Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewna śmieszka na tronie

faceci w rajtuzach, pończochach, gorsetach, spódnicach

Polecane posty

Bimbałek jeśli dla ciebie Sandra Kuratle to zboczeniec, gej, debil i ciota, to ja Ciebie bardzo przepraszam:-(

ogólnie jestem otwarta na ludzkie fantazje, szaleństwa, toleruję to ale nie zaakceptowałabym przebieranek u własnego faceta.

pijany kjójićek to jeszcze jesteś za mało otwarta, bo swojego w kiltcie też byś nie zaakceptowała? Wybacz ja nie widzę tej deklarowanej otwartości.

A kto powiedział, że w jeansowej spódnicy mają chodzić tylko kobiety, a kto zabroni mężczym facetom:-)

Gość KOBIETA 100%
Facet w spodnicy nie jest meski- bynajmniej nie dla kobiet, ale chyba wam dewianci nie zalezy by sie podobac kobietom :D

Bo najbardziej męski facet jest owszem bez spódnicy, ale i bez spodni po prostu nagi tak żeby było widać jego męskość, ale wtedy nie będzie zboczeńcem, tylko prawdziwym facetem:-D, ale czy tak ma chodzić po ulicach

A tak szczerze mówiąc ja chcę ubierać się dla siebie nie dla kobiet, by poczuć się wolnym człowiekiem, a nie manekinem w kobiecych rękach.

Gość spodnie byly poczatkowo
tylko damskie? to dobre :D tyrania spodni - hahaha :D

Gość spodnie byly poczatkowo
i masz racje grzeslaw goly chlop jest sexi :D ubieraj sie dla siebie nie dla kobiet trzymaj sie od nich z daleka eunuchu

Gość Oloewacz
Kilt, sarąg itp są typowo męskie, kwestia tylko gustu. Jak ktoś tego nie rozumie, powinien wrócić do przedszkola i rozpocząć edukacje od nowa, a nie zasłaniać swoją niewiedze i kompleksy agresją wobec innych. Abstrachując od tego co męskie, niejeden "prawdziwy mężczyzna" dostałby porządny łomot za swoje chamstwo od "zniewieściałego w gorsecie". Panie, Panowie, jedyne z czym się zgadzam, to że męskość upada. Ale upada nie w kwestii stroju, wyglądu czy kosmetyków. Upada autorytet mężczyzny. Dzisiejszy facet jest niezdecydowany, nie potrzafi podejmować decyzji i brać za nie odpowiedzialności.Nie bierze też spraw w swoje ręce. Chowa się za normami społecznymi. Każdy jest taki sam. A do tego każdego kto się wyróżnia chce zniszczyć. Prawdziwy mężczyzna to taki, kóry poprowadzi siebie i swoją rodzinę najlepszą możliwą dla niego drogą. Jest świadom swoich wyborów i potrafi ich bronić. Jeśli tu wszystko jest OK, a on dla zabawy ubiera szpilki, gorset i pończochy - dla mnie nadal jest MESZCZYZNA. Natomiast słabeusz mentalny, ciota życiowa w garniaku, mimo, że ubrana jak mężczyzna, będzie dla mnie tylko nieudaczną parodią. W skrócie. Facet ma być konkretny i pewny siebie, a czy w spodniach, kilcie czy damskiej mini - jedna cholera. A jeśli ktoś rozumie męskość poprzez identyczność i powielanie negatywnych zachowań - przepraszam, ale dla mnie jest zakompleksionym dupkiem, który nie umie byc sobą i siebie wyrazić.

masz Grzesław rację :D Żyj i daj żyć innym! - to taka mądra maksyma. Również dostaje uśmiechu na twarzy, gdy widzę faceta wystrojonego w damskie fatałaszki,ale to nie kpina i jakoś mnie to nie bulwersuje, niech każdy robi co chce i żyje jak chce, byleby nie wyrządzał krzywdy innemu. Reszta mnie nie obchodzi :D

Gość dsJutressdsssdsds4e4dd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest swietnym lekiem.

Gość selikkia
up

Gość gość
hgbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh