Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewna śmieszka na tronie

faceci w rajtuzach, pończochach, gorsetach, spódnicach

Polecane posty

Gość do autora 000000000000000000
to ze pojawiasz sie pod nikiem to nic nie znaczy- jestes taki madry to podaj nazwisko. To co propagujesz jest dewiacja a nie wygodą. Nie wypowiadaj sie w imieniu kobiet- chyba role ci sie do reszty pomieszaly:D My kobiety nie lubimy ciot w spodnicach, rozumiesz?! do poki nie podasz nazwiska, jesteś zwykłą ciota propagującą dewiacje.

Gość Amerikan biutii
Ja wkładam kieckę na pare minut jak jestem sam w czasie masturbacji

Gość karmenele ktra
po co takie zboki przychodzą na nasze forum? I jeszcze twierdza, ze lepiej wiedza co nam się podoba? co sie dzieje z tym swiatem, do gazu z takimi.

Witam Ja lubię chodzić w pończochach, ale nie jestem autorem tego topika. Założyłem na kafe kilka tematów, ale zawsze pod swoim i tym samym nickiem. Pozdrawiam

Gość mkurcze no
Grzeslaw tez jestes zbokiem. Powiedz nam jak twoja mama zareagowala na to, a nie ups- pewnie nie wie, chociaż to takie normalne:D

Gość strikemaster
"to ze pojawiasz sie pod nikiem to nic nie znaczy- jestes taki madry " O mądrości świadczy to, co piszę. Poza tym, nie jestem autorem tego wątku. "To co propagujesz jest dewiacja a nie wygodą." Co wspólnego ma kilt z dewiacją? Szkoci są dewiantami? Baskowie też (bo tam też kilt tradycyjnie występuje, kiedyś był to strój galijski, na długo zanim trafił do Szkocji)? Pracownicy bawarskiego browaru i USPS to też dewianci? "My kobiety nie lubimy ciot w spodnicach, rozumiesz?! " Ty, kobietam możesz nie lubić kogo chcesz, nie wspominajac, ze nie jestem ciotą. "do poki nie podasz nazwiska, jesteś zwykłą ciota propagującą dewiacje." Pewnie byś chciała, zeby tak było, ale to tylko twoje urojenia. "po co takie zboki przychodzą na nasze forum? I jeszcze twierdza, ze lepiej wiedza co nam się podoba?" Następna, ktoa wypowiada sie za miliony. A moze ta sama/ten sam tylko pod innym nickiem? :D "Grzeslaw tez jestes zbokiem." Też? A kto jeszcze jest? A wiem, ty jesteś. :D Nikt normalny by przeciez takich debilizmów i to w imię milionów nie wypowiadał publicznie. :D

Gość strikemaster
Grzesław napisał: "Ja uzasadniam to w ten sposób, że wszystko jest dla ludzi, skoro kobiety mogą chodzić w (zresztą męskich) spodniach, to dlaczego faceci nie mogą chodzić w męskich (a nawet damskich) spódnicach?" To jest IMHO za słabe uzasadnienie. Wiem, ze kobietom więcej wolno, wywalczyły sobie to prawo. W dodatku argumentowały tą swoją walkę właśnie tym, że mężczyznom w spodniach wolno. Miało to też taki wymiar, że w tamtych czasach wielu opłacalnych zajęć nie dało się w spódnicach wykonywać (jak praca w fabryce na przykład), szczególnie w modnych wtedy krojach damskich spodnic. No i powstała mitologia na temat rzekomych zalet spodni. Stały się bardzo męskie przez to. Męskie, czyli w czasach patriarchatu lepsze i kobiety o nie walczyły. Ze spódnicami dla nas tak łatwo nie będzie, bo damskie jest gorsze. No i argumentacja "bo kobietom wolno" ani mnie, ani większosci mężczyzn nie przekonuje. Ja mam inne powody, by o kilt walczyć, zwyczajnie zauważyłem, że spodnie wcale nie mi przy moim trybie życia potrzebne. Skupilem się na walce o kilt, bo jest bardzo praktyczny i może spodnie zastąpić prawie całkowicie. Nie jest to walka o możliwość noszenia kobiecego stroju, bo kilt nie jest strojem kobiecym. To jest rezygnacja ze spodni, wynalazku mi nie potrzebnego, który szkodzi zamiast pomagać. Coś w rodzaju powrotu do korzeni. "Najdziwniejsze jest to, że kobiety mogą chodzić w spódnicach, a mało korzystają z tego prawa, to niech pozwolą i facetom." Najdziwniejsze jest to, że wciąż marudzisz, że kobiety Ci nie pozwalają. Może masz w tej dziedzinie jakieś osobiste doświadczenia ale nie rozszerzaj tego na wszystkie kobiety i wszystkich mężczyzn. Jakoś na mnie w kilcie kobiety reagują nad wyraz pozytywnie. :) A jednym trollem-enkawudzistką na forum się nie przejmuj, tak to już jest, że jak niektórym test gimnazjalny źle pójdzie to się potem na forum wyżywają. :D

Mkurcze no a zapytałaś/zapytałeś się mamy czy możesz pisać na tym topiku, mam pewność, że nie i tak samo ja nie muszę się pytać mamy jak się ubierać. Pozdrawiam

Gość strikemaster
Widać masz marzenia erotyczne, w których zboki występują. :D A to świadczy chyba o pożądaniu. :D :D :PD

Gość strikemaster
Aha, i jak już pisałem, nie mieszać tradycyjnego stroju męskiego, czyli kiltu tudzież innego saronga z resztą wymienianych w wątku wdzianek! Takie mieszanie świadczy wyłącznie o nieuctwie mieszającego.

Gość bctrlo
z ci.pkami takkkkkkkkkkkkkk

A skąd wiesz, że zboki, a twoim zdaniem Sandra Kuratle też zbok, widzę z tego, że jesteś bardzo inteligentna

Wbij sobie w wyszukiwarkę słowo Sandra Kuratle to zobaczysz, chyba że jesteś "prawdziwą" Polką, a nie jakąś tam "zapyziałą" mieszkanką Unii Europejskiej, a to co innego.

Gość bo to jest zakamuwlowane
Bądź mężczyzną, załóż spódnicę bądź ciota odaj władze kobietom

"królewna śmieszka na tronie W tytule "faceci" bo trudno mi o nich pisać "mężczyźni". Przeglądając kafeterię i buszując w sieci ciągle się natykam na takich. I sama już nie wiem, czy jest ich coraz więcej, czy też może teraz, mając dostęp do takiego medium, stali się po prostu bardziej widoczni." Zauważ, że to forum dla kobiet, więc siłą żeczy piszą tu pasywni geje i tranzwestyci, oraz transseksualiści czują cy się kobietami. NIe jest ich więcej, tylko Kafeteria ich skupia. O czym mieliby pisac na męskim forum? Tam by ich prawdziwi mężczyźni zlinczowali: Zobacz jak szukają wszędzie akceptacji. Uprzedzam foto obleśne: http://www.demoty.pl/oni-sa-normalni-28165 http://www.demoty.pl/mezczyzna-mission-1-accomplished-9638 http://www.demoty.pl/kompletna-porazka-3525 http://www.demoty.pl/nietolerancja-18549

No widzisz bimbałek sam przyznałes, że jesteś gejem, bo tu piszesz, brawo za cudowne wnioski

A po drugie geje, zboczeńcy i transsekstłaliści mają swoje strony internetowe. Jak malutko o tych sprawach wiesz:-(

Grzeslaw niegrzeslaw@tlen.pl'; No widzisz bimbałek sam przyznałes, że jesteś gejem, bo tu piszesz, brawo za cudowne wnioski Naucz się ograniczony debilu czytać ze zrozumieniem. napisałem, że piszą tu dewianci, a nie że piszą tu WYŁACZNIE dewianci. Niedość, że jesteś zbokiem, to w dodatku tępym.

Intelektualista nie użyje słowa debil, bo jego poziom na to nie pozwoli, także sam sobie zaprzeczasz.