Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

zespół na wesele - pomóżcie

Polecane posty

zbliża się moje wesele i chciałabym mieć na nim fajny zespół muzyczny, ale taki z pazurem rockowym, który by zagrał i rocka i szantę i piosenkę turystyczną, a nie same trala lala bum cyk cyk. może znacie takie?? pomóżcie, proszę!

Gość t.k..o.
Wesele to nie koncert rockowy.Muzyka powinna byc do tanca i dla wszystkich. Jak sie zaprasza gosci to serwuje sie to co oni lubia- nie dla siebie.

Gość weź tańszy zespół
Za to kup sobie bilet na dobry koncert, tak dla odreagowania. I zrozum, że lojalnie byłoby ustawiać muzykę szczególnie pod tych, którzy dają najgrubsze koperty. Niech ma chrzestny, dziadkowie, ty sobie możesz darować w tym dniu, a jak nie, to empetrójka pod stołem.

współczuję, jeśli ktoś wyprawia wesele tylko po to, zeby koperty zebrać. mi taka mentalność jest daleka. mam się źle bawić na swoim weselu?? jak ktoś ma tylko takie rady, to dziękuję, nie skorzystam. bardzo proszę o sugestie konstruktywne.

Pomarańczka ma rację....WESELE JEST DLA GOŚCI,a potem dla ciebie.Jak tego nie zrozumiesz to ciesz się sama z twoim wybrankiem.Należy poszukać DOBRĄ WESELNĄ KAPELĘ,która gra rocka,sznty...ale czyni to w odpowiednich proporcjach..