Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whirlpoollka

PRaca mgr blad starszny zrobilam obleja mne? :(

Polecane posty

Gość whirlpoollka

Jutro mam oborne, pracez dalam juz duuuzo wczesniej i dipiero teraz zauwazylam ze mam blad w bilbografii!!!! A mianowicie normlane pisalam alfabetycznei tak jak promotorka kazal a teraz patrze ze przy numerowaniu popsulo sie cos i od polowy ona nie jest alfabetycznie!!! Czy grozi mi za to na wstepie oblanie?? :( Boze po - sr- am sie do jutra z nerwow!!! Boze jak myslciie? :(

Gość pomaranczowa aaa
na pewno przeczytaja bibliografie, bo to chyba jedyna rzecz z calej magisterki, ktora ktokolwiek przeglada, wiec i zauwazyc moga...ale zeby ktos mial cie za to urabac? nieeeeee

ale ze co? Ze masz inna kolejnosc w bibliografii? I za to maja Cie oblac? Czy Ty sie dobrze czujesz? Wazne, ze jest bibliografia, JEST TREŚĆ I TĄ TREŚĆ ORAZ TO JAK BEDZIESZ ODPOWIADAC NA OBRONIE BĘDZIE WZIĘTE POD OCENE.

Gość whirlpoollka
boze dziewczyny dawno nie mialam takiego stresu - doslownie siedze i mam pelne gacie od wczoraj ! :D nie mgoe sie opanowac, plakac mi sie chce ze mam zle bibliografie... ani dobrze alfabetycznie, ani dobrze tak jak leci w pracy no szok!!! Boze jak ja moglam tego nei zauwazyc??!! na prawde zaraz sie poplacz. A powiedzcei mi dzeiwczyny czy na obronie ma sie pytania dotyczace pracy czy w ogole ze studiow? BEDE RYCZEC ZARAZ AAAAAAAAAA

Z tego co wiem to zalezy od uczelni i powinnas juz od dawna wiedziec jakie pytania bedziesz miec - u mnie np moga byc zarowno z samej pracy jak i z calego toku studiow.

Gość pomaranczowa aaa
ja mialam 2 z pracy i jedno ze studiow. 2 obrony za mna, i na jednej i na drugiej bylo tak samo.

Nic nie obleją. Każdemu może się zdarzyć takie coś. Gorzej, gdybyś w samej pracy walnęła jakiś błąd merytoryczny :D

Gość whirlpoollka
a nam nic nie powidzieli... jedynie promotorka powiedziala ze zazwyczja sa pytania odnosnie wynikow mtodologii itp nic poza tym... bo to niby recenznt zadaje pytania nei ona... RYCZE!!!

a przestań:) Ja w swojej pracy pomieszałam numerację stron:) Tzn w spisie treści napisałam, że np. I rozdział zaczyna się na stronie 11, a tak naprawdę zaczynał się na 12:) Tez w ostatniej chwili namieszałam, bo chciałam coś zmienić. Co do pytań to ci nie odpowiem, bo to zalezy od uczelni. Z reguły jednop pytanie jest z pracy, drugie ze studiów, ale jak to wygląda w praktyce musisz się zorientować wśród znajomych z roku. U mnie podano 150 zagadnien do opracowania i po wejściu komisja kazała omówić dwa. Do tego jeszcze zadawali pytanie z pracy.

Gość za chwile nerwica
no przestan ja w pracy lic. juz na pierwszej stronie zrobiłam błąd hehe i nawet nikt nie zauwazył :d nie martw sie dobrze bedzie ;)

Gość a ciekawe czemu...
a wiesz co, ja na swojej pracy tez zobaczylam mnostwo bykow, jak juz byla oprawiona, tez bylam w szoku ze nie zauwazylam tego czesniej. jak czlwoiek sie spieszy to tak jest. ale praca przeszla, nikt tego nie zauwazyl albo po prostu widzieli ze to pomylka i tyle

"jedynie promotorka powiedziala ze zazwyczja sa pytania odnosnie wynikow mtodologii itp" - czyli pewnie bedziesz miala pytania z pracy.

tak jak piszą, żebyś została oblana musiałabyś zrobić jakiś bardzo powazny błąd merytoryczny lub popełnić plagiat.

Poza tym nie powiedzialam ze ktos ma wam oficjalnie powiedziec jakie beda pytania - czesto starsze roczniki sa najlepszym zrodlem informacji.

Gość mgrrrrrrrrrr
Ja miałam błąd w tytule. Nikt go nie zauważył i dostałam 5 :)

Gość fak faktem
tez slyszalam ze czytaja tylko bibliografie, dopier przy recenzji recenzent jako tako przeglada prace, bo musi cos napsiac :P a co do bledu w bibliografii, nie schizuj dziewczyno ;/ za taka duperele nikt nie oblewa ;/ moja kumpela miala blad w tytule (literowka), i ani promotorka i ona go nie zauwazyly :P dopiero na obronie recenzent zrobil z tego zarcik ;) zaliczyla na 5 :P

Gość whirlpoollka
boze sni mi sie po noacah ze nie zdalam itp... boje sie poytan ze studiow bo jestm fizjoteraputka a moj recenznet jst neurologiem i jak mi pie-rd-ol-ni pytanie z nurologii to ja tam padne... jestem nogfa z niej a i tak si nic ni nauczylam przez ostatani tydzoen bo nienawidze naurologii... poza tym jpracuej w spa... :(

Przyczepić by się mogli, gdybyś np. pomyliła nazwisko autora ksiązki albo nie napisała wydawnictw. Ale kolejnośc alfabetyczna? Pewnie nawet nie zauważą:) Te wszystkie wytyczne dotyczące czcionki, strony tytułowej, bibliografii, itp są raczej po to, aby w pracach nie było chaosu, bo wyobraź sobie jakby one wyglądały, gdyby wytycznych nie było:) Jeden napisałby czcionką taką, drugi inną, a trzeci na różowo:) Natomiast takie błahe błędy jak ta kolejnośc nie powinny wpłynąc na ocenę, chyba, ze trafi się wyjątkowo złośliwa komisja. Ale na pewno nie obleją.

Gość me here now
za takie bzdury nikt nie oblewa. tym bardziej, ze prace oddalas wczesniej, wiec mieli czas by ja sprawdzic

Gość whirlpoollka
bozzzzzze dzieeeki wielkie za otuche bo bym zeswirowala... poza tym tak sie boje tych pytan masakra :( ze bede sidzic jak kolk - oczywiscie jsli chodzi i prac to odpowiem an wszystki pytania bo to moja praca itp ale jak mi zawala jakis pytanie ze studiow kosmos to padne :P tym bardzeij ze u nas nie podawali jakiegos zestawu potencjalnych pytan typi 200 i opracuj je bo mozesz je miec... dziwne prawda?

Gość nie wiem czy czytają
biografię - bo jak kilka pozycji sobie po prostu wymysliłam :-D i nikt tego nie sprawdzał.

Gość nie wiem czy czytają
bibliografię oczywiście :-D :-D

Gość whirlpoollka
hahah to gratuluje odwagi bo ja nie mialabym na tyle aby zmyslic pozycje w bibliografii :P

Nie, nie dziwne, ze nie podawali zestawu pytan. U mnie na uczelni, na kierunku, moze byc pytanie z calego toku studiow a zadnej puli pytan nikt nie podaje - poprostu musisz umiec wszystko. Natomiast, co do Ciebie, z tego co napisalas wynika ze pytania beda odnosnie pracy wiec skoro napisalas sama to przestan sie denerwowac.