Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieks

Pytanie do panów mających stałą kobietę i kochankę

Polecane posty

Gość o kurvvva nie mozna tego
czytac :-0 Przeczytalam tylko 1 strone :-0 Kurvva faceci to jebacy . A ta ze wschodu to jakas kurva , tylko kurvy neca i checa :-0 Jeszcze pieron wie kogo wczesniej necila i krecila :-0 A ty masz idealna zone i chcesz ja zdradzic , z kims kto nie wiadomo z kim spal , co robil , kim jest , oprocz tego ,ze latwa :-0

Gość tak_ to_ja
no racja,może to jakaś dziwka z hivem a on żone zarazi :O :O ja nie rozumiem,jak mozna patrzeć w oczy żonie po tym wszystkim i mówić,że jest tą jedyną na zawsze? faceci mają chorą definicje miłości,oni chyba jednak nie umieją w większości kochać...kutas zalewa im mózg,ot co

Gość teztakmam
O kurde czyli miałaś takie myśli, też tak myślę że może będzie chciałą się zemścic na mnie.. Żonka przez jakiś czas zauważała, szczerze od razu macie intuicję..przez pomyłkę wysłałem sms nie do niej a potem to już zaczęło się przeszukiwanie itd dlatego stałem się ostrożny, kilka razy mnie złapała na czymś ale wytłumaczyłem się a ona myśląc że ja nie okłąmał bym jej i nie zdradził uwierzyła, uśpiłem jej czujność. Kumple mnie kryją, czasem mam obawy by któryś się nie pucnął bo prawie każdy wie o tyym , że jest ta druga. Choć każdy mo mówi że gdyby miał tak idealną kobietę przy sobie by nie zdradzał, ja nie wiem może chciałem się dowartościować angażując się w taki układ, zaszpanować... Sam nie wiem, jak to się stało bo przysiegam na wszystko że do żony nie mogę się przyczepić, pod żadnym względem, jest idealna zresztą każdy o tym wie, każd mi zazdrości, jestem dumny z tego, ale mimo to zdradzam notorycznie

Gość tak_ to_ja
mam nadzieje,że zona sie dowie i Cie zostawi zdrajco!!! Zresztą jesteś jej winien prawdę.dowartosciowac mówisz?? chyba prędzej zeszmacić ;/;/;/ Zniszczyłeś waszą miłość,wykorzystałeś jej zaufanie.

Gość teztakmam
A dlaczego zgodziłaś się na taki układ Latuir????jeśli mogę wiedzieć, co Tobą kierowało, kilka msc to jednak trochę czasu... Di innych dziewczyn, nie mówcie tak napewno sa faceci którzy nie zrobili by takiego świństwa jak np ja:(

Gość luitur
faceci, chcialbym wierzyc, ze sa jeszcze tacy ktory potrafia szczerze kochac i sa wierni :(

Gość luitur
odpowiedz jest prosta- zakochalam sie

Gość tak_ to_ja
i czy warto sie szmacic?? miec wyrzuty sumienia?? nie macie takich mysli,ze zasługujecie na kare? Bo bycie przy żonie "z miłości" to egoizm,jeśli macie inną.Albo ta,albo tamta,zdecydujcie sie! Powinniście powiedzieć żonie i pozwolić jej odejść..ale jesteście tchórzami

Gość teztakmam
Masz rację wykorzystałem i wykorzystuje, jak sobie tak pomyśle ja się zabawiam z kochanką wychodzę z nią, bzykam w naszym aucie, kupuje prezenty oczywiscie o zonie nie zapominam, kwiatki itd. A moja żona czeka z obiadem, zawsze czuła kochająca, a ja jej nie zabieram nigdzie bo mnie wkur..jak inni się na nią ślinią, zaniedbuje ją. Jest tak delikatna, i wierzy mi bardziej niż komu kolwiek a ja to jej robię przez cały czas, przez ten czas i miłośc jaką ona mnie darzy, ony by życie za mnie oddała. A najgorsze jest to że ona nie okazuje mi złości na mnie, że ją zaniedbuje bo zawsze się wytłumaczę że to praca to tamto, że padam a ona mi nogi masuje, lata przy mnie, jest czuła, wyrozumiała że szok. A ja sku... jeden jej to robię, ale kochanka też mnie kocha ja to wiem

Gość dfsgdhjgklhkj;
rysiek ty debilu, ja tutaj nie widze żadnego problemu poza twoją głupotą :o ożeniłeś się więc wybrałeś wierność jednej kobiecie i to było oczywiste ze inne też będą kusić ale skoro chciałeś mieć żone to powinieneś się tym pokusom opierać i do nich nie dopuszczać, to że teraz masz ochote wyruchać inną jest tylko objawem twojej niskiej samokontroli i nic cie nie tłumaczy, nie masz po prostu jaj!!! ruchaj sobie ukraineczke: 1. skoro jest sama na pewno sie zaangazuje i moze nawet spotka z twoja zona aby wyznac jej swoja do ciebie milosc a ty zostaniesz sie z niczym 2. z ludzmi w pracy sie nei spoufala bo nie dosc ze stracisz rodzine to i cie z roboty wypierdola :D

Gość luitur
no wlasnie- zastanowcie sie co jest dla was najwazniejsze! czy warto tracic swoje szczescie

Gość tak_ to_ja
to już nie wiem,czy nie wolałabym być kochanką ale wiedzieć,że mój facet nie jest tylko mój i ma jeszcze kogoś niż być oszukiwaną okłamywaną żoną wierzącą w wiernośc faceta i jego miłość aż po grób..

Gość dfsgdhjgklhkj;
a to wszystko po to zeby spuscic sobie z krzyza z ukrainska dziwka :o

Gość teztakmam
ja niechce tracić żony, nigdy w życie, nie chce by się dowiedziała. To by ją zabiło i mnie też by zabiło, życie bez niej....

Gość dfsgdhjgklhkj;
to po jaka cholere dumasz nad tą sytuacją w ogole? utnij to i tyle

Gość o kurvvva nie mozna tego
22:01 [zgłoś do usunięcia]rysieks Kusi mnie taki układ, ta dziewczyna chce mi to ułatwić, wie że kocham żonę bo ciągle o niej rozmawialiśmy. Po czym ona zaczęła się na mnie tak patrzeć, inspiruje mnie, korci. Sama zaproponowała, mi taki układ twierdzi, że jej się podobam i się zakochała, ale nie będzie niszczyć mi związku. Dlatego jest gotowa zdecydować się na taki układ, nie sądziłem że kobiety na coś takiego przystają a tu patrz jednak jest to możliwe--------------------------------------------------------------------------------------------------------------kobiety na takie cos nie przystaja , a tymbardziej zakochane. One chca zebys tak myslal , a potem zaczna sie problemy , nawet szantaze. Facet nie wierz jej ,ze ona taka ugodowa . To fikcja . Kochanka ci nie odpusci , a moze nawet zrobic pieklo z zycia . Naiwniak

Gość tak_ to_ja
aha,czyli inni nie mogą sie na nią ślinić,ale ty możesz sie ślinić do innych kurrwaaa Ty jej nie kochasz...jeszcze ją zaniedbujesz.A ona nie kocha ciebie tylko kogoś,kim myśli,że jesteś.Jakby sie dowiedziała kim naprawde jesteś to by cie pewnie znienawidziła.więc to nie miłość

Gość teztakmam
Kocham ją, ale krzywdzę Masz rację ona kocha na zabój kogoś kim nie jestem:( byłem taki do momentu aż nie pojawiła się ta druga Co ja mam robić

Gość tak_ to_ja
skoro z żoną seks lepszy i ogólnie żona lepsza to jak mozna zdradzać z tą gorszą? To dopiero chore jest...i nie rób z siebie świętego,ze tak ją chronisz nie mówiąc..góówno.Tak sie o nią troszczysz zajebiście,bo zdradzasz,ale nie powiesz,to takie dla niej dobre po prostu...no brak mi słów.

Gość teztakmam
No włąsnie na to pytanie nie umiem odpowiedzieć, dlaczego/// chwila, impuls, skuszenie, chęc zobaczenia jak to jest z inną Żona lepsza nie ma bata ale zdrada jest :( Żona odebrała by sobie życie gdyby się dowiedziała, ona tak jest za mną, a ja bez niej bym umarł..

Gość tak_ to_ja
i to mnie przeraża..że facet wierny ale do pewnego momentu..zamiast zawsze.Czy zawsze u was chuj musi wygrywać z rozumem? Czemu jesteście takimi zwierzętami? I czy wszyscy faceci mają tą drugą poza żoną po paru latach?? Wiem,że ojciec zdradza matke.Ale ona nie jest dla niego idealna.Wy wiecie,że każdy kumpel też zdradza..to gdzie są Ci faceci wierni,o których Ty mówisz że na pewno tacy są?

Gość tak_ to_ja
a to żona była tą pierwszą? Może tu jest pies pogrzebany u każdego z Was u ryśka też..to mam nadzieje,że receptą na wierność faceta może być związanie sie z doświadczonym a nie prawiczkiem.Hurra,jest dla mnie szansa ...no bo już słyszałam w sumie o tym,że facet musi mieć porównanie..chociaż z jedną osobą.I lepiej,żebym była tą ostatnią a nie równoległą no,to by była dla Ciebie nauczka jakby żona sobie coś zrobiła..chory jesteś człowieku..to co mówisz a to co robisz to sie kupy nie trzyma..

Gość tak_ to_ja
a nie trzyma sie kupy bo dla mnie miłość i zdrada - to po prostu zbyt sprzeczne.Miłość to zaufanie,szczerość,wierność..a nie miłość i zdrada...no nie kurde po prostu NIE!!

Gość teztakmam
Tak to prawda, każdy kumpel ma na boku drugą, trzecią i jeszcze inne które są przelotne...czasem to zależy od finansów, na ile go stać. Żałosne ale prawdziwe, byłem wiele lat wierny , ona pierwsza miłość i największa ale jednak to zrobiłem, i ciągnę tyle czasu do dziś. Nie wiem nie chciałem byc gorszy, od kolegów. Ja pieprze no nie wiem sam, ta druga taka zupełnie inna była, jest, żonie żadna nie dorówna...chciałem urozmaicenia aż się chyba zaangażowałem Mam nadzieję że istnieją wierni fACEci ale szczerze z mojego środowiska to jeden może jest fair w stosunku do żony, reszta to bzyka na boku, albo ma drugą stałą, a nawet trzecią:(smutne ale prawdziwe

Gość do zdradzacza-autora
Powiem ci zdrajco ze jestes popieprzony takiego mialam czułam tę drugą a on zaprzczał wynajęlam detektywa mam dowody zdjęcia kurwiarza wygoniłam z domu teraz myslę o sądzie i poznaniu kogoś on przestał już istnieć w moim świecie dzieci mamy dorosle wyksztalcone dosyć!! kurwiarzowi-zboczeńcowi mówię NIE MA SZANS JUŻ U MNIE! jestem atrakcyjną kobietą i nie mam zamiaru zeszpecić się przy kurewskim padalcu

Gość tak_ to_ja
no i co ci ta chwila i to skuszenie daje poza niszczeniem życia żonie kochance i sobie samemu? :O NAPRAWDE nie dało sie powstrzymać?? uważasz,że wtedy byś bardziej cierpiał niż teraz?

Gość teztakmam
fakt żona była tą pierwszą, i ja jej pierwszym...AAle jeśli chodzi o kumpli to nie ma reguły niestety

Gość teztakmam
co mi dało, nie wiem.. Ogólnie rzecz biorąc, nie chciałem tak nigdy postąpić, nie chciałem ranić żony, kochanki itd nie chcę ranić. W sumie dało mi to że zrozumiałem, że sex z kobietą jest porównywalny, że brzydko to powiem slangiem moich kolegów mieso to mięso, ale przyszła chęć poznania sexu z innymi by stwierdzić czy ta teza jest prawdziwa

Gość tak_ to_ja
aha,no to jeszcze jedno..mó facet nie powinien mieć kumpli a w żadnym razie sie do nich upodabniać.Nie chciałeś by gorszy od kumpli?? Kurwa no tego już w ogóle nie czaje.Do tej pory byłeś lepszy bo wierny żonie to teraz jesteś gorszy.Kurwa jakie to żałosne,jaka żenada,kierować sie kumplami,przejmować ich opinią..to jest totalnie żałosne i słabe.No ale chociaż ten jeden jest w porządku :) oby był mądry i nie ulegał frajerom..po chuj mieć w ogóle takich kumpli spierdolonych moralnie

Gość chyba zaczne
zone juz wiele razy "straszylem" kochanką a tu zadnej zmiany , no coz czas by to wprowadzic w czyn