Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Panie, Panowie i Kafeterianie...

Polecane posty

dyrektorke Nie dzięki, bałam się na PA jak sama oglądałam to wle na to nawet nie patrzeć 🖐️ Sto razy bardziej boje się przeróżnych filmów z duchami itp niż tych niby najstraszniejszych krwawych

twardym trza być nie mientkim 😴 mycha ogląda wlasnie to trailer :P jak chcesz należeć do naszej paczki to też musisz dawaj dawaj ;) po angielsku jest także pewnie nei wszystko zrozumiesz => będzie mniej straszne ;)

nie gadaj :P ta scena njest mniej wiecej w 50tej minucie filmu teraz jestem w 1:07 zostało juszcze 20 minut i chyba nie dooglądam :D klimat trzyma jak cholera - po prostu zaraz chyba wyjde ze skory 😭

jestem debilem. Teraz oto zakumalam, ze chodzi Tobie o jakis film grozy a ja caly czas myslalam, ze to jakis dokument z serii Łowcow duchow 😴 skojarzylam w trailerze ze przebajerzone jak na takie dokumentalne badzieiwa ale z reka na sercu jestem teraz sama w domu, przy malutkiej slabiutkiej lampce biurkowej i jak to ogladalam to jedynie fajne bylo jak na koncu korytarza ten cien sie pojawil - to wzbudzilo dreszczyk :classic_cool: ja zawsze tak mam :( nie moge sie dostosowac do filmu i drzec ze strachu 😭 ta laska na koncu to lekka przesada :P ale film obejrze pogasze wszystko i zalacze na kinie domowym i wtedy moge napisac czy byl straszny :)

dyrektorke No to pewnie do tej sceny robiłabym w gacie... ale generalnie takie przesadzone cuś psuje cały efekt.. gdyby nie to mogłabym wierzyć, że to wszytko prawda :classic_cool:

ten fiolm jest tak skonstruowany że sie wydaje ze kręcą coś w rodzaju strafa 11 z tvn czy coś takiego ;) ale potem sie robi taki straszny bo sa zamknieci w tym szpitalu - nie moga wyjść ale nie będę wam opowiadać - nie ma jakichś zajebistych animacji czy efektów bog wie jakich ale klimacior jest chyba lepszy niz w REC hehe ;) :P

mi sie podobal podobny schemat w Blair Witch Project. Tam tez ktos stal w kacie a wczesniej jeszcze w filmie wprowadzono to, ze ta cala wiedzmia przed zabijaniem te dzieci wprowadzala do kata wlasnie i kazala im tam stac kiedy zabijala inne dziecko i to sprawialo ze jak gosciu czy tam panna weszla do tej piwnicy a ktos stal tylem to czlowiek juz wiedzial co to oznacza i mial ciary na plecach. Bez krzywej geby sie tam obylo ;) ale film moze byc serio fajny i do obejrzenia po zmroku :D

łoo jezuuu jakie popaprane zakończenie :O ufffff wreszcie koniecccccc trzeba przyznać że można się wystraszyć

piierrrdolęęę te wasze babskie sprawy :D 🖐️ chce mi się ruuchać 🖐️ :classic_cool: a teraz masz jak facet :P i co z tego wynika? ;)

uffff zapodajcie sobie ten film.... nie wiem jaki będzie tytuł polski pewenie "zwiedzający goroby" :D albo cos podobnego ;D ale...lekko mnie rozstroil nerwowo to pewnie przez sluchawki na uszach 😭

z niemieckim dabuingiem najlepsze są filmy w reżyserii T. Orlowski :classic_cool: 🖐️ + takie z blondzią z igłą - Mycha = Ty WIEsz :D 🖐️

dyrektorke piierrrdolęęę te wasze babskie sprawy chce mi się ruuchać a teraz masz jak facet i co z tego wynika? No nie wiem, nie wiem.. mi to wygląda, że piszesz jak ja, a jestem 100% kobitka :classic_cool: Ale właśnie wiesz, że ja wiem, że pisać to Ty sobie możesz 🖐️ Czekam na TEGO @ już nie pamiętam od kiedy

dyrektorke a Ty kiedy facjate nam pokazesz? :classic_cool: wiesz nooo tutaj na tym topiku takie panuja zasady co nie Maleństwo? :P:P wybaczcie ale chyba zaraz wywędruję pod pierzynkę :)

Skromność czasami nie popłaca :classic_cool: dobra idę spać i Wam życzę miłej nocy OPANOWANIA I WYTRWAŁOŚCI ;) i miłego dnia. 🖐️