Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mozna to lubic?

jakdziewczyny moga lubic sex analny? przeciez to okropny bol

Polecane posty

Gość jak mozna to lubic?

Kochalam sie wczoraj z moim narzeczonym i poiwedzialam mu, zebysmy sprubowali sexu analnego. Nie podnieca mnie cos takiego, ale pomyslalam, ze nie bede krytykowala czegos czego nie znam. Wsadzil mi delikatnie tylko kawalek penisa i natychmiast kazalam mu przestac...przeciez to okrophy bol! jak kobiety moga sie na to godzic? czy dlatego tylko aby sprawic przyjemnosc facetowi czy lubia bol czy maja tak rozepchane odbyty ze nie czuja bolu? I wogole to nie boja sie hemoroidow, wypadajacego odbytu popuszczania stolca itp?

Gość jak sie za to zabrać nie
umiecie to sie nie dziwie, że cie bolało :o

Gość krytykantkaaaaaaa
Ja tez zawsze krytykowalam i mowilam,ze fuj. Raz wrocilismy od znajomych, podpici. Wiadomo, zaraz na wyro i sex. Mialam taka ochote na wiecej, ze wypinam sie i mowie 'pchaj gdzie chcesz'. I.. nic nie bolało ;P Ale to nie znaczy,ze zamierzam swiadomie znowu tego probowac ;)

Gość a ja to bardzo lubie
tylko trzeba sie mocno rozluznic i nawilzyc, mam wtedy mega orgazm i bardzo szybko

Gość jak mozna to lubic?
no ale wlasnie...trzeba sie odpowiednio przygotowac zeby nie bolalo...mi sie chce rpzygotowywac odpowiednio....dupa jest do oddawania stolca a nie do pchania tam "wacka"

Przygotować teoretycznie :o Nikt ci nie każe robić lewatywy, wystarczy kupa i umycie się.

Gość jak mozna to lubic?
ale zeby nie bylo...ja sie tylko dziwie zejezeli kogos to boli a i tak sie dziewczyny zgadzaja a pozniej mjaa problemy...ale jezeli komus sprawia to przyjemnosc to oki...niech sie bzyka jak chce

Gość jak mozna to lubic?
perwersja...no wlansie kupke zrobilam, umyta bylam a i tak bolalo okropnie!

a buzia jest do czego? oralnego seksu też nie uprawiasz?

Byłaś odpowiednio podniecona i rozluźniona? Użyliście bardzo dużo dodatkowego lubrykantu? Rozciągał Cię najpierw stopniowo palcami?

do jak można... to masz problem bo to jest miejsce jeszcze bardziej unerwione niz pochwa

Gość jak mozna to lubic?
oralny sex bardzo lubie...ale wlansie no sex analny...tyle przygotown zeby nie bolalo....do sexu "normalnego" i oralnego nie musze sie przygotowywac...wystarczy ze jestem podniecona...

ale to tylko na początku, pózniej jak sie wprawicie to wystarczy tylko nawilzyc

Jak Ci się nie podoba to tego nie rób. Ale nie krytykuj innych i nie sugeruj, że robią to tylko dla faceta czy że będą miały hemoroidy. Taki wydźwięk ma Twój pierwszy post. Prawidłowo uprawiany seks analny chroni przed hemoroidami.

Gość jak mozna to lubic?
ja nie mam problemu...nie lubie czegos to tego nbie robie a to dla mnie nie jest problem :)

spróbuj na poczatek jak sie kochacie od tylu, niech ci patrner wkłada delikatnie tam palec, jak to polubisz to juz pójdzie z górki

Gość jak mozna to lubic?
ale wlasnie czesto czytalam posty...raczej na ogolnym, ze dziewczyny uprawiaja sex analany tylko dlatego ze facet chce, a je to boli i co robic zeby nie bolalo...dlatego napisalam jak napisalam. Jezeli komus sprawia to rpzyjemnosc to niech tak sie kcoha i kilka razy dziennie... krytykuje tych, ktorzy to robia wbrew sobie

Gość jak mozna to lubic?
a ja to lubie - dzieki :) sprubuje moze...a moze ja mam juz hemoroidy ze bol byl az taki okropny? bo powiem szczerze ze az sie prawie rozplakalam tak mnie to bardzo bolalo

ten sex jest troche na granicy bólu, przyjamniej dla mnie, ale przez to jest inny i podniecający

zalezy jakiego facet ma wacka ;] wtedy roznie bywa i czasem moze zabolec

nie wolno zaczynać od pchania tam penisa, to zrozumiałe ze cie tak bolało

Gość Kiedyś tu był czarny nick
Autorka tematu chyba chciała bardziej udowodnić sobie że taki seks boli, niż naprawdę miała na niego ochotę. A zdanie "Nie podnieca mnie to" mówi wszystko.Można był lepiej j pieścić mocno swoją łechtaczkę i wsadzać na dzień dobry duże dildo do pochwy kiedy nie jest się podnieconym i powiedzieć że kobiety się zmuszają do seksu pochwowego bo to je boli.

Gość jak mozna to lubic?
kiedys tu byl czarny nick - nie...nie chcialam sobie udowodnic, ze to boli...po prostu jak normalnie sobie mysle o sexie analnym to nie podnieca mnie mysl o nim, ale akurat gdy go prubowalam to bylam bardzo podniecona i chcialam zobaczyc jak to jest, mialam ochote na cos nowego...ale przekonalam sie ze nie chce wiecej...zrazilam sie jakos...bo facet wkladal mi penisa delikatnie i tylko troszeczke a bol naprawde byl przeokropny!

zakup sobie odpowiedni zel i zobaczysz ze nie bol a przyjemnosc bedziesz czula bo przy takim nawilzeniu nie ma opcji zeby bolalo

Gość do eveeve
z iloma facetami uprawialas anal? a inne dziewczyny ilu mialy partnerow analnych?

Gość do eveeve
2 to nie taka zla liczba. a prawiczki sa ok