Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2atkkkkka

Mam 28 lat. Czy jestem już stara ?

Polecane posty

Gość 2atkkkkka

Tak czy nie ?:O

też mam 28 i dokładnie ten sam problem. nie czuję się stara, ale z kazdej strony słysze że powinnam już mieć męża, a tak to jestem żałosną starą panna i coraz trudniej mi będzie kogoś znaleźć bo wszyscy fajni faceci są już zajęci itp bzdury

Gość Zdecydowany_On
Wiek to nie tylko twoje ciało ale również stan ducha. Nie warto słuchać co mówią inni - lepiej związać się z odpowiednim facetem w wieku 30 lat niż z niewłaściwym w wieku 20. Czasy się zmieniają. Teraz fakt, że kobieta wychodzi za mąż w wieku 30 lat a w wieku 30+ zachodzi w ciążę nie jest niczym dziwnym.

Gość mimomomo
kobiety majac 40 lat mowia ze nie sa stare tylko dojrzale. Nie jestes. Ci co ci mowia ze jestes maja na mysli ze nie masz rodziny dzieci itd...ale wiekowo jestes młoda. Mam znajoma która ma 33 lata i nie chce miec nikogo bo stwierdzila ze jak ma miec pijaka tak jak jej siostra to woli zyc samotnie i ma racje...chyba ze trafi na odpowiedniego tak jak ty...teraz tylko wyjezdza na wakacje trzy razy do roku realizuje swoje pasje ale mysle ze to zalezy od czlowieka ja w jej wieku nie chciala bym urodzic dziecka zeby mowili ze z babcia idzie jak bym szla po niego do szkoly. ja ma 21 lat i w przeciagu dwoch lat planuje zajsc w ciaze bo wedlog lekarzy wiek 20-24 jest najlepszym przedzialem wiekowym na urodzenie dziecka pozniej moga byc komplikacje ale nie musza

Oj dziewczyny !!!! Jesyeście dopiero na progu dojrzałosci. Możecie mi wierzyć bo trochę przeżyłem.

Gość tralitralalalala
na gre w klasy pod blokiem - tak, na nianczenie wnuków nie, to zależy, kobieto! ewidentnie stara bez wzgledu na okolicznosci jest 80-latka

Gość 4move
We wrześniu skończę 30 - to co ja mam powiedzieć?? :( wizualnie nikt mi nie daje więcje niż 25, ale co z tego, skoro wewnętrz czuję się na jakieś 50 lat. Pewnie przez samotność, dziwne spojrzenia znajomych, którzy mają zupełnie inne rodzinne problemy.

Gość to sama młodość przecież
w tym roku skończę 28 i nie chciałabym mieć znowu 20, bo to gównażeria

Gość kachaaa888333
tez mam 28lat. inni daja mi max.23lata, a robia ze mnie 40 tzn. ta ciagla presja musisz miec juz meza, dziecko. a ja czuje sie jak nastolatka:)) ale to tylko mowia te co same sie w malzenstwie mecza. te szczesliwe mowia: na pewno znajdziesz kogos:)

Gość mimomomo
Macie racje. Lepiej poczekać na tego odpowiedniego niz wziasc byle jakiego bo rodzina bo ludzie gadaja...Walcie na to w poprzedniej wypowiedzi tez to napisalam nie rozumniem tylko czemu sie mnie czepiaja...wyrazilam swoje zdanie bo ja juz znalazlam tego odpowiedniego a do tego mam prawo... za to ty ie masz prawa nikogo obrazac... jesli chodzi o ten przedzial rodzenia to w pytaniu na sniadanie byla kiedys rozmowa na ten temat w jakim wieku najlepiej urodzic dziecko

Gość mimomomo
dodam ze wypowiadal sie specjalista

Gość kachaaa888333
no wiesz lepiej jest miesc super wysztalcenia, lepiej miec dobra prace, lepiej miec przysztojniejszego partnera/partnerke, lepiej jest nie zachorowac na raka, lepiej jest to, sramto i ... szkoda, ze niektorzy nie moga sobie wbic do pustych glow, ze sa rzeczy, na ktore nie mamy wplywu.

Gość mimomomo
kocha masz racje tylko mnie nie obrazaj nie znasz mnie wiec nie mow ze mam pusty łeb. Ja wlasnie o tym mowie ze lepiej zaczekac natego odpowiedniego i miec szczesliwa rodzine niz postarac sie dziecka z byle jakim bo juz przekraczamy wiek najlepszy....

Gość kachaaa888333
mimomomo - ejjj, nie mialam ciebie na mysli:))

Gość omajjjjjgoty
No tak tylko nie wiem czyslowo mlode rozumiesz jako 14-18 lat bo ja n ie cialo kobiety jest w pelni przystosowane do zajscia w ciaze od 21 lat i najlepiej urodzic do 25 roku zycia podkresle ze pierwsze dziecko...ale to lekarze tak mowia ze wzgledu na to ze kobieta w tym okresie najlepiej znosi ciaze ja mysle ze to zalezy od organizmu i moze jakiejś genetyki no nie znam sie ale czasami ta po 30 lepiej zniesie ciaze in urodzi niz 23 latka....nie ma na to regoly

Gość gość
Ja mam lat 39 i jestem kawalerem. Niektórzy mówią, że starym.

Gość gość
No chyba rzeczywiscie starym hm