Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Gość eleinesadxs
16 maj 1989

witam możesz mi postawic karty plissssss chciałam się dowiedziec czy mój facet mnie zdradzi i czy myśli jeszcze o tamtej kobiecie J.. Maria 03.05.1970 pestka-mogę odp czy ewentualnie mysli o tej kobiecie,ale potrzebuję imion obojga PROSZĘ O ODP.ich imiona to Robert,Jolanta bałagan się zrobił ja to się chyba nigdy nie załapię

Która z was tutaj opanowała topic-sylwusias88 czy niejaka wróżka-estera?W każdym razie która by to nie była, to żal mi ciebie mój drogi podszywie:D.Czyżby na allegro twoje wypociny słabo szły?

Gość aaanetta
Czy czeka mnie jakaś niespodzianka w tym lub przyszłym miesiącu? 1985r

Gość jdhdgft
a co ze mna ? 06.03.1982

Gość Irmin@
Czy moje małżeństwo przetrwa ja 12 03 1982 i on 19 06 1982 Prosze o odp i z góry dziękuje

oo fajnie:) klaudia, 09.12.1992 czy wyjazd nad morze, wyjezdzam za tydzien, bedzie taki jak sobie wymarzylam? moze jakies przelotne zauroczenie? dziekuje:*:*:*

ja Kasia 17.04.1982 on Marcin 3.02.74r. Co z tego moze wyniknac?:) i czy tak ogolnie widac na horyzoncie malzenstwo :)? Dziekuje

nie szkoda Ci czasu podszywie na robienie z siebie kretyna>>??? Nie podoba Ci sie to wyjazd. ps.to jakies kompleksy wychodza?

Gość Ajtaj
zamiast wrozyc to sie jakims glupim podszywem przejmujesz. nigdy nikt mi nie wrozyl. zawsze jak tu pisze na kafe i zadam wrozbitce pytanie to nie dostaje odpowiedzi

Gość Ajtaj
zamiast wrozyc to sie jakims glupim podszywem przejmujesz. nigdy nikt mi nie wrozyl. zawsze jak tu pisze na kafe i zadam wrozbitce pytanie to nie dostaje odpowiedzi

Gość Ajtaj
A ty podszywie wypierdalaj!!

Gość hm............................
bo musisz sie zaczernic

Gość Ajtaj
Jestem zaczerniona ale teraz nie a ty podszywie jak mowilam wypierdalaj! my ciebie tu nie chcemy!

Gość Ajtaj
Pewnie sie mscisz bo wrozbitka cie omijala i ci nie powrozyla!

Chcę zakonczyc swoj obecny zwiazek, ale czuję, że nie mam na to siły... Wiem, że to nie to. Jesteśmy razem już ponad 3 lata. Wypaliłam się. A zerwać nie potrafię, też z powodu tego, że On da mi pewną stabilizację w pewnej kwestii. Dlatego wrózko proszę Cię, powiedz, czy i kiedy w koncu to zakończę? I czy widzisz szansę na związek z kimś innym teraz?

nie rozumiesz normalnie podszywie to ci napiszę coś dostosowanego do twojego poziomu-WYPIERDALAJ z mojego tematu!!! p.s.Przecież weszłaś tu hobbistycznie,a teraz już będziesz wróżyć(za darmo).Nie szkoda ci? Tyle klientów czeka na twoje płatne wróżby?!!!No co ty nie marnuj talentu-złośliwa małpo:)

Czy kolega odwzajemni moje uczucia? Mariola 14.10.1986 Daniel 10.10.1979

czy wezmę slub w tym roku? i kiedy bede miała dziecko bo bardzo tego chcemy z chlopakiem Emilia 21.04.1993 Mariusz 13.03.1990

Czy wyjdę z dołka finansowego ?? i kiedy ?? Gosia 20.08.1989r