Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dunia wunia

Widziałam dziś kolesia, miał chyba ze 169 cm, jestem w szoku

Polecane posty

Gość Dunia wunia

Miał może ze 26 lat, kurde myślałam że takich kurdupli nigdzie już nie ma, sama mam 178 cm :) Ale z drugiej strony biedny ten koleś.... 169 cm, pewnie żadnej dziewczyny nie ma i nie będzie mieć, również pewnie mało zarabia.... takie życie to ja dziękuję... współczułam mu, ale z drugiej strony pewnie sam jest sobie winny że tak nie wyrósł, pewnie był niejadkiem za dziecka i mleka nie pił...

Gość Dunia wunia
No u faceta to bardzo mało, jakby miał 170 cm to już byłoby w normie...

Gość Dunia wunia
No tacy tak, ale młody facet w przedziale 18 - 26 lat raczej nigdy nie zdarza się z AŻ TAK niskim wzrostem jak 169 cm!! Boże, jakbym miała takiego kolesia to bym wolała pod ziemię się chyba zapaść... wszystkie koleżanki by się chyba ode mnie odwróciły :P Na szczęście moi mężczyźni mają zawsze tyle co ja, albo więcej (raz jeden miał 175 cm i było do przeżycia :P), ale jak koleś ma 169 cm a laska jest równa z nim albo wyższa, to to wręcz śmiechu warte a zarazem tragiczne!!!!! :( Koleś co ma 169 cm powinien mieć laskę jak już 15 cm niższą od siebie!! Minimum!!!

Gość Dunia wunia
No wiecie.... ciężko aby koleś co ma 169 cm miał laskę co ma 160 cm. Musi mieć jak już DO 155 cm MAX, w przeciwnym wypadku będzie się "dusić" pzry takim kurduplu. Ani obcasów, ani wyższych butów na grubej podeszwie, w dodatku jak niski koleś jest nieznacznie wyższy od laski to wygląda to wręcz żałośnie i mówiac kolokwialnie można za takie coś dostać po mordzie!!

Gość 7v6vr5v
Jeżeli dla ciebie tak bardzo liczy się wzrost to ci współczuję. Dla wielu kobiet to się nie liczy więc nie przynudzaj. Ja chodziłam i z wysokimi i z niskimi...

Gość Dunia wunia
Ale na litość boską koleś jak ma 169 cm... raczej powinien poważnie zastanowić się czy jest sens mieć dziewczynę przy takim wzroście... poważnie!!

"dostać po mordzie"- to już wiadomo z przedstawicielką jakich środowisk mamy do czynienia.

Gość Dunia wunia
Nie mówię że ja, ja tam nikogo nie uderzę. Ale np pojawi się grupka skinów i zobaczy kolesia co ma 169 cm z ładną panną (i nie daj boże w dodatku z wyższą od niego), to podbiegną, skują takiemu mordę i co zrobi... tylko zęby straci, a na policję nie ma co liczyć bo oni takimi duperelami to się nie zajmują... Taka prawda moi drodzy!

Tragiczny jest Twój iloraz inteligencji. Mówił Co\i ktoś, że jesteś pustą wydmuszką? Jak taka najtańsza plastikowa lalka za 10 zł., pustka wewnątrz. Smutne co?

Gość właśnie robię to co chcę
może ma jakieś ukryte walory? :classic_cool:

Gość a skąd wiesz, ze dokładnie 169
hahah mógł ostatecznie mieć 168,5 a lbo 169,9

Gość Dunia wunia
A ja uważam że ŻADNA ładna szanująca się dziewczyna o wzroście powyżej 160 cm NIE ZWRÓCI UWAGI na kolesia co nawet nie przekroczył męskiego progu 170 cm!!! Bo nie ukrywajmy, ale u młodego mężczyzny po 20-tce to nawet "nie przystoi" mieć mniej niż 170 cm! Widać że koleś taki o siebie nie dbał, źle się odżywiał, szedł na łatwiznę!! W dodatku skrajnie niski wzrost u młodego faceta oznacza że sexualnie jest nikim :( Owszem, może mieć fajny charakterek, osobowość, ale co z tego jeśli pzryjdzie mu odbyć stosunek z loaską, to jej po prostu fizycznie NIE ZADOWOLI !!! W dodatku jak taki koleś ma zakola albo jest krótko obcięty, to ewidentnie powinien DAĆ SOBIE SPOKÓJ Z LASKAMI, a jak już musi, to niech znajdzie na serio baaaardzo niziutką dziewczynę z małymi piersiami, niezbyt urodziwą na którą nie oglądają się faceci - nie widzę problemu :) Facetowi niskiemu czyli bardzo mało męskiemu z niższej półki nie wypada nawet patrzeć na wygląd kobiety. Powinien zwracać uwagę na taką, która się nim zainteresuje sama. Oczywiście mówimy o pannie niskiej i mało atrakcyjnej, bo jak takim zainteresuje się kobieca ładna dziewczyna dość wysoka, to świadczy o niej że jest po prostu fiźnięta, albo robi sobie z kolesia jakieś kpiny :P

Gość właśnie robię to co chcę
dobra, a teraz oświeć mnie którego kurdupla wkurwiasz.:classic_cool:

Gość rumiankowa panna
Faceci poniżej 170 cm wzrostu na 100% są bezpłodni, mają syfa, kurzajki i grzyba na plecach

Gość kdfjhfkjskjghsfkjhtghdft
buachacha jakie durne prowo:D:D:D

Gość dziewczyno popatrz na swoj wzr
masz 178cm?? jestes wyzłem, karykatura. Faceci wola mniejsze kobiety:) SA deliketniejsze:) babochłop z ciebie fuj:-O A rozmiar buta pewnie maszze 42 hahahahahahahaha YETI KURWA NORMALNIE:D

Gość 165cm
Kurvva ale wy jesteście głupie i puste że o ja pierdole!!! Ja mam 165cm i mi to w niczym nie przeszkadza będę chciał to będę miał kobiete 170-175cm! Naprawdę jesteście takie głupie?

Gość Dizanerka z Warszawy
EWA TWOJE ZDANIE SIE NIE LICZY!

nie, kobiety nie są takie głupie, tylko ich imitacje, więc się nie prejmuj kolego. mój mężczyzna ma z 168wzrostu i podoba mi się to, nie musze stawać na palcach by go objąć czy pocałować, mogę mu na równi spojrzeć w jego niesamowite oczy :P. żałosne to jest jak ktoś ma braki w wychowaniu itp. a nie wzroście (bo nie mozna mieć braków wzroście skoro to jest włściwie nie zależne od nas).

Gość 165cm
Ewa a ty ile masz wzrostu???

Gość do Duni
Wzrost to ty masdz i pusty łeb.Po co facetowi durna drabina?

Gość Ewa ma rację
To prawdziwa wysoka kobieta z niemałymi stopami!! Takie laski zasługują na pełen SZACUNEK i logiczne że nawet nie spluną na kolesia co nie przekroczył 170 cm nawet... logiczne i oczywiste!!!