Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbhjhjhhh

to mit ze kobiety leca na wysokich

Polecane posty

Gość małaibiednawycieraczka
wiekszosc kobiet oczywiscie woli wysokich, ja tez lubie wysokich, ale serce nie sluga i kocham kurdupla, ktoremu zaden wysoki nie dorasta do piet. Mozesz miec taki i taki ideal, ale jak Cie trafi strzala amora to mozesz sie zakochac w kims zupelnie innym, przeciwnym

Gość TypSemicki
Witam. Wybaczcie, że odświeżam ten temat, ale aż mnie coś strzela jak ktoś pisze, że wzrost ma jakiekolwiek znaczenie... No ale ok, same tego chciałyście dziewczyny... Pozwólcie, że się wesprę statystykami: Nie wiem czy jest to powszechnie wiadome, ale wysocy faceci mają z reguły mniejsze penisy od tych niższych. PRZYKŁAD: * Francuzi, Grecy, Turcy, Włosi, Hiszpanie (tzw. "południowcy") - czołówka jesli chodzi o wielkośc penisow w Europie - śrenia wzrostu u meżczyzny= 168cm. * Arabowie, Żydzi, Murzyni (tzw. "czarnuchy" i "mieszańce") - niestety biali panowie się przy nich chowają, jeśli chodzi o wielkośc penisa, lecz średnia wzrostu tych grup etnicznych jest uderzający niższa niż "białych" mężczyzn. * Anglicy, Holendrzy, Finowie, Norwedzy (tzw. ludzie północy) - słyną z bardzo wysokiego wzrostu jako ogół, lecz słyną tez z niezbyt dużych wymiarow penisów. Ha! * Azjaci - jedyny wyjątek od reguły, są niscy i na ogół nie słyną tez ze zbyt dużych penisów, lecz w ich przypadku uzależnione jest to cechą RASOWĄ a nie charakterystyką ETNICZNĄ. Pozwolę sobie tutaj posłużyć się pewnym cytatem: "Zauwazcie drogie panie, ze duży penis przy niższym wzroscie wygląda na jeszcze potężniejszy podczas gdy mały penisek przy wielkim wzroście wygląda jak mikrusek. Wiem coś o tym, gdyz chodzę na siłownię z koszykarzami i piłkarzami. Koszykarze paradują nago wiec chcac-niechcąc widzę ich przyrodzenia. Po prostu szok. Gorzej niż te greckie posągi.. No ale cóż.. wierzcie sobie dalej w ten mit o wielkości stopy hahaha Ja wam powiem, że patrzcie lepiej na nos oraz długość palców (szczegolnie kciuka, razy 3 lub 4, nie pamiętam dokładnie) faceta jak chcecie wiedzieć jakiego na penisa. Stopa tu nie ma nic do rzeczy." Dodam jeszcze od siebie potwierdzenie teorii o nosie - zauważmy, że Murzyni, Żydzi, Arabowie, Francuzi, Włosi, oraz pośrednio Turcy, Hiszpanie, Grecy, słyna z dużych nosów (jedni z dużych wszerz - Murzyni, jedni z długich wzdłuż - Żydzi/Arabowie/Francuzi itp).. i te właśnie nacje słyną z dużych fujar. Może coś w tym jest... W każdym razie... zauważcie, że nizsi mają większe. Jak nie wierzycie, a czytacie tylko końcówkę mojej wypowiedzi, to przeczytajcie całośc a przejżycie na oczy :D

Facet w sumie zaczyna się od 170 cm (choć i to jest kurdupel). Poniżej 170 cm to jednak aseksualne dno jest!!

Gość congratulations!
Wygrał Pan nagrodę imienia Indiany Jonesa! Ma Pan prawo do trzykrotnego oddania moczu do zlewu!

Gość najdżer
jeżeli poniżej 170cm wzrostu to wedlug was kurdupel, to dlaczego widzę glupie polskie tępe dzi... laski uganiające sie za "kurduplowatymi" Hiszpanami, czy Włochami, albo wyjeżdżające do "kurduplowatych" Arabów na ruchańsko?