Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kcola

krzaki, ławka

Polecane posty

Gość kcola

witam. mam problem w rodzinie, jestem niepełnoletnia, tata jest alkoholikiem. Kiedyś bił mamę, ale po dozorze kuratora już tego nie robi. Chodzi mi jednak o sytuacje między mną a nim. Mama zdradziła go kiedyś, ale nie wiem ile razy. teraz mam chłopaka, wiążąc się z nim bałam się strasznie, ale okazał się być on wspaniały. Przejdę do rzeczy. Dojeżdzam do szkoły do dużego miasta i podczas czekania na autobus odeszlam z moim chłopakiem ok 20m od przystanku ( to jest duży plac, coś na pokrój dworca) aby usiąść na ławce, przy której jest roślinność(drzewa, krzaki, trawa). Tata zrobił mia awanturę, że włóczę się po krzakach ( odeszłam przecież 20 m dalej ! ) nazywa mnie wulgarnymi synonimami kobiet lekkich obyczajów, mimo, że jestem dziewicą i siedziałam tylko na ławce. Mój chłopak chce napisać do niego list, w którym chce wyjaśnić, że nic takiego nie miało miejsce, ale boję się, że mój ojciec zareaguje na niego agresywnie, a jest do tego zdolny. Nie chcę spędzić 2 miesięcy w domu pod kluczem( tak, on może to zrobić ) ani nie chcę przepisać się ze szkoły bo niedługo będę zdawać maturę. Jak mam przekonać ojca, że tak nie było i co powiedzieć chłopaka, który ma dość tego jak traktuje mnie ojciec i tego jak mnie nazywa. Nie chcę, żeby wysyłał tego listu ( on chce mnie dopuścić do głosu, ale chce zeby moj szanowny ojciec dowiedział sie jak było naprawdę).Co mam robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować