Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angie007

"mieszany" wierszyk na zaproszenie

Polecane posty

Perwersja już nie bylo sie do czego przyczepic? A to była literówka - na klawiaturze n i m są obok siebie. Przynajmniej u mnie ;) Byłam kiedyś w takiej sytuacji, że byłam zaproszona na wesele, a nie miałam nawet za co kupic sukienki. Po rozmowie z panią młodą poszłam na wesele, bo wyjaśniła mi, że nie chce na weselu prezentu tylko mnie. i wiem, że ja też taka rozmowę z paroma osobami odbędę. Dziwni jesteście ludzie. Lepiej wydac pieniądze na prezent skoro para młoda tego nie chce? i bedzie to nie używane? To są pieniądze wyrzucone w błoto

Ok, po prostu tak to zabrzmiało :) Ale skoro piszesz, że tak naprawdę nie zależy Wam na prezentach, na kasie też nie, to może jeszcze coś innego zrobić?? Jestem pewna, że tak jak ktoś napisał głupio włożyć w kopertę 100, a prezent za tyle już wygląda inaczej. I jestem przekonana, że w Twojej okolicy na pewno są biedniejsze rodziny, którym się przyda nawet to żelazko. Nie wiem, głupi pomysł może, ale takie coś też mi przyszło do głowy...

Hm... powiem Ci że to w sumie nie głupie. Jak ktoś da nam cos czego nie potrzebujemy to oddac to komus po prostu. Dobry pomysł na to co robic z niechcianym prezentem. Dzieki :)