Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka chora:(

mokry kaszel w 33 tc ciąży - jak odksztusic

Polecane posty

Od kilku dni męczy mnie kaszel, w nocy wręcz sie dusze i nie moge odkrztusić :( byłam u lekarza który powiedział ze w ciazy nie przepisze mi zadnego lekarstwa tylko mam sie leczyc domowymi sposobami - jak syrop z cebuli.. Boje sie że taki ostry kaszel spowoduje skurcze macicy i poród :( prosze o rade. Jak moge pozbyć sie tego ostrego kaszlu, czasami mam wrażenie że płuca wypluje :( prosze pomóżcie. Dodam że pani farmaceutka w aptece powiedział ze kobietom ciezarnym i to jeszcze w 8 miesiącu ciązy nie wolno brać syropów wykrztuśnych gdyż tylko prowokują odróch kaszlu a co z a tym idzie kaszel nasila sie co moze powodowac skurcze macicy..Nie wiem juz co robić - biedny maluch przeżywa tam trzesienie ziemi :((((

Gość Goja35,..,
Mi na kaszel pomagaja cukierki z eukaliptusem,kiedys nawet spotkałam Tik-Taki tez o smaku eukaliptusowym.

o!! tego nie próbowałam..

Gość Andzia z parku
A może ktoś mądry doradzi leki homeopatyczne? Mój mąż miał potworny kaszel i takie kropelki mu załagodziły sprawę - Husteel się nazywają. W necie na pewno znajdziesz informację na ten temat.

sporóbuj inhalacji z sola albo rumiankiem, pomoga na pewno-rob z 4-5razy dziennie :) mozesz tez w aptece zapytac o homeopatyczne leki na kaszel....

i moim zdaniem na noc powinnas brac cos przeciwkaszlowego- z tych bezpiecznych polecam Drosetoux,jest homeopatyczny,bralam w ciazy za zgoda ginekologa :)