Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynka Luksi

vvv

Polecane posty

Tak, juz przymierzalam, ale w sklepie te same buciki kosztuja 80 zl, a ten sprzedawca jest z mojego miasta i moge odebrac osobiscie. Smieszke sa i za grosze, czemu nie? Mi sie podobaja i bardzo uroczo wygladaja na stopce:)

Gość hmm aleale
dokladnie owaga masz zamiar w tej gumie chodzic???????????prezerwatywę se kup lepiej

Gość fregi Krrakau
wez te buty są ochydne , gumowe ? ja pierniczę co za szit.

A kolorystycznie które wam sie bardziej podobasją? Załózcie ze są z super skóry, nire patrzcie ze guma. Chodzi mi o kolorek

Gość big wheels
jak juz to chyba te rozowe

Wczesniej mi sie tez bardzoj podobaly, ale zobaczylam jeszcze na stronie biale i nie wiem... Rozowe nie rzucaja sie tak w oczy ze sa gumowe, ale przeciez o to chodzi....

Gość szczera jędza1
Zainwestowałam sporo kasy w buty z porządnej skóry, żeby mi stopy oddychały w te upały, a Ty chcesz w gumie chodzić?:D Powodzenia, miłego leczenia grzyba

Mam juz takie buty z zeszlego roku i absolutnie sie nic nie dzieje... Poza tym jak ktos ma problemy z potliwoscia to w kazdych mu sie stopa spoci, nawet w tych ze skory.... Mnie ten problem nie dotyczy wiec moge sobie pozwolic

Gość szczera jędza1
Nie trzeba mieć potliwych stóp, żeby je odparzyć w gumie. Ale co ja będę psuła rynek dermatologom :D

Wystarczy o siebie dbac, ja nigdy w zyciu nie mialam zadnego rodzaju grzybicy, a skoro Ty masz doswiadczenie w lataniu po dermatologach i leczeniu grzybic to moze zaloz topik o tej tematyce

Gość szczera jędza1
Tak, mam doświadczenie. Zawodowe :) Nikt nie udowodni, że nieporowata powierzchnia gumy przepuszcza powietrze.

Gość co za zawistne pindy
jak wam sie nie podobaja to sio, nikt was nie blaga zebyscie tu pitoliy glupoty, dla mnie ladniejsze sa biale z rozowa kokarda

Gość agadsggadag
mnie sie podobaja oby dwie pary, tez bym chciala takie ale mam numer 41 i ciezko z nimi. male wypadają

Gość kasia be
boze... no i z tego co widzialam na modowych portalach sa "hot" yh... wszystkie te szafiarki juz je maja... tragedia... tandeta straszna... u mnie w sklepie sa takie za 35,- ale nawet za 9,- bym ich nie kupila