Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

dziekuje:) tylko nie bardzo roztumiem co chcialas powiedziec przez 'szybkie plany matrymonialne';) a moje drugie pytanie?:(

Gość truskaweczkiiiii i czereśnieee
wczoraj zadałam pytanie ale niestety nie dostałam odpowiedzi wiec jeszcze raz zadam:) Magdalena 19.02.1986 r Chciałabym się zapytać Pani kiedy spotkam swoją miłość i czy długo będzie trwała. Z góry bardzo dziękuje

jak mam pisać w południe skoro jestem w pracy? jestem pokrzywdzona bo pracuję , a nie wyleguję się w domu ? No paradoks! to dyskryminacja , nierówność, niesprawiedliwość. z tego co mi wiadomo wróżki i wróżbici pomagają pomimo wszystko i każdemu , a nie od godziny do godziny "bo tak". A pytanie kiedy w moim domu pojawi się pies jest banalne i zajmuje tyle czasu, co odpisanie tego, że nie odpowiadasz osobom piszącym po godzinie 12.... tyle razy to było pisane, że spokojnie w tym czasie odpisałabyś tym wszystkim ludziom zamiast się powtarzać.

kobieta nie musi tego robic wiec jak nie pasi to mykaj do platnej wrozki albo oplac neta w komorce

zaczernilam sobie nick-czy ty jestes powazna??? co ty myslisz ze ta kobieta nie ma nic do roboty tylko siedziec na kafe i odpowiadac na nasze pytania??? robi to w wolnym czasie, naturalne ze wyznacza czas kiedy mozna je zadawac, inaczej nigdy nie udalo by sie jej zadowolic wszystkich proszacych o wrozbe, czy ty posiadasz wyobraznie>?? postaw sie w jej sytuacji...na kafe bylo wiele wrozek ktore proponowaly swoje uslugi bez ogranivczen , ludzie pisali a ona potem one nagle znikaly..dziwisz sie?? ja nie...nikt by tego nie udzwignal. uwazam ze autorka dziala sprawiedliwie wprowadzajac pewna strukture w postaci proponowanej daty i czasu. Matko dlaczego tak trudno jest to zrozumiec??

Gość jagoda....
czy będę zdrowa? jagoda. 29 stycznia 1990

Gość a jak jestem czerwona
to mi ni e odpowiesz ? :(

Kochana wróżko jesteś? ... Oj chyba unikasz mnie Jak masz ochotę to proszę, sprawdź i odpowiedz na moje pytanie. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam czy moj obecny chłopak mi się oświadczy i kiedy? Justyna 01.07.1992 on Robert 29.04.1989

witaj, dzikeuje ci za odpowiedz na moje poprzednie pytanko :). niestety nie ide na kierunek artystyczny - ide na inzynierie bezpieczenstwa pracy na politechnike. ale zawsze lubilam rysowac, jednakowoz nie zamierzam sie jakos rozwijac w tym kierunku (przynajmniej na razie , badz jeszcze o tym nie wiem bym miala w przyszlosci zaczac). Dzis mam drugie pytanko do ciebie: Jak dlugo pozostane w moim obecnym zwiazku? (chodzi mi o to czy on przetrwa moje studia, czy moze zapoznam kogos innego, czy moze przestaniemy sie kochac?) AGATA 25-04-1991r. Z góry dziekuje ! :) Pozdrawiam

Gość jbjh
wrozko czy jestes jeszcze na tym temacie? Obiecalas powrozyc tym ktorzy dwa dni temu wpisali sie do 15tej. mam nadxieje ze dotrzymasz slowa. Poxzdrawiam

a moje pytanie>?? dlaczego mnie pani ominela :( 14:13 [ Nutella... :D . Natalia 10.08.1991 czy dostane sie w tym roku na studia do poznania?? dziekuje bardzo

Cudowne karty i ja- mam do Pani pytanie. Jak widzi Pani ten związek, czy to miłość na całe życie ? ja Aleksandra 04.05.1989 on Krzysztof 01.06.1990 Dziekuje za odpowiedz.

ktos pisze glupoty i wogole sie tym nie zna a ja chcialabym jak wszystkie tu poznac prawdziwa odpowiedz z kart.. wiec jeszcze raz moze Pani pozwoli ;) Natalia 10.08.1991 czy dostane sie w tym roku na studia do poznania?? dziekuje bardzo

cudownie się znasz na tych kartach,że potrafisz odczytać że kogoś tam miłością będzie osoba urodzona w ostatnim tyg kwietnia-moje gratulacje,chylę czoła:D:D

Taaaak, bardzo :P Mój chłopak jest ostatnią osobą na Ziemi, którą można uzać za duszę towarzystwa :D

jak mi podzie wtrokowa obrona mgr, wiem, że zdam ale tak pytam ogolnie jak to będzie Ania 27.03.1982r.

Witaj :) czy wyjdę z dołka finansowego ?? Gosia 20.08.1989r