona ale nie sadze zeby juz objawy byly bo jednak mialam miesiaczke 20 maja i zrobilam test tak dla pewnosci bo taki jakis skapy byl i nici wiec od razu sie wzielismy do staran, ja jestem troszku przewrazliwiona ale nie wiem czy cos mozna poczuc po tygodniu a moze troszku wiecej dodam ze maz jet odemnie starszy o 12 lat moze tez jet jego wina

Gość karola346
nie ukrywam ze ciaza by mnie ucieszyla.. lekarze mowili ze brak jednego jajowodu nie jest zadnym problemem.. wiec trzymam ich za slowo... ale myslis ze to objawy ciazy??

Gość petina
nie jest to problemem!!! ja chyba uwazam ze to ciaza sama jednak zadnej nie przechodzilam wiec tez za bardzo nie moge wiele powiedziec ale na podstawie co inne dziewczyny pisaly na to wychodzi!!!! lec po test a potem kochana podziel sie wynikiem!!! trzymam kciuki