Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal mi jak nie wiem

Mapa pokazująca ABORCJĘ na świecie. Cała Europa tak... Polska jak zawsze nie!!!

Polecane posty

Gość zal mi jak nie wiem

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/56/AbortionLawsMap-NoLegend.png Niebieski to aborcja na życzenie http://pl.wikipedia.org/wiki/Aborcja Tu macie legendę do tej mapki... Polska jak zawsze musi byc na nie!! PS jak ktoś z was jest przeciw aborcji to przecież nie musi jej dokonywac wiec niech się nie rzuca że inni jej chca.

Gość studenciarka
aborcja to morderstwo. zal mi kobiet ktore sie na to decyduja.

Gość suu
A wystarczylo tylko kondona zalozyc...

Gość morderstwo zlepka
komorek ??? buhehehe nie mowie tutaj o aborcji w 6 czy 8 mies ale do 3 wydaje mi sie ze jak najbardziej nie jest to zadne morderstwo

Gość ktoś sobie robił sam piercing
"studenciarka aborcja to morderstwo. zal mi kobiet ktore sie na to decyduja. " A mi żal takich głupich pizd które nie przyjmują do wiadomości, że każdy ma własne sumienie i każdy powinien mieć prawo o sobie decydować, to primo. A segundo że w Polsce odmawia się aborcji nawet, gdy jest zagrożenie zdrowia i życia, teoretycznie prawo na to pozwala, ale to prawo nie jest przestrzegane a lekarze hipokryci na państwowym twierdzą, że to niezgodne z ich sumieniem, ale jak im się zapłaci to już wszystko jest zgodne z ich sumieniem.

Gość morderstwo zlepka
belle de jour 1982 a tobie jak nie poslzo na 1 terminie egzaminu to nie idziesz na poprawke bo tzreba brac odp za swoje czyny wiec rezygnujesz ze studiow ??

Gość zal mi jak nie wiem
niech ci jest żal tych kobiet, tych dzieci!! Mnie to nie obchodzi i ich zapewne też nie. Ja np nie palę papierosów ale nie dyskryminuję ludzi którzy palą mimo że wiem że zabijają siebie i swoje dzieci (przy których palą). Niech każdy robi co chce jeśli tylko nie ingeruje to w moje życie.

Gość kjhkhjbl
borcja to właśnie tak, jakby miała zrezygnowac ze studiów - BRAK INNEJ MOŻLIWOŚCI, poprawka - to możliwość aborcji lub tez decyzja o świadomym zrezygnowaniu ze studió. Czaisz ?

"zal mi jak nie wiem niech ci jest żal tych kobiet, tych dzieci!! Mnie to nie obchodzi i ich zapewne też nie. Ja np nie palę papierosów ale nie dyskryminuję ludzi którzy palą mimo że wiem że zabijają siebie i swoje dzieci (przy których palą). Niech każdy robi co chce jeśli tylko nie ingeruje to w moje życie." Akurat porównanie z paleniem jest nie do końca trafne, bo jednak palący w moim towarzystwie ingerują w moje życie, czy chcę tego czy nie, bo staję się palaczem biernym. Też nie palę, ale akurat używki tępię.

Gość mpjtgpjgmpw
Takie trzymiesięczne COŚ jest już unerwione i CZUJE ból podczas zabiegu aborcji

Gość studenciarka
jestem chrzescijanka i dla mnie aborcja to jest morderstwo, i nie nazywaj mnie glupia pizda, bo to swiadczy o tobie. nigdy w zyciu nie zdecydowalabym sie na aborcje. polecam obejrzec autentyczny film o aborcji, minuta po minucie, jak maluszek jest rozrywany na czesci, najpierw nozki, potem reszta cialka, raczki i glowka. moze cos do was dotrze.

Gość morderstwo zlepka
belle de jour 1982 przykro mi ze rozumienie matafory wykracz apoza twoje mozliwosci poznawcze no coz nie kazdy urodzil sie z wysokim poziomem inteligencji

belle de jour Chodzi o możliwość, opcje.

jasne, lepiej jak wszedzie - wychowac sobie tepe pokolenie, co seksu z konsekwencjami nie kojarza, tylko jako sposob na mile spedzenie czasu

Gość zal mi jak nie wiem
ktoś kto nie używa antykoncepcji i wierzy w to że nie zajdzie w ciąże nie bedzie na tyle inteligentny by wychować dziecko!!

Gość i nikt mi nie powie,ze Polacy
maja monopol na madrosc, moralnośc, bo gdyby tak było, zyłoby sie u nas bezpieczniej i bez przekretów na kazdym kroku. Nikt nikogo do aborcji nie zmusza. Jesli uwazacie,ze zachód jest taki niemoralny, po co bierzecie tyle od niego - kulture, mode, nauke itd. gdzie konsekwencja?

"porownywac studia do aborcji" i w te strone idziemy, trzymaj sie mocno

nie interesuje mnie o co chodzi. Wybor? Zabezpieczaj sie, a nie potem placz i usuwanie. Proste co nie? A o moj poziom inteligencji sie nie martw. Jest kilkakrotnie wyzszy od twojego.

"studenciarka jestem chrzescijanka i dla mnie aborcja to jest morderstwo, i nie nazywaj mnie glupia pi**a, bo to swiadczy o tobie. nigdy w zyciu nie zdecydowalabym sie na aborcje. polecam obejrzec autentyczny film o aborcji, minuta po minucie, jak maluszek jest rozrywany na czesci, najpierw nozki, potem reszta cialka, raczki i glowka. moze cos do was dotrze." Ten film to stek bzdur, jeśli mówisz o tym czarno-białym propagandowym tworze. Lepiej posłuchaj specjalistów. Nikt poza tym nie neguje zakazu w późniejszych miesiącach, a zlepek komórek, którym człowiek jest na początku, niestety nie ma rączek i nóżek. Za dużo propagandy się naoglądałaś. Poza tym będę cię tak nazywała, dopóki nie nauczysz się, co to jest tolerancja. To, że jestem za umożliwieniem tego na żądanie, nie znaczy że sama coś takiego zrobiłabym. Też mam swoją wiarę, a przecież twój Bóg każe miłować innych, tak? Uznaj, że ktoś ma inne wartości, inne sumienie, nie jesteś sumieniem całego świata, zrozum to. Dla ciebie aborcja jest zwykłym morderstwem, a dla mnie morderstwem jest odmowa aborcji kobiecie, u której ciąża może zakończyć się jej śmiercią.

Gość zal mi jak nie wiem
Noxelia co ty pieprzysz?? 90% polek które chcą dokonać aborcji wyjeżdża zagranicę bo tam jest to legalne!!

"Zabezpieczaj sie, a nie potem placz i usuwanie. " Seks to nie choroba, a przy każdej metodzie jest ryzyko. Noxelia, tu się mylisz. Na legalu wszystko jest lepiej weryfikowane.

Gość gfyxrjvgjhuuh
Szkoda mi niemyslacych ludzków dla których usuniecie galarety,zygoty to morderstwo.Porównywac zywego człowieka do galaretki to nie tylko dziecinne,swiadczy o totalnej głupocie.O braku mozgu,niepodejmowaniu własnych decyzji,powtarzaniu bzdur zasłyszanych.

z drugiej strony jak czytam niektore wpisy to mysle, ze moze i szkoda, ze aborcja jest u nas nielegalna :classic_cool:

a, czyli uwazasz, ze lepiej sie nie zabezpieczac i pozniej leciec na skrobanke, bo przeciez zadna metoda nie daje 100 pewnosci:o Nikt nie dal wam prawa odbierac zycia. Mowcie i piszcie sobie co chcecie to jest morderstwo.

Gość gfyxrjvgjhuuh
Usuwanie galarety to ulga dla kobiety.Dla mas kobiet :) Na szczescie mozna wyjechac i wyczyscic,zygote niechciana i ZYC!!! NAwet zakonnice jezdza do niemiec usuwac,haha :D bye!;o)