Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

tak, tak, nie zauważyłabym tego przed ponad 3 lata, spędzając z nim dzień w dzień....:D No ale ok.

według mojej wiedzy to 5 buław oznacza pierwszą dekadę maja:D.Zresztą takie dokładne prognozy czasowe podają najwybitniejsi, a i oni podkreślają,że czas w tarocie trochę inaczej biegnie więc proszę nie rób siebie takiej znawczyni:)

cudowne z myslnikiem nie latwej bylo wymyslic nowy nick:) wrozko bez myslnika, drecza mnie te plany matrymonialne, o ktorych wspomnialas..

Wiem kiedy zaczyna się wiosna,żeby nie było:D.Mam propozycję,skoro tak rzadko się mylisz-załóż swoj topic i tam sobie stawiaj karty, a z mojego wypadzik mały:P

z tego co widzę to twoja wiedza jest "pseudo".Hobby to widać- bycie złośliwą zmiją i wpitalanie się tam gdzie cię nie proszą.Idź idź wróż,klienci czekają w kolejce:D

olaboga :D no to moze pani z myslnikiem wyjasni mi co miala na mysli pani bez myslnika mowiac o planach matrymonialnych:p wrozba jest bodajze na poprzedniej stronce

podszywie to fajnie ze weszlas tu hobbistycznie tylko problem w tym ze wnioslas tu wiecej chaosu niz jakijkolwiek pomocy. i wybacz ale nie ydajke mi sie bys byla tu mile widziana, nie ladnie jest wlazic do czyjegos tematu nieproszonym, wiec bdz tsak mila i opusc ten topik bo naprawde nikt cie tu nie chce

z tego co tu napisałaś chociażby odnośnie tego czasu,a żmija dlatego że wpitalasz się w czyiś topic,używasz prawie tego samego nicka i tylko mieszasz-mało ci?

jua tez nie chce podszywu.. a Ty prawdziwa nie warto sie klocic olej i skup sie na swojej "pracy" bo czekamy dzieki bardzo :)

to chyab oczywiste ze nikt cie tu nie chce, chcesz dowodow? prosze bardzo , pytanie do was: czy chcecie by [podszyw wam tu wrozyl???

Gość aniol i diabeltakie 2 w 1
Poprosze o wrozbe aga18.071972 Piotr 29.06.1968 co z nami bedzie? co on czuje do mnie i czego oczekuje? dziekuje:-)

wiec ja moze zmienie pytanie.. bo dziwna rzecz sie stala przed chwila czy chlopak z ktorym obecnie jestem (rafal) to zwiazek ten jedyny przetrwamy?? natalia 10.08.91

wrozko a powrozylabys mnie?:) klaudia,09.12.1992 jakie beda wakacje nad morzem? chodzi tez o sprawy milosne dziekuje za odpowiedz:*

Kochana wróżko jesteś? ... Oj chyba unikasz mnie Jak masz ochotę to proszę, sprawdź i odpowiedz na moje pytanie. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam czy moj obecny chłopak mi się oświadczy i kiedy weźmiemy ślub? Mam jeszcze jedno pytanko-jak widzisz nasz związek-czy naprawde mnie Kocha i nie ma przede mną żadnych tajemnic? Może postawi mi tarota wróżka ta co mówią, że to podszyw? Może Ty Kochana wkońcu coś napiszesz ;p Pozdrawiam Justyna 01.07.1992 on Robert 29.04.1989

Gość eleinesadxs
Izabela 22 kiedy znajdę jakąkolwiek pracę ?