Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieks

Pytanie do panów mających stałą kobietę i kochankę

Polecane posty

Gość kjhvol
ja byłem dla obu pierwszy i mam przejebane. To prawda, że kochanka nie chce być druga, moze mówic o układzie aż nie poczuje że moze sie domagac. Teraz jestem miedzy dwoma i nie wiem co mam zrobić . Obie mnie mocno kochaja i obie kocham . Nie chce stracic zadnej :( Obie domagają się zmian na swoją korzyść

Gość teztakmam
Kochanka moim zdaniem , widzito że żona jest śliczna itd wie że mi się podoba, od początku wiedziała że jest zona, że ją kocham . Ale sama wyszła z inicjatywą takiego układu, w sumie chwila zaczeliśmy się całować i tak zaproponowała, a ja myśląc nie głową na to poszedłem. W sumie miała coś w uśmiechu, ona doskonale wie, że żona jest szczupła i widzę ze też by tak chciała, nawet fryzure wycieniowała tak jak żona, ta sama długość włosów tylko kolor inny.Cały czas mówi że żone mam piękną, i chcę bym jej mówił że ona jest piękniejsza itd

Gość tak_ to_ja
ja mam 18 lat i nie wyobrażam sobie wejść w taki chory układ i być czyjąś kochanką ;/ i dziewicą jestem,zamierzam być dopóki tego jedynego nie spotkam.O ile spotkam i o ile zaufam

Gość teztakmam
Kjhvol powiedz coś więcej, widzę że więcej nas jest, żona wie o tej drugiej albo się domyśla??ile to trwa u Ciebie Widzisz Nookia nawet Tobie proponowali:(

Gość o kurvvva nie mozna tego
ś do usunięcia]teztakmam Dla żony byłem pierwszy, dla kochanki nie. Tak ona cały czas mówi o tym bym zostawił żonę, wkurza się gdy nie mogę się z nią widzieć. W sumie widzę że chce się coraz częsciej widzieć, jest wkurzona gdy żona pisze do mnie, że dzwoni. Muszę ściągać obrączkę, ukrywać zdj żony. Na tym też żona mnie złapała bo to zauważyła..... Chciała by mnie mieć na wyłączność, cały czas mówi że ona ją wkurza itd. No i np, chciała zafarbować się na blond, ale wyszły jej żółte włosy bo ona jest czarna. Zmieniła przedziałek , no zwykle widzę że się do niej upodabnia , żona naprawdę jest strasznie atrkacyjną kobieta, facet żaden nie przejdzie by się nie obejrzeć. Kochanka tak konkretnie się zaangażowała???Dzięki za rady mimo że jestem świnią nawet gorzej chciał bym cofnąć czas-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------skoro kochanka tak sie zachowuje to jest potrzebna REAKCJA WSTRZASOWA!!!!!!!!!!!!!! Jestes za dobry dla kochanki i za mily . Ja na twoim miejscu zrobilabym awanture kochance ! Powiedzialabym prawie krzyczac , ze wiedziala ,ze masz zone i zgodzila sie na taki uklad . W ogole jestes dla niej za dobry . Powinienes jej przypomniec ,ze zonasie zeniles i zona jakby nie bylo ma pierwszenstwo . Powiedz jej ,ze chyba zapomniala na jakich warunkach zaczeliscie sie spotykac ! Ona nie ma prawa cos zadac , bo nic jej nie obiecywales i nie przysiegales ! Wiesz co moze stan sie zly. Czepiaj sie caly czas kochanki , miej jakies pretensje . badz zrzedliwy , upierdliwy , stan sie chamski, wulgarny itd Moze w koncu bedzie cie miala dosc i sama zakonczy zwiazek . Ale musisz jej dopiec , zmienic sie o 180 stopni . Zachowuj sie tak ,zeby w koncu sama chciala od ciebie uciec .

Gość tak_ to_ja
ale nie odpowiedziałeś na pytanie,czemu tak zmieniłeś zdanie i nagle kumplami zacząłeś sie przejmować.I może powiedz coś więcej o tym jedynym wiernym facecie jakiego znasz,on ile lat jest wierny??

Gość tak_ to_ja
a jest coraz gorzej a nie lepiej,moje pokolenie jest bardziej zepsute moralnie niż starsze.Żyć nie umierać,nie ma co...

Gość prowooo kobieta
rysiek, nie rób tego, to ON Tobą rządzi a Ukrainka, no cóż, może ma w tym jakiś cel? Poczytaj tematy o kochankach i zdradzie. To zawsze wróży KONIEC! NIE ROB TEGO.

Gość teztakmam
Może masz rację, tylko ja jestem typem że mi jej żal:(nie umiem być wredny, jakoś zależy mi na niej również ale wiem że tak nie mogę bo za bradzo Kocham żonę. W co ja się wpakowałem, myślalem że jak każdy tak ciągnie to jest fajne, bo pod kilkoma wzgledami jest fajne;( Ten kumpel jest rok po ślubie, ogólnie może 3 lata są razem, masz rację nie oddawaj dziewictwa tak o, poczekaj na tego porządnego

wiesz co , skoro kochanka nasladuje zone, chce zebys mowil jej ze jest piekniejsza to nie jest dobrze :-0 Ona czuje sie gorsza , ona wie ze jest brzydsza , ona ma obsesje na punkcie twojej zony :-0 Naprawde ! :-0 Ona cie nie odda bez walki ! :-0 Ona bedzie chciala wygrac . Serio , ona chce zajac miejsce twojej zony . Ona juz z nia rywalizuje , bo chce zebys uznal ja za piekniejsza. Zasatanow sie co jest dla ciebie najwazniejsze. Jesli zona to odejdz od kochanki , ale nie tak od razu . Stan sie dla niej zlym czlowiekiem . Spraw zeby to ona odeszla .

Gość tak_ to_ja
aha,no to mały staż,a jak jemu sie po 7 latach odwidzi :O:( tak,tylko gorzej jak nie ma porządnych..może zostane w takim razie dziewicą konsekrowaną (((:classic_cool:))) myślałeś,że to jest fajne..aa,no i tu jest piesek pogrzebany jeszcze.Facet musi mieć świadomość,że to wcale fajne nie jest!!!!!!

Gość teztakmam
Zacząlem się czuć jakoś osaczony, tylko żona itd, mimo że ją kochałem chciałem być tacy jak inni, mieć kumpli, mieć kumpla choć jednego od serca. Przez okres gdy z żoną byłem odciąłem się zupełnie, zresztą wszyscy założyli rodziny, potem pojawiło się inne towarzystwo, gorsZe ćpanie, alkohol, kobiety inne, Widziałem jak inni to robią i jakoś sam od siebie chciałem tak jak oni, potem pojawiła się ta która sama od siebie wypaliła o takim układzie i tak się potoczyło i toczy po dzien dzisiejszy. Ale mowiąc osaczony, to teraz patrząc na to wcale nie byłem żona nigdy nie zabraniała mi niczego, mogłem wychodzić kiedy chciałem, nie robiła wyrzutów, ale mimo to chciałem więcej i więcej

Gość teztakmam
Mówisz że ją naśladuje, znaczy ja to również zauważyłem po częsci:(ale myslałem że mjest młodsza itd to jest normalne. Na każdym kroku chce pokazać że jest lepsza od żony, ja to widzę i czuję ale nie dorównuje jej, nie ma najmnmiejszych szans. Masz rację facet musi wiedzieć że to wcale fajne nie jest, ja nie wiem dlaczego tak się zmieniłem, co mnie podkusiło diabeł chyba

Gość tak_ to_ja
ale przeciez bycie wiernym nie wyklucza mozliwosci posiadania kumpli od serca?? czy trzeba koniecznie sie do kogos upodabniac?? to juz nie jest taka znowu przyjazn..zresztą ile warci są koledzy zdrajcy.

Gość teztakmam
Massz racje, ja nie wiem, nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Co mnie podkusiło, żona nigdy nie zabraniała mi mieć kolegów, nawet goniła mnie bym się z kimś spotkał. Fakt później widziałem że tych obecnych nie lubiła, ale ma rację bo wykorzystywali mnie itd. Także ona wiedziała jak oni zdradzają, bo jej o wszystkim mówiłem. Oprócz gfaktu że jestem takim samym skur..jak oni

Gość Wiecie co Panowie
Żona nawet najbardziej prosta kobieta sama jest w stanie zorientować się, że mąż ją zdradza.Pewnych rzeczy się nie ukryje i po pewnym niedługim czasie sama zajarzy,że coś jest nie tak w związku.Najbardziej te sprawy są wyczuwalne w łóżku,bo wtedy sex już jest trochę inny jeśli facet ma kochankę. Póżniej żona zaczyna być bardziej czujna i dyskretnie obserwuje zachowania męża.Następny etap to taki,że zastanawia się nad tym czy kochanka to ktoś z bardzo bliskiego otoczenia,czy to koleżanka z pracy czy z dalszej odległości.Jeśli to jest kochanka w zasięgu ręki to jesteś bardzo szybko namierzony i trafiony. Częściej zdradzają mężczyżni i najpierw się zastanówcie co robicie , bo popełnione błędy mogą być nie do naprawienia.

Gość i tu chyba
jest pies pogrzebany. Zona dała Ci za dużo wolności i dlatego sobie zaczałes na tyle pozwalać. A powiedz jakie są plusy posiadania kochanki mająć wspaniałą żonę bo nie kumam

Gość teztakmam
Dokładnie tak jest, moja żona od samego początku się coś domyśliła tylko uwierzyła mi w naimne kłamstwa:(

Gość i tu chyba
a jak się tłumaczyłeś jak dostała smsa który nie był przeznaczony dla niej?

Gość teztakmam
Może masz rację, wolności miałem aż zanadto. Moja Kochana żona zawsze twierdziła i twierdzi, że nie będzie niczego zabraniać, chociaż nie raz widziałem jak jej przykro, mimo to pokusa była wyższa. Potem najczęściej żałowałem że ją zostawiłem w domu, że z kochanką gdzieś wychodzę. Przecież moja żona umie się doskonale bawić, jest towarzyska, ciągle się uśmiecha, potrafi się zaklimatyzować w każdym towarzystwie, a mimo to zabieram kochankę.

Gość i tu chyba
i niestety nie chce cie martwic, ale z doswiaadczenia wiem, ze wyrządzone zło wraca z conajmniej zdwojoną siłą

Gość teztakmam
Nie wiem jakie są plusy:( nie umiem odpowiedzieć, kochają cie dwie kobiety, obie traktują cię wyjątkowo. Głupie było moje tłumaczenie, powiedziałem jej że kumpel ode mnie wysłał smsa, nie łyknęła tego, ale zadzwoniłem do kolegi który to potwierdził. Zrobiłem to odrazu, jeden kumpel był ustawiony, że jak co to do niego dzwonie , podaje mu w sumie odpowiedz w pytaniu a on potwierdza. Ale mimo to czuła bo widziałem jak mnie szpieguje, oczywiście nie miałem jej tego za złe, nie mówilem nic wręcz sam podstawiałęm telefon by go sprawdziła itd

wiesz co , to nie bylo fair ,ze nie zabieraleszony na imprezy. Ty ,,zamykales ja w domu zeby inni sie nie slinili ,, , wychodziles z kochnka , szpanowales przed kumplami , a dla kochanki to byl sygnal : wychodzi ze mna , a nie z zona , woli mnie , ja jestem wazniejsza itd. Nie powinienes tak robic . W ogole w glowie mi sie przewraca , takie rzeczy robic. A poza tym uzalezniles sie od kochanki. Ty chcesz trzymac dwie sroki za jeden ogon , ale niestety powinienes jedna wypuscic. Wiesz co czuje pogarde do twojej kochanki.

Gość mampodobniee
albo i gorzej, jestem facetem prowadziłęm podwójne życie. AWydawało mi się ze kocham obie, zostawiłem żone bo myslałem że tak bedzie najlepiej że przestałem ją kochać. Zamieszkałem z kochanką, przez kilka dni było ok, ale teraz po pół roku wiem ze się pomyliłem, kocham żonę, tylką ją. Chcę naprawić to co zniszczyłem, ale boję się nawet do niej zagadać bo wiem że dałem plamę p całości a ona do teraz cierpi, jaką ja jej krzywdę wyrządziłem to się w głowie nie mieści. Ona przez ten czas około 5msc pisała mi błagała bym wrócił, pomimo zdrady, a gdy przestała zaczęlo mi jej tak brakować, i brakuje, chce odejśc od kochanki spowrotem do żony. Ale nie wiem czy jeszcze mam szansę.......

Gość teztakmam
Do mnie powinnas czuć pogarde, sam ją do siebie czuje. Ja wiem , że źle robiłem, że źle robie. Ona w domku czekała za mną, ja kity sciemy że coś się przeciąga, że pójde z kumplami itd. Jeszcze jej mówiłem że czuje się więziony;( a dlaczego do kochanki czujesz pogarde jesli moge spytać????

Gość i tu chyba
nie masz szansy i za to co zrobiles bedziesz cierpial do konca zycia.

kobiety maja intuicje . byc moze twoja zona wie o twoim romansie , ale oznaczaloby to ,ze bardzo cie kocha i jest miekka , slaba . Pozwala na to ( jesli wie ) bo chce byc z toba kocha cie.Kochanka jest mniej atrakcyjna , wiec ona czuje sie lepiej , wie ze jest wazniejsza . Ale z drugiej strony nie wiem czy znalazla by sie kobieta , ktora by sobie na to pozwolila . Zazwyczaj kobiety wyrzucaja z domu i zakladaja sprawy. Czasami nawet jesli do siebie wroca to pozniej i tak malzenstwo moze sie sypnac , bo nie moga zapomniec .

Gość tak_to_jaaaa
a ja myslałam zawsze,że jak kto chce zdradzić to zdradzi i kontrola i trzymanie na smyczy nic nie dadzą,za to właśnie zaufanie wiele da,bo kto chce wykorzystywać zaufanie? Tak mnie zdołował fakt,że bycie idealną nie wystarczy i jest gówno warte :( i moje teorie to gówno jak sie okazuje..

Gość i tu chyba
teztakman - dla ciebie to jedynie psycholog, bo twoje zachowania naprawde nie są normalne, tak nie zachowują się ludzie którzy kochają. Może ty poprostu nie potrafisz kochać, tobie się tylko wydaje ze kochasz, tez tak moze byc

Gość Wiecie co Panowie
Plusy posiadania kochanki nie są dla Was tylko dla innych takie, że inni mają z Was kino domowe za darmo ! Jesteście podśmiewiskiem dla innych .