Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieks

Pytanie do panów mających stałą kobietę i kochankę

Polecane posty

Gość teztakmam
odezwe się dobranoc i dziękuje......... wiadomo co postanowiłem, tylko żołądek mnie boli z nerwów chciałem kochanki to teraz mam;(

Gość Wiecie co Panowie
Idz spac .Jutro przeproś żonę i zacznij mądre życie bez robienia głupot. Z tego co tu napisałeś można wywnioskować ,że nie jest tak żle i pewne rzeczy dasz sobie wytłumaczyć.Rozumiesz swoje błędy .Jest wiele ludzi, którzy mieli trudne dzieciństwo a wyrośli na porządnych ludzi. Może przydałby się jakaś terapia,ale myślę ,że jak zrozumiałeś swoje błędy, to jesteś na dobrej dobrej drodze i jeszcze będzie z Ciebie dobry chłop. Powodzenia i od czasu do czasu napisz co u Was.

Gość teztakmam
Dziękuje, ale nie jestem dobry po tym co jej zrobiłem, co robię. Jak mogłem ją tak skrzywdzić, nawet moja mama mówi że mam taki skarb bym go pilnował. Boję się, naprawdę się boję że nie ta druga nie zrozumie, pamietam jak dawniej chciałem zrezygnować z tej znajomości, to pokusiła mnie itd. I tak sie z tego zrobiło tyle czasu, ze przyzwyczaiłem się ale zmeczony jestem ukrywaniem.A wyrzuty ktore dzieki Wam sobie uswiadomiłem zabija mnie. Dzwoniła kochanka, nie odebrałem.. Dzięki za wszystko

"wspolczuje zonie i ycze walizek za drzwiami w szybkim tepie i zarazenia sie jakims paskudztwem ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ jeśli chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- STADKO MOICH OSOBISTYCH PODSZYWKÓW: bazieńka, Bazienka : ), Bazienka :*, Bazienka z kafeterii, banzienka, bAzlENkA, bazienka., B/bazinka Wasza elokwencja mnie poraża " bazienka TEMPIE, TEMPIE...tępić to można wiesz...ch... w garści :classic_cool:

Gość teztakmam
dzis nie zasne....................

Gość Zmień nr telefonu
i dawaj kochance pomału do zrozumienia,ze to koniec.

Gość teztakmam
To jest jakiś pomysł, tylko czy to nie przyniesie skutku że się wkurzy i np napisze do mojej żony, nie wiem normalnie nie mam pomysłu co robić, boję się każdego kroku że zrobie coś nie tak, choć już dawno zrobiłem mieszając się w taki związek

Gość Mam pomysł
Wyjedz z żoną gdzieś na urlop chociaż na tydzień .Odpoczniesz trochę ,Wasze relację się poprawią i kochanka będzie miała myślówkę i w końcu się z tym pogodzi,że musisz być z żoną.

Gość teztakmam
Najgorsze jest, że mi teraz głupio tak że :(aż smutno co ja mam uczynić, moja biedna żonka ciągle siedziała sama a ja dupczyłem inną masakra no nie wierzę, nie sądziłęm że będę miał wyrzuty Masz rację wyjadę z nią, zasługuje na to dawno to powinienem zrobić, zabierać ją wszędzie zawsze byliśmy nierozłączni a sam to rozwaliłem zachciało mi sie wolności Coś mi się wydaje że z kochanką nie będzie tak łatwo:( na pewno nie będzie

Gość Jest wiele sposobów,
,żeby się odseparować od kochanki,zmień telefon, możesz powiedzieć,ze musisz być ostrożny,bo żona zaczyna Cię podejrzewać, wyjazd z żoną wszystko jedno gdzie nawet do rodziny na 3 dni. Coś musisz zacząć robić .Tak jak oszukiwałeś żonę ,to teraz oszukuj kochankę tylko stopniowo żeby ją nagle szlag nie trafił ze złości. Nie odbieraj telefonów i powiedz,ze zgubiłeś telefon i kupisz nowy za tydzień. Może jeszcze coś no trzeba wymyślać i wziąć to na czas.

Gość A swoją drogą to
skoro już tu tak korespondujemy i ja Ci doradzam jak mogę ,to jestem ciekawa ile Ty masz lat i jak długo jesteś żonaty ,bo tak trochę to dziwny jesteś,że jesteś taki bojący ,czego tu się bać. Obierz sobie jakieś plan na niekorzyść kochanki i powolutku działaj.

Gość Za porzucenie
kochanki jeszcze nikt do więzienia nie poszedł ,więc czego tu się bać. Z drugiej strony dziwne to wszystko u Ciebie. Obie dupczysz i one dwie tak na to się godzą. Wygląda na to,ze się znają,bo się boisz, żeby kochanka nie zadzwoniła do żony.

Gość msna
pamietaj , ze jezeli ja zdradzisz to daje 1000000% ze ci nie wybaczy...a ukraineczke to kopnij w du....bo zobaczysz ze przez nia bedziesz mial same problemy... wymysl z zona jakies nowe zabawy , zabawki do lozka, znajdzie nowa pasje , zrob cos , abys w zonie zakochal sie ponownie...a i co do tam tej kreci cie pewnie bo nie mozesz jej narazie miec, poniewaz myslisz jednak o zonie, ale jesli uz to z tam ta zrobisz bedziesz mial wyrzuty do konca zycia i wszystko zacznie sie sypac....

Gość pytam sie tak po prostu
teztakmam jestes tu? Co postanowiles , poczyniles juz jakies kroki ?

Gość pararelna
Jak mozna miec taki dylemat kochając zone? pOSTAW SIE w jej połozeniu gdyby to ona pisała w necie vo zrobic bo ją kusi inny..podłe i świńskie,zreszta wiesz prześpijj sie z tamtą a zobaczysz po tym niesmak i taki cieżar ze wreszcie sie wyda i spoieprzysz najlepsze co masz..bo chwila przyjemnosci nie jest warta miłosci na całe zycie..Gosć puknij sie..eh

Gość O tempora o mores !
W życiu warto mieć tą jedną wymarzoną żonę i jedną porządną młodszą kochankę. Taki układ sprawdza się idealnie bo człowiek nie szaleje za innymi kochankami, a w konsekwencji żona myśli, że jest jedynym obiektem miłości. Trzeba to robić z głową, zero kontaktów w formie tel lub maila bo niestety każda kobieta kiedyś sprawdza męża... Polecam taki układ.

Gość pytam sie tak po prostu
ale dlaczego polecasz taki uklad ?

Gość teztakmam zerwales z kochanka
napisz cos

Gość kkowalskaa
kocham męża, ale mam kochanka, mąż ma małe potrzeby, ja duże.

Gość z ausssa
to sobie kup wibrator!

Gość moj wcale nie potrzebuje
ale na kochanka sie lapie bo nie chce rozbijac rdziny a jak sie zakocham i co potem ?

Gość nikt kto kocha naprawde
i wie co to milosc, nie zdradza. nie angazuje sie znikim innym na boku, bo nie ma w jego sercu i umysle juz miejsca. wiec takie pierdolenie ze masz cudowna idealna zone na cale zycie,ze kochasz ja nade wszystko, to bujda. tylko wydaje ci sie ze kochasz i wiesz co to uczucie milosci. nie wiesz. porownujesz obie kobiety jak towar, przekonujac siebie samego ze zona to chodzacy ideal i ze ja kochasz na cale zycie. bzdura. wybielasz sie tylko.

Gość do teztakmam
i jak zerwales z kochanka ? Zona sie dowiedziala ?