Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

belle de jour black-poki co nie,ponieważ ja od razu w swoich postach uprzedzam proszę wpisać się do godz tej i tej i tylko tym ściśle określonym osobom odpowiadam. Pojawiam się tu codziennie więc śledź wątek. zielonamandarynka-zapytałam kart czy tomek jest wobec ciebie szczery-heh no i tak tu mi wyszło,że czasami on porusza się między światem fantazji, a rzeczywistości(jednak te jego kłamstewka nie są jakieś wielkie i szkodliwe).To człowiek który potrafi naginać trochę rzeczywistość do swoich planów(w tym również ludzi,ma zdolności wpływania na nich)

bazinka-generalnie nie lubię stawiać na pytania nie dotykającej danej osoby bezpośrednio,ale zobaczę co tu wyjdzie-nie widzę a kartach,aby te pieniądze zostały zwrócone,mam takie typowo karty niematerialne.On pożyczył je prawdopodobnie za sprawą/dla jakiejś kobiety.

jezdze ruska ciezarowka-twoj mąż ma zdroworozsądkowe podejście i nie odejdzie od ciebie w imię chociażby wyższości tradycji,rodziny.Romansu ukrytego też nie widzę.

goshy-ty chyba stoisz na rozdrozu w swoim życiu zawodowym,nie wiesz czy może iśc do pracy a może jakąś naukę podjąć( coś chcesz w tym zyciu radykalnie zmienić),niebawem będziesz miała jakieś 2 propozycje-wybór nalezy do ciebie,jednak karty wskazują abyś kierowała się w stronę tej oferty,która nie będzie "przesłodzona".

Gość jidkfvzljnb
będzie mozna zadac pytanie?

Napiszę jeszcze raz i ani razu więcej-nie przyjmuję aktualnie nowych wpisów!!!!! pestka-mogę odp czy ewentualnie mysli o tej kobiecie,ale potrzebuję imion obojga

rybka-w ciagu roku widać taką mozliwość i szczerze mówiąc nadejdzie to w okresie,w którym najmniej będziesz się tego spodziewać.Ta zmiana będzie pociągać też zmiany w życiu np.przeprowadzka.

Fuska- nie zostałaś pominięta:) w ciagu roku masz szansę spotkać mężczyznę z którym stworzysz związek- dość namiętny;),z tego co widzę nie będzie to ktoś nowy a raczej jakiś mężczyzna z twojej przeszłości.Widać również przy tobie ciążę,ale to chyba byłoby ci na rękę bo widoczne jest u ciebie matczyny instynkt;).

oj monia monia 2725;)- ty lepiej to zakończ,teraz co mówią karty-przykro mi ,ale jest karta złudzeń,kłamstw i tajemnic.Chyba są tak jednoznaczne,że więcej wyjasnień nie potrzeba.Widać,że ty samą siebie próbujesz (odnosnie tej relacji)i oszukiwać.

Wróżko dziękuję! To ciekawe, co napisałaś, że za sprawą jakiejś kobiety ... Dzięuję za wróżbę 🌻 i pozdrawiam :)

Oj:)wrozko:)To mnie zmartwilas;)Mam zwyczaj nie wchodzic dwa razy do tej samej rzeki...a wrozba na ciaze;)az sie boje;)od dzis bede chodzic w gumce heheh:)Dziekuje

Dziekuje Ci Cudowne Karty.Chodzilo mi bardziej o to,czy on cos do niej czuje i czy za nia teskni,bo to,ze ode mnie nie odejdzie i nie wda sie z nia w romans tylko przez zdrowy rozsadek jest,hmmm, malo pocieszajace.Mozna przeciez byc z kims,a kochac kogos innego-co zreszta dla mnie nie ma zadnego sensu,ani celu. Ciekawa jestem,czy chociaz kocha mnie bardziej,niz ja:O

Dziekuje za odp :) taki wlasnie jest,zawsze sie nabiore a jak juz go przylape na klamstwie to tak to zrobi ze to mi jest glupio ze o taka pierdole sie wkurzam:) Chdzilo mi najbardziej czy jestst szczery w zwiazku z ta dziewczyna,czy naprawde nic do niej nie czuje,i chyba mam racje i cos jest na rzeczy skoro tak wyszlo.Bede mic oczy szeroko otwarte.Pozdrawiam:)

Kochana wróżko jesteś? ... Oj chyba unikasz mnie Jak masz ochotę to proszę, sprawdź i odpowiedz na moje pytanie. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam Kiedy mój chłopak się mi oświadczy ? i jak widzisz mój związek? Jeżeli pytanie o związku jest rozszerzone to nie musisz odpowiadać na nie ale proszę o odpowiedź dotyczącą oświadczyn Justyna 01.07.1992 on Robert 29.04.1989

Gość wróż
Chłopak ci sie oświadczy za 21 lat, 5 miesięcy i 6 dni. 200 zł się należy.

witam możesz mi postawic karty plissssss chciałam się dowiedziec czy mój facet mnie zdradzi i czy myśli jeszcze o tamtej kobiecie J.. Maria 03.05.1970 pestka-mogę odp czy ewentualnie mysli o tej kobiecie,ale potrzebuję imion obojga PROSZĘ O ODP.ich imiona to Robert,Jolanta

Witam. Może dziś mi się uda Ciebie złapać, wróżko. Jestem w związku z Krzysztofem (01.06.1990). Ja nazywam się Aleksandra (04.05.1989). Czy z tego związku coś będzie: czy to miłość na całe życie ?

Beata 20.08.72 czy mam założyć sprawę o alimenty dziadkom - jest szansa na wygraną? dziękuję 🌼

"Cudowne Karty i ja" - Jestem bardzo wdzięczna za wystawioną wróźbę. Właśnie myślałam o szkole ,żeby dalej się uczyć. A właśnie jestem z zawodu cukiernik i właśnie nie wiem czy dalej pracować w tym zawodzie. hmm... bo nie pracuje już 3 lata i nie wiem czy dalej jeszcze coś potrafie (cały czas tracę wiarę w siebie :( ). Choć myślałam nad wyrobami cukierniczymi jak np. róże ,figurki na torty. i pracować w bardziej artystyczny sposób.

Gość niektórzy powinni wrócić
do podstawówki na naukę czytania ze zrozumieniem Wróżka wyraźnie napisała,żeby nie pisać pytań po czasie. Ona wyznacza godziny kiedy należy się wpisywać i TYLKO tym osobom odpowiada!!!

Aneta 28.12.1976 czy utrzymam tą prace po wakacjach, jeśli nie to czy szybko znajde inną. Z góry dziekuję za odpowiedz.