Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77542polariaasia3124174015

proszę was o pomoc! nie wiem c robić!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie! proszę, pomóżcie mi, bo nie wiem co robić... Od 1,5 roku jestem z chłopakiem. Na początku między nami wszystko było super. Potem coraz więcej się kłóciliśmy i w końcu On ze mną zerwał.. ale po miesiącu do siebie wróciliśmy. Od tego czasu oboje bardzo się staramy. Czasem mimo to zdarzają nam się kłótnie, ale nie są one jakieś bardzo poważne. Oboje studiujemy i mieszkamy w innym mieście niż na stałe. On w tym roku kończy studia. Chce wrócić do rodzinnego miasta, ja nie chciałam się na to zgodzić, bo nie chciałam się z Nim widywać tylko w weekendy, ale w końcu ustąpiłam. Dziś byłam u niego i powiedział mi, że Jemu coraz mniej na mnie zależy, bo jakby zależało to by został w mieście, gdzie ja będę kontynuowała studia... I, że boi się, że między nami znowu będzie źle i się będziemy kłócić... Noe wiem co robić, bardzo go kocham i nie chcę stracić! Nie wiem jak z nim rozmawiać, żeby nie zrywał ze mną... Jest dla mnie tak ważny i nie chcę być bez niego... co robić? doradźcie proszę....:( do nie dawna szczęśliwa asia.

mam 11 lat

Przykro mi to pisać, ale jeżeli masz 11 lat, i jesteś na tyle według Ciebie dorosła na związek z dorosłym chłopakiem, to powinnaś wiedzieć ,że on za taki związek może być karany. Może daj mu czas na spróbowanie innego życia, Ty w tym czasie także zobaczysz jak ono wygląda, a jeżeli będziecie do siebie tęsknić, to zapewne jeszczewrócićie do siebie. Może w bardziej odpowiednim momencie. Pozdrawiam Cie gorąco.

Gość do ma.lu
kurwa ale z ciebie tepak pisze laska ze studiuje!

nie mam 11;] mam 22

Gość teztakmiałamantoska
też miałam podobnie...:( ale to był zwykły dupek, teraz to widzę, wiem!

myślicie, że on kogoś może mieć??

Gość guuciio
skoro mowi ze mu mniej na tobie zalezy to nie wiem czy powinnas miec nadzieje jakby chcial byc z toba to by czegos takiego nie powiedzial . Proste