Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdejdeNaZawszeIMiNieZal

łzy rodziców nie wysychaja nigdy!! Niedlugo koniec mojego zycia

Polecane posty

Gość żebyś wysłuchała
a z czym ci tak źle?

no ale, do cholery, co jest? Jest tu osoba ktora tez miala takie mysli jak Ty (ja), jest tu osoba ktora pracuje w szpitalu psychiatrycznym. Mysle, ze kto jak kto ale my Cie zrozumiemy bo albo same cos takiego przechodzilysmy albo mamy z takimi ludzmi do czynienia na codzien - nam mozesz powiedziec o co chodzi.

Gość lluvia de sol
Ludzie sie zbulwersują i szybko zapomną, a ty po smierci nie obudzisz sie jak z koszmarnego snu, nie będziesz już mogła NIC zrobić, to będzie KONIEC WSZYSTKIEGO, nie wiadomo co jest po tej drugiej stronie ale podobno dla samobójców nic dobrego. Napisz nam co Cie trapi, na pewno jest jakieś wyjście!

Gość a man
01:11 [zgłoś do usunięcia] Vinca kibolica z Poznania Zabij sie ty histeryczko, będzie mniej o jedną lansującą się dziewuchę ładniejszą i młodszą ode mnie. do Vinca kibolica: TWÓJ MĄŻ POWINIEN WZIĄĆ BEJSBOLA I WALIĆ CIĘ TAK DŁUGO, AŻ ZROBISZ SIĘ DELIKATNA, WRAŻLIWA I WSPÓLCZUJĄCA.

Gość zamienisz cierpienia
lzejsze na wieksze bo trafisz do piekła twierdzisz ze nie ma głupoty terz nie widać a jest

Gość terz
głupota istnieje, jak widać powyżej

Gość czarne
........ odwagą jest żyć, a tchórzostwem popełnić samobójstwo.

przestańcie ją pocieszać tymi ogólnikami bo to na chooya się zda:o Myślicie, że jak ktoś nie widzi już sensu życia to przejmie się tym, że samobójstwo to akt tchórzostwa :o Ja też często myślę o śmierci.Żyję jedynie dla kilku osób ale gdyby ich zabrakło to już dzisiaj skróciłabym swoją egzystencję... świat to gówno a ludzie to świnie. JA też mam faceta, rodziców, rodzeństwo i co z tego, skoro i tak czuję się samotna i nierozumiana? Wciaz gubię się w tym życiu i nie mogę znaleźć drogi przed siebie.... Czasami najbliżsi potrafią zgotować piekło takie, że jedynie śmierć wydaje się godną alternatywą. Tak jak mówię żyję dla kilku osób, chcę napisać książkę, podświadomie czekam na cud, który odmieni moje życie. Perspektywa śmierci dodaje mi otuchy, wiem, że zawsze na mnie czeka... Rozumiem Cię autorko doskonale....