Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

Magdalena 20.01.1991 kiedy spotkam miłość??? i gdyby Pani mogła powiedziec na jaki okres czasu Pani widzi w kartach

jeszcze raz Aleksandra 28.09.1985 Łukasz 17.11.1982 Co dalej z tym zwiazkiem??Kiedy potomek!!!??

Gość truskaweczkiiiii i czereśnieee
Magdalena 19.02.1986 r Chciałabym się zapytać Pani kiedy spotkam swoją miłość i czy długo będzie trwała. Z góry bardzo dziękuje

Gość dfkfmdfg
kiedy pani bedzie odpowiadac tym co napisali dzisiaj?

Gość hihihi1
pierdolisz?

Gość wszyscy sa szczesliwi
a wiecie ze będziecie cierpieć bo to jest grzech zapłacicie własnym spokojem

fajnie że udało mi się załapać na tą wróżbę, jestem pozytywnie zaskoczona może dało by się na jeszcze jedno pytanie odpowiedzieć jak tam moja miłość? jeśli będzie taka szansa to sprecyzuję pytania ;)fajnie że dostałam odpowiedź na pierwsze pytanie

wariatka12-mam tu kartę pozytywnego przeobrażenia w sprawach zawodowych,stawiałabym z układu tych kart że będzie nowa,lepsza praca(przebłyskuje karta nieoczekiwanej propozycji), chociaż ta praca w której teraz jesteś i zmiany tam się dokonujące są szalenie zmienne i dynamiczne ,że tak naprawdę to niewiadomo co tam może się zadziać.W każdym razie czekają cię zmiany na lepsze. belle de jour black-wy chyba nie potrafiliście otwarcie ze sobą rozmawiać,nazywać swoich uczuć,do tego jest tu karta mówiąca o przemilczeniu jakiś faktów.Raczej nie widzę szans na odnowienie tej relacji. fumadora1-co do związku.Heh u was mimo że ten związke przedstawiają karty jako taki dość powiedziałabym dynamiczny czyli raz się kochacie drugi raz nienawidzicie to nie widzę jego końca.Jest tutaj nawet wyjście z napiętej sytuacji,generalnie to wy oboje jesteście zaangażowani w ten związek i to dosyć mocno.Dziecko pojawi się u was niespodziewanie;)

tatianna-brak imienia tego pana bajeczkataka-do roku czasu nie widzę pojawienia się jakiego wartościowego faceta,będą przelotne znajomości(takie nawet burzliwe), ale to nic na dłużej.

Cudowne karty niewiem czy zdazylam ale ja jeszcze mam pytanie monia05.11.1984 czy zakocham sie jeszcze kiedys?

Zle zadalam pytanie jeszcze raz monia 05.11.1984 czy spotakm jeszcze swoja druga polowe czy juz bede sama:(

Cudowne karty i ja- mam do Pani pytanie. Jak widzi Pani ten związek: ja Aleksandra 04.05.1989 on Krzysztof 01.06.1990 ;) Jakby miała jeszcze Pani czas oczywiście, bo rozumiem, że pierwszeństwo maja prośby z wczoraj :P

Gość rosnę sobie w szerz
A ja też poproszę :) Czy Marcin się do mnie odezwie, czy ja powinnam odezwać się pierwsza. I czy w ogóle warto się odzywać, albo na niego czekać. Proszę, proszę, proszę :)

Witam Czy pozostane w stalym zwiazku z obecnym partnerem i czy za pol roku zdam bardzo wazny dla mnie egzamin 28.11.65

cudowne karty, moze powiedz kiedy znow bedziesz:) bo kurcze nigdy nie moge natrafic:(

wiec przypominam się Beata 20.08.72 czy mam założyć sprawę o alimenty dziadkom - jest szansa na wygraną? dziękuję 🌼

Gość hiacna
z jakich kart wróżysz ? Tarota ?

o jak super:) mam dwa pytanka.. klaudia, 09.12.1992 kiedy spotkam swoja prawdziwa milosc? (milosc ze wzajemnoscia) czy wakacje nad morzem, wyjezdzam za tydzien, beda takie jak sobie wymarzylam?

Gość pęciozłotówka
Witaj, ja mam nastepujące pytania: 1) w ziązku z tym że kończę studia, ale bronię się we wrześniu, uda mi się znalezc prace na wakacje, no i oczywiscie potem, juz po otrzymaniu dyplomu? Muszę się uniezaleznic finansowo od mamy, bardzo to dla mnie ważne. A niestety w moim miescie jest z tym ciezko, poza tym nie mam pewnosci siebie co do szukania jakiejkolwiek pracy. 2) jak potoczy sie moj zwiazek z obecnym partnerem? Basia, 11.11.1987 Radek, 17.06.1987 Pozdrawiam.

Gość pieciozlotówka
Pomyliłam litery w nicku