Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Gość łółół
czy nadal korzystać z porad reginy jaka to jest relacja? Agata 27 lat

Wrozko jeszcze jedno pytanie jak na nie nieodpowiesz to trudno monika 05.11.1984 kiedy wyprowadze sie z mieszkania w ktorym mieszkam?? Z gory dziekuje Teraz lece do pracy:(

Gość Nutella...:D
natalia 10.08.1991 czy dostane sie na studia w tym roku? do poznania

Gość Nutella :D
natalia 10.08.1991 czy dostane sie na studia w tym roku do poznania?

. przepraszam ale haslo mi sie nie chcialoo wpisac... wiec jeszcze raz Natalia 10.08.1991 czy dostane sie w tym roku na studia do poznania?? dziekuje bardzo

Kiedy wyjde za mąż? Czy to Marek 14.07.70r. Gabi 15.11.76r. slonce76-na pewno relacja z tym panem odmieni twoje życie(karta zmian-chyba największych jakie owe karty mogą prognozować).Jest między wami ta magiczna siła przyciagania i z pewnością duża fascynacja.Mam wrażenie że was łączy tez jakiś wspólny cel- hobby,praca,fascynacja jakąś dziedziną wiedzy,Jednak nie widzę( na najbliższe miesiące) tej znajomości legalnie sformalizowanej. nie zgadza sie twoja wróżba. Z obecnym partnerem Marek chodzimy 3 lata. Nie mamy zadnej fascynacji Nie łaczy wspólny cel- hobby, praca, czy jakaś dziedzine wogole. Mamy konflikty. Mam pytanie : Czy w tym roku uda sie poznac kogoś innego?

Czy z obecnym chlopakiem wezmę ślub? - Edyta 1988,08,05

Wrozko:) Katarzyna 17.04.1982 Czy widzisz przy mnie malzenstwo?Jesli tak,to czy bedzie ono szczesliwe? Chcialabym rowniez spytac o sprawy zwiazane z zyciem zawodowym. Dziekuje i pozdrawiam!!!

kochana wrozko, moje pytanie brzmi: kiedy oswiadczy mi sie moj chlopak? anita 20 07 1984 . on; bart 27 11 1975. chcialabym tez wiedziec ile bede miala dzieci jakiej plci i kiedy urodze puierwsze dzieciatko>? Pozdraewiam serdecznie

kasia, 07.01.1992 czy dostane sie, w tym roku, bez komplikacji na wybrany kierunek?

Jak się ułoza relacje miedzy mna i moim byłym? Jak sie potoczy nasze zycie? Agnieszka 15.01.1989 Tomasz 26.08.1984

Gość wróżko gdzie jesteś
?? dlaczego zniknęłaś?

mumi-według tego co pokazują karty nie uda się,jest karta trudnych do rozwiązania problemów i planów,które się nie powiodą.Ale nie sugeruj się na 100% tym co wskazały karty zawsze możesz spróbować-tylko uważaj,abyś (jak.ew.podejmiesz się założenia sprawy) nie poniosła zbyt dużych dodatkowych kosztów,bo jest również karta mówiąca o stracie pieniędzy.Musisz sobie to przekalkulować.Powodzenia.

cinderea-do roku czasu poznasz mężczyznę z którym stworzysz bardzo udany związek,niewykluczone tu będą szybkie plany matrymonialne:).Meżczyzna będzie od ciebie starszy( z układu takich kart to wynika że dość znacznie nie np.2 lata ale tak min.5)

pieciozlotowka-odpowiadam na jedno pytanie,co do kwestii zawodowej staniesz przed wyborem jakiś dwóch rozwiązań( i to bardzo szybko).Bedziesz musiała podjąć decyzję dość szybko, jesli tego nie zrobisz to przekreślisz swoje szanse na odejście w takie prawdziwe dorosłe życie.Karty radzą,aby wybrać to rozwiązanie,które na pierwszy rzut oka wydaje się nietuzinkowe.Nie wiem jaki kierunek studiów kończysz,ale karty pokazują przy tobie pracę gdzie będzie liczyła się życzliwość i empatia do ludzi.

Agnieszka ur. 14.07.1979r. - czy będę spełniona w miłości? po prostu szczęśliwa...