Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo

Polecane posty

luczjola-w ciągu najbliższych miesięcy jest spory przypływ gotówki(jakiś nieoczekiwany),jednak uważaj nie ulegaj pokusie szybkiej kasy-to może nie wyjść na dobre;.

wariatka12-fajna relacja,widać obopólne bardzo silne zaangazowanie w związek,na najblizsze miesiące nie widzę tu absolutnie żadnych zagrożeń,chociaż czasami marcin może przekładać pracę nad wasz związek.

jo-go-bellla-zapytam kart czy w ciągu najbliższych miesięcy pojawi się ktoś do fajnego związku,karty ukazały mi możliwość poznania do roku czasu mężczyzny,którym się zafascynujesz(on tobą też),może z tego wyjść coś naprawdę trwałego,jednak ty musisz uświadomić sobie swoje potrzeby.

ok na dziś już prawie koniec później odpowiem jeszcze jezdze ruska ciezarowka. Widziałam ze wczoraj sie wpisałaś,ale nie było imienia męża-dzis jest wiec jeszcze postawię na was(na niego) karty.

Gość gerber@@@@@
czy w moim zyciu pojawi sie mezczyzna na stałe? julita 12.05.1978

Gość belle de jour black
kiedy on mi sie oswiadczy? Agnieszka 12.07.1984

jezdze ruska ciezarowka-zgodnie z umową stawiam tobie karty jeszcze dziś-hmmm...karty jakby potwierdzały twoje przeczucia,coś tutaj u niego nieładnie wygląda-pojawia się w kartach stara miłość.Myślę jednak,że to nie zagrozi jakoś rozerwaniem waszego związku,ale niewątpliwie przebłyskuje u niego w myślach ta kobieta.Czy ona przebywa obecnie poza granicami kraju(?)

jeśli komuś nie odpowiedziałam,a pytanie skierował w wyznaczonym czasie to widocznie zabrakło jakiś informacji np.imienia lub pytanie okazało się zbyt ogólne.

Mieszkamy za granica.Ona mieszka w tym samym miescie,co my.Z tego,co wiem,ma faceta i jest teraz w ciazy.Martwi mnie to dlatego,bo na poczatku zwiazku maz zrobil cos,co wsakzywaloby na to,ze jeszcze cos do niej czul i to mocno.Ona chciala,zeby do niej wrocil,ale on juz nie chcial i takie tam...Od momentu,kiedy sie o tym dowiedzialam,nie daje mi to spokoju:( wiem,ze mnie kocha,ale jak sie o nia pytam,to opowiada o niej z taka czuloscia w glosie:(

acha-poznalismy sie kilka miesiecy po tym,jak z nia zerwal (powodem byla m.in.jej zdrada).Jak sobie mysle o tym,ze mogloby cos z nim odzyc,gdyby ja spotkal,robi mi sie gula w gardle:( rozmawialam z mezem o moich odczuciach i stwierdzil tylko,ze jego byla jest ostatnia osoba,z ktora chcialby sie spotkac i ze to ja jestem jego calym swiatem i wcale o niej nie mysli.Heh,coz innego moglby mi powiedziec...:(

Nadrabiam Cudowne Karty.TYm razem podaje imie. Katarzyna 17.4.1982 Pytalam o milosc(blisko?w te wakacje?dalej?) :)ale chetnie dowiem sie co z zyciem zawodowym. Dziekuje i pozdrawiam.

jezdze ruska ciezarowka-aha,w kazdym razie zagranica mi tu uparcie sie pokazywała.Nie martw się i nie wypytuj się o to(bo naprawdę coś wykraczesz),nie widziałam w kartach aby coś z tego złego wyszło. Nie zadawajcie pytań,dopóki nie napisze w jakich godzinach można je pisać-jakaś selekcja musi być;)

Gość moia2725
JESZCZE RAZ monia11 05 1984 rafal 31 101974 co on do mnie czuje? Dziekuje

Gość moia2725
Znowu sie spoznilam:(Ja to mam pecha no;(

witam czy widać gdzieś w kartach dziecko, czy starania przyniosą jakiś efekt? kiedy? Małgorzata 04.04.1986 i Paweł 26.10.1985